Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodax2

Lipiec 2010

Polecane posty

taka sobie ja...ja tez tak mysle,ze na imprezie juz moge zdjac welon,znow przed oczepinami zalozyc i bedzie ok. Bede miala ladna fryzure wiec welon bedzie mi przeslanial.Musze pomyslec. Nie mam naet zadnego bolerka do sukienki,a potrzebne mi tylko do kosciola,szkoda wydawac mi pieniedzy na cos co bedzie na mnie tylko godzine na mszy:)ale musze poszukac czegos. Ja mam we wtorek przymiarke ukni. Och u mnie ze wszystkim jesd duzo ciezej,bo my zza granicy zjezdzamy za 2 tygodnie i zacznie sie latanie za wszystkim az sie tego boje:)

hej dziewczyny dawno nie zagladałam na forum ale ostatnio mieliśmy urwanie głowy.. załatwilismy juz sporo rzeczy ksiadz organista koscioł, omówilismy szczególy z kamerzysta i kucharka dzisiaj zamówiłam wiązanke;) w tym tygodniu jeszcze spotkanie z zespolem i najwazniejsze z głowy:)

coś mi się wydaje że sporo zajęc macie ale to tak jak my tydzień za krótki na to wszystko ale na szczęście garnitur kupiony i wszystko do niego sukienka na poprawiny też.Teraz jeszcze spotkanie z kamerzystą jutro dostajemy listę rzeczy które trzeba będzie kupić kurdę zaczyna się młyn a tak spokojnie było...Powoli zaczyna mnie stres łapać jak u was?A jeszcze mam pytanko macie może jakieś pomysły czym zastąpić balony bo nie chcę mieć na sali a coś muszę wsadzić tylko co??

Ja natomiast mam tak idiotyczny problem, że aż śmieszny. Może wy mi pomożecie. Jak wiecie mam sukienkę przed kolana więc nie chce welonu bo to dziwnie wygląda. Jednak dobrze by było mieć coś na głowie, tylko co? Mam krótkie włosy a stroiki za względu na wielkości są bardziej do koków niż krótkich włosów. Ja mam włosy lekko za ucho i kok odpada. Woalki też są dość rozbudowane co przy mojej drobnej twarzy wygląda koszmarnie. Żywy kwiat przy cieple i jeździe kabrioletem do ślubu ma małe szanse na przeżycie. Nie chce mieć zdechlaka we włosach.

Gość też
Cienka, a nie możesz zastosować ministroika? tzn. małe "cuś" pasmanteryjne? No ja najprawdopodobniej wystąpię z gołą głową. bo woalka nie pasuje mi do sukienki, niestety.

No chciałam małe cuś ale nic nie znalazłam. Jak ktoś coś znajdzie to prosze o linki

Gość eureka120
Cienka, a co powiesz na jakąś ładną opaskę do włosów?

Teoretycznie tak tylko z racji tego że mam wysokie czoło i grzywkę nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać nigdy nie nosiłam opasek.

Gość cytrynka nie z Polski
ja mam na 31 lipca ale tylko cywlny10 osób poznań podpowiedzice dziewczyny gdzie w poznaniu mozna zamówić bukiet dla panny młodej i czy swiadkowie i panmłody też powimnni miec jakieś ozdoby???

świadkowa tak ewentualnie ja swojej zamawiam taką bransoletkę z kwiatów pan młody i świadek butonierki oczywiście wszystko z takich kwiatów jak w wiązance pani młodej.A takie bukiety zamówisz w zwykłej kwiaciarni a takich pewnie nie brakuje

Gość cytrynka nie z Polski
dziekuje bo ja jestem w ogole malo goarnieta w tych spawach juz chce jak najszybciej miec to za soba

My dziękowaliśmy po cywilnym w kameralnym gronie sami zrobiliśmy paczki dobry alkohol, kawa, biała herbata, super wielkie metalowe pudło czekoladek całość dopełniona winowymi truflami. Zamknięta w celofan z ogromną wstążką, piórkami i perełkami. Właśnie składam sobie biżuterię jutro zrobię zdjęcia bo zrobiłam kolię i coś subtelniejszego mam dość skromną sukienkę więc jedno i drugie pasuje a ja nie mogę się zdecydować.

Gość agustance
my z narzeczonym mamy problem .5 dni do slubu a tu swiadek nas wystawił....:( co robic....stres mnie zjada.

zamieszanie jest większe i większe ale praktycznie wszytsko jest już załatwione nie licząc - kwiatów na salę ale to juz drobiazg. Jeszcze kupno bielizny pod suknię i ostatnie poprawki :) no i jakieś tam kosmetyczne zabiegi na ciało :) co do świadka -nie macie rodzeństwa? bliskiej koleżanki czy kuzynki? w sumie poza podpisem na papierach świadek nie musi nic robic chyba ,że Wy chcecie by pomagał wam w tym czy w tamtym :)

Hej dziewczyny dopiero sie dołaczam mam nadzieję że mnie nie przegonicie ale też wychodzę za mąż w tym miesiącu a dokładnie 24 brrr ale to zleciało ponad rok temu zaczęliśmy planować.My niby już wszystko mamy załatwione,no ale jeszcze kwiaty i te inne duperele tak sie zdaje ale na pewno bedzie tego latania bo z tymi duperelkami tak już jest. Chyba zaczynam się denerwować.Piszcie jak Wy radzicie sobie ze stresem bo widze że niektóre z Was szybciej odemnie założą obrączki. Pozdrawiam!!

Ja sie kompletnie nie denerwuje o dziwo przed cywilem było podobnie. Wszystko było by już dawno załatwieno gdyby nie jakieś dziwne problemy ludzi. Taki przykład idziemy zamówić tort na co ludzie mówią najpierw trzeba się mailowo skontaktować z szefem bo inaczej nie możemy przyjąć zamówienia (cały problem tylko w tym że miała być inna dekoracja i kolor niż mieli w katalogu). Źli i sfrustrowani problemami przy takiej pierdółce, zamówiliśmy sobie drzwi wewnętrzne do naszego nowego domku i na dzień dobry dostaliśmy 10% rabatu. Suma sumarum ślub już 17go a torta jak narazie jeszcze nie zamówiliśmy ale za to czekamy na ładniutkie drzwi.

Gość peruna
*misia2407* jestem tu nowa, a ślub już za tydzień..brrr:/ niby stersu nie mam, ale mam taką jakąś niepewność..że ludzie się bedzą źle bawić czy cos takiego, o pogode sie nie martwie bo przecież i tak bawimy w lokalu Ehh ja planowałam 2 lata temu, a zleciało jak nic:( trzymajcie kciuki, jak cos to się odezwe:*

peruna nie martw sie wszystko bedzie dobrze;) ja o dziwo jestem strasznie spokojna mam nadzieje że jutro też tak bedzie:) pamietam jak zaczęliśmy planowac slub dokładnie 1,5 roku temu ale ten czas leci... 3 majcie się i powodzenia dla panien młodych z 10 lipca;)

I jak po ślubach 10 lipca?:) Ja mam już w tą sobotę, jeszcze troszeczkę spraw do ustalenia, ale jest ok ;) Pije ziółka, żeby się tak nie stresować. Najbardziej to martwię się tymi upałami i tym, że rozpłaczę się w Kościele bo ja jestem strasznie wrażliwa i nie zawsze potrafię zapanować nad emocjami.

Gość też
Ha! Ja mam 24 lipca. Faktycznie czas jakby przyspieszył ;)

A ja też mam 24 normalnie ogólnie się nie denerwuje ale teraz zostało nie całe dwa tygodnie i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej tak się boje ze MASAKRa!!!ojj

hej kochane ja już po;) było na prawde świetnie szkoda tylko ze tak szybko minęła ta noc:( troche sie denerwowałam jak poradzimy sobie w kościele ale wyszlo bardzo pieknie;) pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode:)

Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego nowej Młodej Parze ;) Ja w następnym tygodniu zdam króciutkie relacje. Denerwuję się troszeczkę. Dobrze, że mam dużo pracy to nie mam czasu na rozmyślanie ;)

Gość izio
i jak tam panny młode lipcowe?..już po czy przed?:) ja miałam 17 lipca..oj bylo gorąco:/