Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona żabka z drzewa

nie mam za co żyć z dzieckiem

Polecane posty

Gwiazdeczko brak mi slow na to co zrobilas:O obys nigdy nie znalazla sie w takiej podbramkowej sytuacji:( Zabko dlaczego nie chcesz pomoc sobie a przede wszystkim swojemu dziecku? Mozesz mi wierzyc albo i nie ale wiec jak smakuje glod:(

Gość nie dostanie z funduszu NIC
Dochód żabki przekracza o 50 zł. maksymalny próg dochodów żeby mogła COKOLWIEK dostać z funduszu alimentacyjnego. Aby dostawać pieniądze z Funduszu, musisz mieć dochód na osobę w rodzinie nie przekraczający 725 zł miesięcznie, a autorka ma 1500 zł., po podzieleniu na 2 osoby w gospodarstwie wychodzi 750, tak czy nie??? Przykre ale prawdziwe. Dostaną nieroby i zachlane gęby, które i tak kasiorę przewalą na "jabola" (tanie wińsko). http://wyborcza.pl/1,76842,5897707,Jak_skorzystac_z_Funduszu_Alimentacyjnego_.html?as=3&startsz=x

Gość a ja nie wierze
pisalam o podnAJmie pokoju sorry ale jak sie nie ma kasy to sie nawet rok przemeczy z sublokatorem zeby miec 300,czy 400 zl dodaTKOWO,post o udku? typowa zagrywka ,zeby podgrzac emocje ,nastepne beda leki dla dziecka albo cos w tym stylu

Gość a ja nie wierze
poza tym dziecko ma rok z kawalkiem i udko je? absurdalne nieco

Gość ja też mądra nie byłam
a ja nie wierze poza tym dziecko ma rok z kawalkiem i udko je? absurdalne nieco a co Cie w tym dziwi?

Gość a ja nie wierze
a skad wiesz czy nie poprosi ,spotkalam juz takie sytuacje ,roznie ludzie stosuja zagrywki ,nie poprosila ale dajmy na to ze za jakis czas stworzyla by nagla sytuacje awaryjnaz apelem ze potrzebuje ,przykro mi ale niestety juz weryfikacja tego co pisala mi nie pasuje,na kazda rade ma 1000 argumentow ze sie nie da ,nie mozna itp, a ja wiem ze sie da :) wiec bardziej mi tu wyglada na stopniowy proces tworzenia zaufania wiarygodnosci jako to uczciwa honorowa z wiadomym clou na zakonczenie

Gość a ja nie wierze
to wyslijcie jej cash bedziecie mialy czyste sumienie:)

Gość a mi się wydaje
a mi się wydaje że nawet gdyby ktoś oszukiwał i naciągał to chyba lepiej pięć razy dać się nabrać i dać coś komuś kto nie potrzebuje niż jeden raz zostawić kogoś kto jest naprawdę w potrzebie :-O

Gość x-man DELTA FORCE
Hej a jak to niby weryfikujesz he? Może podzielisz się wiedzą jak sprawdzac tych co kitują? Przyda sie co nie? :classic_cool:

Gość a ja nie wierzę
sama non stop wciskam ludziom kiciory i na kasę naciągam :-D

Gość a ja nie wierzę
wyciągnęłam już w cholerę kasy dlatego wiem że wszyscy łżą jak psy :-D

Gość venge.
było wsiąść do rządowego samoloty dostałabyś 400tys

Gość venge.
ja wiem czy niesmaczne??? a gdyby zamiast durnych zniczy i kwiatków zakupiono kilka ciężarówek chleba, mąki, mleka, cukru...to byłby większy pożytek niestety ludzie pod pretekstem żałoby widzą tylko czubek buta..

Gość tomciujshasjadakl
hej jeżeli autorka tego tematu czyta te odpowiedzi to proszę odezwij się do mnie na maila na pohujcimojemail@op.pl podaj prosze skad jestes i wiek, i gg najlepiej i prosiłbym sobie nierobić głupich żarów, bo jeżeli kobieta potrzebuje pomocy to chyba należy się ta pomoc.

Gość tomciujshasjadakl
jeszcze raz bo maila wygenerowali p o h u j c i m o j e m a i l @.op.pl (tylko wszystko razem bez odstepów)

Gość kachazmazur
Pytacie po co autorka miałaby coś tam kombinować, wzbudzać litość itp, skoro nie chce pomocy? A ja mówię: jeszcze nie chce! Nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć, że zawsze znajdzie się ktoś kto sam zaoferuje pomoc. Nie trzeba prosić - sami się zgłoszą. Najpierw jest stanowcze NIE, później mówi, że jest zbyt dumna żeby przyjąć pomoc, później powie, że nagły wypadek (może ktoś okno jej wybije, albo prąd odetną?), jeszcze później będzie tekst: Z CIĘŻKIM SERCEM PROSZĘ O POMOC WSZYSTKICH LUDZI DOBREJ WOLI, a na koniec zażąda gwiazdki z nieba, a jak już ją jej dacie to się na was wypnie! :) Ale jak chcecie, może to ja się mylę?

Gość pot
A skad wiecie czy laska nie chce was naciągnąc? He? Ale wy naiwni jestescie?

Gość pot
Nie ma na żarcie a internet ma i samochód i chodzi w drogich płaszczach. Jakby miała naprawde biede to szła by wszędzie o pomoc nawet do burmistrza miasta. Taka jest prawda

Gość pot
A tak wogóle to z OPIEKI SPOLECZNEJ przysługuje jednorazowa zapomoga i nie ważne czy się przekracza czy nie

Gość pot
Ale jak się nie chce dupy ruszuć i isc załatwic tylko sie biadoli na kafe to potem niech się nie dziwi że nie ma co jesc

Gość palinj się w łeb

Gość kobo7
Drogie panie to że nieraz jesteście same z dzieckiem i macie problemy finansowe to niejednokrotnie chodź nie zawsze wasza wina. Ponieważ źle się prowadzicie. uprawiacie seks przedmałżeński i często się zdarza że jak zachodzicie w ciąże to was chłopak zostawia na tak zwanym lodzie. Teraz już 14letnie dziewczyny współżyją, a jak im wrzucisz uwagę to cię jeszcze opierdzielą że mają swój rozum i wiedzą co robią żeby się nie wtrącać. Dziwię się ponieważ jesteście wierzące i łamiecie prawa tego Boga w którego wierzycie. Po prostu uprawiacie rozpustę a potem ponosicie tego konsekwencje i płaczecie. Ja już od dawna ubolewam nad tym że są takie łatwe puszczalskie kobiety nie szanujące swojej godności, niesamowicie naiwne. Które albo palą, albo piją, albo szybko wskakują do łóżka. Z tego powodu że kobiety się źle prowadzą ja ubolewam i mimo że mam 40 la jestem kawalerem gdyż mi jest trudno znaleźć kobietą bez nałogów zasadami Same jesteście sobie winne Ja jestem sam, ale niczego mi nie brakuje, bo postępuje po chrześcijańsku nie puszczam się jak wy drogie panie. Jestem prawiczkiem a ile kobiet po 30 przed 40 morze powiedzieć o sobie jestem dziewicą.

Gość milllkikaa
żabko odezwij się...podaj swój mail tak będzie prościej napisze ten kto chce pomóc..

Gość żabko......

Gość z banku
Dziwną sytuację autorka opisuje. Pracuję w banku i wiem, ze jesli ktoś wyłudzi kredyt, np. sfałszuje podpis mąż żony to żona nie musi płacić. Podpucha