Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kogo???

na kogo teraz glosowac?? na Komorowskiego??

Polecane posty

Gość do 2 slowa do ZUZIIIII
22:49 [zgłoś do usunięcia] To jest bardzo dziwne do "do 2 slowa do ZUZIIIII" - to jedź na Kubę. Tam będziesz miał(a) przedsmak. Ale na Kubie żądzą czerwoni a ja jestem konserwatywnym-liberałem i monarchistą. Państwo, Polska moich marzeń to monarchia absolutna o jedynie słusznym konserwatywno-liberalnym ustroju. Jednak patrzę na świat realnie i zdaję sobie sprawę że nikt ze środowisk konserwatywno-liberalnych, a zwłaszcza pan Korwin-Mikke który mimo że mądrze prawi to jest zwyczajnie śmieszny w tej swojej muszce nie ma szans na zwycięstwo w wyborach. Więc jeśli mam wybierać mniejsze zło to postawiłbym na pana Ziobrę którego cenię za jego twardą rękę.

Gość To jest bardzo dziwne
To, że w Krakowie wygrał, nie znaczy, że wygra w całej Polsce.

22:50 [zgłoś do usunięcia] 3ZUZIA do 2 slowa do zuzii-no tak najpierw panstwo policyjne a pozniej moze cenzura na media?? to by cie uszczesliwilo??,zyjemy w demokratycznym wolnym kraju i tak ma zostac,na dyktature nie ma tu miejsca cenzura to dobre rozwiązanie które sprawdzało się na przestrzeni dziejów, niestety w dupokracji nie ma miejsca dla cenzury

Korwin-Mikke? To ten co każe kobiety wysłać do kuchni? Dziękuję bardzo. Taki jeden już był, co to głosił hasło: "Kinder, Kche, Kirche". Historia niczego Cię nie nauczyła?

Gość 3ZUZIA
do 2 slowa do zuzii-wyprowadz sie z kraju,wszyscy beda zadowoleni..hahaha dziwne ze az tak ograniczeni ludzie istnieja

No chyba że pojawił by się jakiś liczący się kandydat bezpartyjny to może na niego bym oddał głos zamiast pana na pana Ziobrę. Prezydent w naszej dupokracji ma być bezpartyjny a jednak mam wątpliwości czy pan Ziobro stanął by na wysokości tego zadania i byłby naprawdę bezpartyjny jak pan Kwaśniewski którego nie cenię czy tylko formalnie bezpartyjny jak świętej pamięci pan Kaczyński którego ceniłem za patriotyzm mimo że nie uważałem go za dobrego prezydenta pod względami politycznym.

"do 2 slowa do ZUZIIIII" "Polska moich marzeń to monarchia absolutna o jedynie słusznym konserwatywno-liberalnym ustroju." Żeby Ci tylko kat głowy nie obciął za obrazę króla. Na szczęście w snach się nie umiera.

Gość kur
do to jest bardzo dziwne ja wcale nie twierdzę że należy powielać schematy kawalerów, ale nie można też tylko z tego powodu nie brać ich pod uwagę narazie to są tylko nasze domysły i insynuacje i tak naprawdę musimy czekać na oficjalne stanowisko PIS-u i Lewicy a narazie mozemy sobie tylko w dobrym tonie pogdybać albo iść spać :D A jeszcze jedna rzecz mnie zastawania a mianowice słowa Gowina, który mówił o bezparyjnym wspólnym kandydacie, czyżby więc platforma obawiała się sromotnej porażki, a może też w obliczu tragedii zmieniła całkiem swój program i nastawienie. Chociaż z drugiej strony Gowin to taki egzotyczny odłam PO sympatyzujący z PiSem i to może tylko jego zdanie. Ale w sumie ciekawi mnie kogo by tak wspólnie wystawili.

Gość no tak........
12.04.2010] 23:03 [zgłoś do usunięcia] To jest bardzo dziwne To, że w Krakowie wygrał, nie znaczy, że wygra w całej Polsce." To tylko przykład jak media potrafią przekłamać. Tak było w przypadku wyborów w Krakowie do europarlamentu gdzie Ziobro nie dał nikomu szans i tak było z Profesorem Kaczyńskim 2005 roku i przez cała jego kadencje gdzie żydowska prasa jąkały michnika przedstawiała go w złym świetle choć rzeczywistość była inna o czym świadczą zagraniczne media. :O

Gość no co ty beza Kwaśniewska
ja idę spać dobranoc

23:09 [zgłoś do usunięcia] 3ZUZIA do 2 slowa do zuzii-wyprowadz sie z kraju,wszyscy beda zadowoleni..hahaha dziwne ze az tak ograniczeni ludzie istnieja Możesz mnie nie obrażać? Ja ciebie nie obrażam i nie piszę że jesteś ograniczona mimo że dałaś właśnie dowód na to że jesteś ograniczona. Póki co mamy dupokrację więc każdy ma prawo do własnych poglądów, a ty nie masz prawa oceniać kto jest ograniczony a kto nie na podstawie jego poglądów.

Tylko gdzie oni znajdą takiego bezpartyjnego? Chyba tylko z nazwy. Każdy ma jakieś poglądy i sympatie. Zawsze będzie to "czyjś człowiek".

Gość 3ZUZIA
do 2 slowa do zuzii-ale widzisz sam zaczales,wiec w czym problem?

23:13 [zgłoś do usunięcia] 3ZUZIA do 2 slowa do zuzii-ale widzisz sam zaczales,wiec w czym problem? Ja zacząłem? Ja wyrażam w kulturalny sposób na forum swoje poglądy polityczne i poglądy na temat kto powinien zostać prezydentem a ty mnie z tego powodu obrażasz pisząc że jestem ograniczony. Czy ja ciebie obrażałem? Nie! Wiec czemu ty mnie obraziłaś?

Do europarlamentu to akurat Ziobrę wysłali, żeby się go POZBYĆ. W Europarlamencie zrobi mniej szkód niż będąc w kraju. Tam jest mało ważny i nikt się z nim nie liczy. Poza tym od kiedy się nie pokazuje w TV, jest jakby milej i spokojniej.

23:12 [zgłoś do usunięcia] To jest bardzo dziwne Tylko gdzie oni znajdą takiego bezpartyjnego? Chyba tylko z nazwy. Każdy ma jakieś poglądy i sympatie. Zawsze będzie to "czyjś człowiek". No tak. Tylko że chodzi o to że np. pan Kwaśniewski którego nie cenię potrafił jako prezydent być ponad podziałami partyjnymi. A świętej pamięci pan Kaczyński niestety nie potrafił pod tym względem stanąć na wysokości zadania. Nie pora teraz roztrząsać dawne sprawy bo trupy jeszcze nie ostygły ale przypomina mi się jak pan Tusk którego średnio cenię prawił za granicą jak to Polska poradziła sobie z kryzysem a świętej pamięci pan Kaczyński zaczął pod nim dołki kopać i opowiadać jakie to jest zadłużenie i rozpowiadać za granicą że wcale rząd pana Tuska nie poradził sobie tak dobrze z kryzysem. Czy tak powinien zachowywać się prezydent? Czy prezydent powinien podważać autorytet premiera poza granicami naszego kraju? Pies jest pogrzebany w tym żeby wybrać takiego prezydenta który będzie potrafił stanąć na wysokości zadania i wraz z objęciem urzędu zostawi swoją partyjną przeszłość na kartach historii tak jak pan Kwaśniewski którego nie cenię. Kandydat bezpartyjny byłby najlepszym gwarantem tego.

Dobrze by był, żeby kogoś takiego znaleźli, choć czasu niewiele zostało do wyborów. Gdyby to było takie proste, to już kogoś takiego by wystawili. No, ale niech szukają.

Gość kur
ciężko będzie znaleźć kogoś bezpartyjnego, to fakt A może PIS wystawi Kamińskiego, który był sewgo czasu bardzo związany z Kaczyńskim, i był ministrem w jego kancelarii

Gość jessica33
Ja zagłosuje na Korwin-MIkkego i może nawet pomogę w zbieraniu podpisów na jego kandydaturę. Zobaczcie sobie jego biografię na wikipedii, na blogu czy na oficjalnej stronie. Wg mnie to jest naprawdę bardzo inteligentny człowiek i warto, aby to właśnie on był naszym prezydentem. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, ze dla wielu z Was jest on palantem, świrem i tym podobne, że nie lubi niepełnosprawnych, kobiet i Bóg wie jeszcze co wymyślili. O śp. Lechu Kaczyńskim też mówili, że mały, że nie umie się wysławiać i takie tam. Zdaję sobie nawet sprawę z tego, ze pewnie nawet nie wejdzie do II tury. Otóż ja nie głosuję na tych którzy mają najwięcej, ja głosuję na tych którzy mają rację.

Gość afganistan
jestem najlepszy, ja będę kandydatem na prezydenta, a wystartuję, a co mi tam

Gość Rus89_
Ja tam jestem za Nałęczem. Nie lubię polityki, ale gdybym miała wybierać, to myślę, że potrzebny będzie ktoś mądrzejszy niż ci do tej pory.

tak super Korwin Mikke ... znasz jegon poglady , bo chyba nie bardzo on jest za legalizacja aborcji i legalizacja posiadania broni palnej i chyba marichuany takze Polska stanie sie panstwem cpunow i bandytow no i niż demograficzny sie zwiekszy bo bedzie legalna aborcja super perspektywa !!!!!!!!1 ale na szczescie Korwin - Mikke nie ma zbyt duzego poparcia bo jest kontrowersyjny

Gość Rus89_
Korwin - Mike zostanie prezydentem tylko w bajkach.

wyslawiac to sie nie umial Walesa a jego syn po wypadku kiedy potracil kobiete dostal nagle tajemnicza pomrocznosc jasna a Olek pil czesto - incydent z Siwcem i inne a z Kaczynskim nie bylo wiekszej afery tylko to spieprzaj dziadu mu sie wymknelo w nerwach pewno

Gość abiou
powiem wam jedno każdy tylko nie Olechowski - to uczestnik grupy Bilderberg w necie krąży skan z jego nazwiskiem wsród tych ludzi, można poszukać, dowiedziec sie co to za grupa jest. A to nie są sympatyczni panowie :o Jeśli moge was o cos prosic, to nie glosujcie na olechowskiego

Gość jessica33
tak wiem, ze jest za legalizacją narkotyków (nie tylko marychy, ale i tych twardszych)- tak jak ja lubię takie tłumaczenia, będą ćpuny na ulicach, tak od razu ludzie będą brali narkotyki uważaj no :) przecież papierosy i alkohol to też uzależniają i można umrzeć od tego, a jakoś nie zakazuje się spożywania dajmy w końcu ludziom wybór :) tym sposobem zacznie znikać mafia narkotykowa i to Korwinowi chodzi, ale najważniejsze są dla niego wolność obywatela oraz wolność gospodarcza tylko mi go do hitlera nie porównywać, bo już miałam takie przypadki również :) hitler to socjalista narodowy a Korwin konserwatywny-liberał róznica jest znacząća aha i Tusk oraz PO to nie liberałowie tak samo z bronią tak tak ludzie będą do siebie strzelać, nie mogę aż tak telewizornia wam mózgi przewietrzyła :) jeśli on jest za aborcją to ja jestem za usuwaniem niechcianych mężów :) poczytajcie o tym co ma do powiedzenia, a nie czerpiecie swoją wiedzę z tego co powiedzieli o nim w telewizji

Gość kur
z listy obecnych kandydatów to chyba tylko Nałęcz się kwalfikuje, niestety, powiedział że w sytuacji obecnej rezygnuje z kandydowania i jakoś w tym tygodni albo w przyszłym ma ogłosić że się wycofuje