Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona żabka z drzewa

nie mam za co żyć z dzieckiem

Polecane posty

Gość łatwopalny
autorka być może już się tu nie pojawi bo pewno ma dosyć tekstów w stylu właśnie podpucha, krętaczka, naciągaczka. W każdym wiekszość z was widzi oszusta bo być może takie osoby jak wy oceniają innych zgodnie z własnym charakterem, czyli kto kradnie będzie podejrzewał że drugi robi to samo. Dziwne że osoby które są uczciwe raczej wcale nie podejrzewają innych o niecne zamiary. A ponadto ten co ledwo koniec z końcem wiąże to pewno pierwszy pomoże. Coś jak ten "wdowi grosz".Smutne ale prawdziwe.

Gość i jak tam???????????????????

Gość zxadagrtrtyr
kochana autorko,ja proponuję odnaleźć rodziców Twojego byłego.Nie po to,żeby podawać ich o alimenty,ale na pewno ucieszą się ,że mają wnuczkę,może okazać się,że odnajdziesz w nich prawdziwą rodzinę.Życzę z całego serca,żeby tak było

Gość zielona żabka drzewa
ja nie muszę ich szukać, oni wiedzą gdzie mieszkamy i zaraz po urodzeniu dziecka zapraszałam ich do siebie (telefonicznie), mimo że nigdy nie miałam z nimi bezpośredniego kontaktu, chciałam aby zobaczyli dzieciątko, ale odwlekali to w nieskończoność więc raczej nie będę się narzucać. Numer znają, adres też. Od ostatniego posta na forum minęło trochę czasu i mogę powiedzieć że już jest lepiej niż było wtedy gdy stałam na krawędzi. Mimo że ojciec dziecka nadal nie zapłacił ani grosza, a z FA jak pisałam nie przysługuje mi nic to jednak sytuacja w pracy się nieco poprawiła i mimo że nie ma kolorowo to jakoś udaje mi się wiązać koniec z końcem. Oczywiście niejednokrotnie pożyczam od kogoś, a długi exa nadal spłacam, ale jest już lepiej. Teraz w sądzie walczę o wyłączenie praw ojca dziecka i to jest dla mnie priorytetem. Mam nadzieję, ze jednak powoli wyjdę na prostą. Dziękuję tym, którzy nie znając mnie chcieli pomóc, jednak jak widać, czasem trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu. To czyni nas mocniejszym. Pozdrawiam.

ja nie muszę ich szukać, oni wiedzą gdzie mieszkamy i zaraz po urodzeniu dziecka zapraszałam ich do siebie (telefonicznie), mimo że nigdy nie miałam z nimi bezpośredniego kontaktu, chciałam aby zobaczyli dzieciątko, ale odwlekali to w nieskończoność więc raczej nie będę się narzucać. Numer znają, adres też. Od ostatniego posta na forum minęło trochę czasu i mogę powiedzieć że już jest lepiej niż było wtedy gdy stałam na krawędzi. Mimo że ojciec dziecka nadal nie zapłacił ani grosza, a z FA jak pisałam nie przysługuje mi nic to jednak sytuacja w pracy się nieco poprawiła i mimo że nie ma kolorowo to jakoś udaje mi się wiązać koniec z końcem. Oczywiście niejednokrotnie pożyczam od kogoś, a długi exa nadal spłacam, ale jest już lepiej. Teraz w sądzie walczę o wyłączenie praw ojca dziecka i to jest dla mnie priorytetem. Mam nadzieję, ze jednak powoli wyjdę na prostą. Dziękuję tym, którzy nie znając mnie chcieli pomóc, jednak jak widać, czasem trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu. To czyni nas mocniejszym. Pozdrawiam.

Gość ryszardwawrzyniak62
Był czas gdy też desperacko szukałem jakichkolwiek pieniędzy. 15 zł do pierwszego,a tu dopiero 14-jak ja to dobrze znam.. Dziś chyba mogę pomóc :ryszardwawrzyniak62@wp.pl

Gość defdfeewfewrf
A ja mam jeszcze jedno pytanie, bo nie chce misię tylu stron czytać. Długi narobił twój były? Możesz w sądzie poprosić o rozdzielnośc i nie spłacanie jego długów.