Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alutek21

Blizny na nogach.

Polecane posty

Dziewczyny ratujcie mnie . Normalnie juz nie wytrzymuje z tymi moimi nogami. Mam na nogach pełno blizn , a to dlatego , że włoski mi wrastają , i musze je wyciągać , a potem zostają blizny . Tez sie robia takie gulki i bolą, wtedy jak wyciskam to wychodzi cały włos taki fest długi , znacie może jakąś masc na blizny?? albo cos innego co pomoze , dodam ze niektóre blizny nie sa juz swieze . błagam was ratujcie.....bo znowu lato przyjdzie mi spedzic w długich spodniach:(

Gość współczuję - przechodziłam to
samo. U mnie upłynął niemal rok zanim wszystko się ostatecznie wygoiło - bezwzględny zakaz depilacji, włosy usuwałam golarką elektryczną. Próbowałam przeróżnych specyfików, nic tak naprawdę nie przynosiło wyraźnych efektów.

Gość fukam na psy
a kawas glikolowy próbowałyście nakładać?

a depilujesz nogi depilatorem ? musisz zap[obiegac wrastaniu wloskow,robic peelingi,a na blizny sa rozne preparaty ,musisz zapytac w aptece.

Gość współczuję - przechodziłam to
nie wiem jak u autorki, ale u mnie peelingi się nie sprawdzają. Nie jest tak, że włosy nie mogą się przebić przez wierzchnią warstwę skóry (oczywiście mówię o jakiej tam części z całej połaci nóg) tylko rosną sobie w niewłaściwych kierunkach - po czym po pewnym czasie - ogromne, bolesne krosty, dłubanie igłą i wyciąganie 3 centymetrowych włosków, blizny i ranki