Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość njnjjh bbgfh
ta galazka za drzewem faktycznie chudawa jest.....ale po prawej (w tym samym momecie co gałzaka)stronie biala postac lezy pod drzewem.patrzcie uwaznie bo wyraznie widac jak rusza reka.raz widac dlon raz nie......i tak kilka razy. nie mam omamow:P

Gość garfieldowa
garfieldowa, a to dziwne--> Ja w żadnym miejscu nie napisałam, że nie mam żadnych wątpliwości w kwestii wypadku. Mam, bo tak naprawdę nic nie wiemy. Natomiast jestem pewna, że nie słychać tam ani "żyją" ani "nie zabijajcie nas" :-o Co do ludzi, których tam nie powinno być - owszem, byli tacy, choćby "nasz" kamerzysta. Przylecieli zobaczyć, co się dzieje. Dziwi was to?

Gość garfieldowa
Ksiek, no przecież to juz było. Już to wszystko czytałam, widziałam... Co z tego wynika?

Gość i co łyso wam teraz?!
w całej Europie zamknięte lotniska!!!!!!!! To jest do tych co dalej sobie wmawiają, że wszystko to jest przypadek. I wypadek i wybuch wulkanu i zamknięte lotniska. Poznacie gamonie jeszcze , co to jest godzina policyjna. I po 20.00 grzecznie będziecie dupsko sadzać przed telewizorkiem w domciu, a puby będą świecić pustami.

Gość garfieldowa
A co, wybuch wulkanu też Putin spowodował?

bez sensu mówić, czy ktoś jest pewny swojej racji, bo tak nie może być, nie gdy praktycznie nie mamy na nic potwierdzenia więc aby wyciągać wnioski z jakiejkolwiek sytuacji, należy poznać i sprawdzić wszystkie okoliczności, WSZYSTKIE! nie dacie mi wbić do głowy, że to jest paranoja, próba zbuntowania Rosji do wojny, niestety, ale to nie ja jestem schizofrenikiem (ja nie uciekam od niewygodnych faktów) nie chodzi o parę osoób które podejrzewają, że ktoś maczał w wypadku ręce, to jest tragedia na skalę świadomą podobne podejrzenia mają STANY ZJEDNOCZONE, IZRAEL, RUMUNIA _________________________________________________- TYLKO POLSKA SIEDZI CICHO I UDAJE, ŻE NIC SIĘ NIE STAŁO NIE MIEJMY ZAMKNIĘTYCH UST, BO STANIE SIĘ TAK JAK Z SIKORSKIM, GDZIE NA WYJAŚNIENIE SPRAWY JEST JUŻ ZA PÓŹNO!! __________________________________________________ http://www.byroncrawford.com/2010/04/what-really-happened-to-the-president-of-poland.html http://kavkazcenter.com/eng/content/2010/04/14/11842.shtml http://derwisinski.salon24.pl/170645,czy-mozna-mowic-o-zamachu-w-smolensku

Gość garfieldowa
Przecież to nie są chyba publiczne media.

Gość mmmmaasakra
widac ze ktos sie schował za tym drzewem i trzyma rozgaleziony kij. kto to jest? moze jakis rus, plądrował i szukał czegos cennego. bo przeciez nie żaden żywy polak :o

tak, LEPIEJ WIERZYĆ PUBLICZNYM, WOLNOŚCIOWYM MEDIOM W ROSJI CZŁOWIEKU OBUDŹ SIĘ!!!

Gość po ruskich to sie można
publiczne media milcza bo cenzura i strach przed ruskimi:P

Gość też sobie diagnozuję
A potem poczekają jeszcze i powiedzą, że to alkaida podrzuciła bombę i każą nam walczyć z muzułmanami.

Gość że co oni tam mówią
? ktoś mi napisze w skrócie co tam mówią pod tymi linkami?

Gość po ruskich to sie można
juz wole muzulmanow niz kacapow

Gość to jest gałązka, która
tak naprawdę znajduje się tuż przed ruskiem. to co widać z lewej stony drzewa to jej zagięta końcówka. patrz na dół ekranu kilka sekund przed 0:41

Gość garfieldowa
Nie wierzę ŻADNYM mediom. Prawda jest taka, że po prostu mam to w dupie. Zastanawiam się tylko, na jakiej podstawie ludzie wybierają media, którym wierzą...

Gość garfieldowa
Poza tym mówicie, że polskie PUBLICZNE media kłamią, a jako przeciwwagę podajecie NIEPUBLICZNE z innych krajów. Porównujcie to co można porównać.

nie zdziw się, mamy wojska za granicą, choć nie mamy tam ŻADNEGO CELU (nie, bo zamachy w Madrycie i Londynie też są zmyślone) LUDZIE! JAK MOŻNA OKŁAMYWAĆ SAMEGO SIEBIE, nie żyjemy w świecie, gdzie każdy ma do siebie szacunek i kocha bliźniego CHOCIAŻ Z DRUGIEJ STRONY LEPIEJ SIEDZIEĆ CICHO, UDAWAĆ, ŻE NIC SIĘ NIE STAŁO, NIŻ TWORZYĆ ZIMNĄ WOJNĘ Z ROSJĄ (chociaż Rosję stać na więcej niż zakręcenie kurka z gazem)

Gość maestro m.
wszyscy mówią to co im jest powiedzieć wygodnie. Tylko jedno zasdaniczo mnie zastanawia: w błąd pilota absolutnie nie wierzę. I czy polscy przedstawiciele sił zbrojnych pozwolą by winą za tę straszną katastrofę obiązona jedngo z nich???

Gość garfieldowa
kokoszszsz--> uzasadnij proszę w trzech słowach swoja wypowiedź:-)

Gość kokoszszsz
1.brak 2.ci 3.mózgu

Nie dyskutuj z głupim, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później przewyższy doświadczeniem.

Gość krzysioanalityk
Skoro zamykają lotniska to jak przylecą do nas delegacje z innych krajów?

Gość wpiszcie teraz
od 1:16 pod kołami samolotu widać czarną postać przechodzącą w prawo. Jedyna dziwna rzecz, jaką widzę na tym filmie mówię wam że to Elvis a wy mi nie wierzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość piosenka na czasie o mediach
hehehehehe:PAlbo PKS-em:D

Gość krzysioanalityk
ciekawe... Putinuś pewnie się cieszy..