Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona żabka z drzewa

nie mam za co żyć z dzieckiem

Polecane posty

Gość fggdgfg
autorko a gdzie pracujesz- czym sie zajmujesz, jaki masz zawód?

Gość fggdgfg
i jeszce jedno pytyanie-pisalas ze masz siostre? ile ma lat, pracuje, jest mężatka?? nie moze ci jakos pomoc?

skoro on żyje to ty nie musisz spłacac za niego żadnych dlugów i nie opowiadaj bajek takich,po drugie jesli sa zasadzone alimenta to choc on jest nie wyplacalny to dostajesz je z funduszu alimentycyjnego z mops i przestan kity wciskac ludziom

Gość fggdgfg
no własnie moj brat jest po rozwodzie i jak nie mial pracy i nei płacił alimentow państwo płąciło za niego wiec tez mi tu cos smierdzi- ja gdybym była w jej sytuacji zrobiłabym wszystko zeby płącił poszłąbym gdize trzeba , w końcu to dla dziecka poza tym jako matka samotnie wychowujaca dziecko masz jakies swiadczenia napewno dostałas badz dopeiro dostaniesz z Urzedu Skarbowego zwrot na dziecko Chcialabym zebys odpoweidziala jeszce na moje wczesniejsze pytania Jesli uwierze ci to tez bede prubowala jakos pomoc ale nie chce zostac oszukana

Gość tez Ci moge zrobic paczke zywn
osciwoa, tylko podaj jakies namiary..mowie serio!!!!!!!!

ludzie czy wy jeszcze spicie!!!!!!!!!!! przeciez to zwykla naciagaczka,kurwa ja mam 3 ziko w portwelu do ostatniego i tez mam dzicko ale kombinuje jak moge zeby przetrwac a nie pracuje rodzina tez mi nie pomaga mam tylko dotacje 100zl z mopsu zasilku celowego i rodzinne 96zl ale zyje

Gość mozecie sie oburzac
ale autorka placi za swoja głupote, moze sie czegos nauczy idiotka

Gość nie dostanie funduszu
alimentacyjnego, bo zarabia 1500, czyli za dużo. kryterium wynosi 725 na osobę, więc sobie policz. przepisy są sztywne i nie odstępstw, ze ktoś spłaca długi.

Gość naciaganie
naiwnych ludzi.

Gość trzeba bylo myslec głowa
a nie picza.dzieciak nie zna dziadkow nawet,ze o tatusiu dzieciorobie nie wspomne

Gość co za kre...i tu piszą
nawet nie potrafią zrozumieć zwykłego wygadania się autorki tylko zioną jadem jak zwykle...ale życie to zweryfikuje

Gość fggdgfg
a autorka nagle zniknela jak przeczytala ze jej zaczynamy nieiwerzyc, nie ma nic do poiwedzenia bo chciala oszukac

przecież nigdzie nie napisała że macie wysyłać kasę nie? to o co wam chodzi? i dlaczego ją obrażacie?

Gość trzeba bylo myslec głowa
dociekanie prawdy i brak naiwnosci to zioniecie jadem ?autorka nie raczyła odpowiedziec na watpliwosci np te dotyczace dziadkow,tylko swoj monolog obliczony na efekt

Gość fggdgfg
nik nie zionie jade...wiele tu osob chcialo jej pomoc -ja rowniez , ale nie chce sie dac oszukac, skoro mowi prawde to niech sie jeszce wypowie, wyjasni, odpowie na pytania Mm w ciemno wpąłcic jej na konto albo wyslac paczke skoro mam jakies wątpliwosci chce je rozwiac CHCIELISMY POMOC !!!

chodziło jej o zwykły odruch zrozumienia i współczucia ale wy tylko krytykować potraficie :(

jesli alimenta sa zasadzone to czy zarabia 200zl czy 3000tys to i tak dostanie i przestancie bzdury pisac moja byla i nie doszla bratowa dostaje 450zl na corke mojego brata bo leser nigdzie nie pracuje i ciagle chleje a jest juz mezatka i ma druga sliczna corcie ale alimenta caly czas ma i to jeszcze podwyzszone z 300zl do 450zl na mc

czy ona gdzieś napisała że macie jej paczki wysyłać albo wpłacać coś na konto? tylko zrozumienia ,bo wielu jest w takiej sytuacji

Gość fggdgfg
właśnie ze wzłczucia chielismy pomoc, ona ma małe dziecko w wieku mojej cóki i temu chcialam jej pomoc a skoro chciala sie tylko wygadac i nie chce pomocy to trudno, ale jesli ma tak zle jak mówi to poweinna pomyslec o dziecku i przyjac pomoc skoro tyle osób życzliwych chce pomoc, wygadanie sie tutaj nie pomoze jej dziecku,

skoro jest tak jak pisze to chyba wyczerpała już wszelkie możliwości

poza tym ona już nie napisze i temat uważa za zamknięty więc po co ta dyskusja?

na kafeterii jeszcze nikt nie udzielił pomocy ,wolą tworzyć teorie spiskowe

i to na tyle w temacie...

po pisala i koniec ,cudow nie dostala i zwatpila a za chwile na pisze ze musiala sie dzieckiem zajac hihihi....a do pewnego czasu siedziala przed kompem i smucila .dzieci w tym wieku jak 11mc juz od rana nie spia i czasu nie ma zeby siedziec i pisac a ona miala? dziwne...

co za kretyni tu pisza.......byc moze to ty jestes autorka skoro tak sie udzielasz ,zenada,dostala kilka rad i prawdy to umilkla bo nie wie co napisac myslala ze tu sami glupcy sa i nie znaja zycia czy przepisow

Nie rozumiem tylko jednego, podejrzewam, ze nie jestescie malzenstwem. To w takim razie jak to mozliwe, ze dostal kredyty na Twoje nazwisko? Jezeli zyliscie w konkubinacie (takie brzydkie slowo, nieprawdaz?) to przeciez nie macie wspolnoty majatkowej? Nastepnym razem bedziesz madrzejsza (wiem, ze to brzmi okrutnie), nawet gdy go kochasz zadaj intercyzy. Ja mam i blogoslawie sie za te przezornosc. A kocham mojego meza i to bardzo.