Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaaaardzo nie fair.. wiem

romans.. kolejna historia... co dalej?

Polecane posty

Gość xxyyzzzzet
nie zawsze spotkania z tym drugim kończa sie łóżkiem, czasem wystarczaja rozmowy, przytulenie i ten dreszczyk emocji..ale to mało kto rozumie. pa!

Gość baaaaardzo nie fair.. wiem
dzięki za słowa otuchy.. miło wiedziec ze nie jest sie samym w takiej sytuacji.... rozpoczynając ten temat liczyłam sie z tym ze niktórzy będą mnie wyzywac i próbować zaszufladkowac do jednej kategorii....... dziwek.... i takie osoby nawet nie będą chcaiąły zastanowic sie co tak na prawde przezywam... ale miałam nadzieje ze znajda sie szczere wypowiedzi , z których bedzie wychodził jakis wniosek.... który pomógłby mi.... i tak sie stało.. dziękuje za to :) a jeśli chcecie napisac mi cos tak nie na forum to wyslijcie to na adres mailowy (podałam przy pierwszym poscie.....) zobaczymy jak to wszystko sie potoczy i jaki bedzie finał... chciałabym zeby nikt nie ucierpiał ale watpie czy tak sie da........

i takie osoby nawet nie będą chcaiąły zastanowic sie co tak na prawde przezywam... a co tak "naprawde" przezywasz? motylki w brzuchu? to taaaakie wyjatkowe :-) odpowiedz na proste pytanie, te niunie popierajace taki "stan" i okazujace swoje "zrozumienie" tez moga odpowiedziec: co w sytuacji, gdy takie motyle przezywalby wasz partner? tez wszystko ok? czy juz nie bardzo?

jest taki, dość liczny odsetek ludzi, którzy nie lubią spokoju i ustatkowania. Jeśli tylko dobrze układa im się w życiu, zaczyna je coś gnębić, czegoś im brak, wiec zazwyczaj wtedy zaczynają jakiś delikatny flircik, bo to przecież nic złego ... dalej wiadomo

Gość bo przeżywasz w tej chwili
wielkie gówno!!! nie obrażaj się, załapałam się kilka lat temu na bycie kochanką o! szaleństwo i uczucia! do czasu, gdy nie porypałam sobie życia, a facet gdy już wszystko się wydało, to nawet żonie wmówił, że to ja go kusiłam i podrywałam, że nachalna byłam i ludzie, którzy nazywają kochanki darmowymi prostytutkami mają rację, szkoda tylko, że nikt nie obraża zdradzających i kłamiących gnojków, tylko kobietom się obrywa przestań pieprzyć o chemii, a jeżeli już chcesz pieprzyć o chemi, to właśnie wdeptujesz we wszystkie trucizny jakie tylko możesz całe laboratorium chemicznego gówna a ten facet to zwykły, tchórzliwy knur, dno i metr mułu przekonasz się o tym na własnej skorze

"zrob print screen " koniecznie!! ;-) a w międzyczasie można by się zastanowić, jakie inne tezy poza Twoją odwołująca się do uszczerbku na ego można by tutaj dorzyć w odpowiedzi na pytanie"kto?" - ludzie w dlugoletnich zwiazkach, tacy, którym zycie nie dokopalo i szukaja klopotow? czy tacy, którzy maja to w genach?

"dorzucić" miało być (i jak tu pżerzyć, rzeby dorzyć lepszyh czasuf ortograficznych??) :O Tłumaczenie: kto z ludzi w udanych zwiazkach jest najbardziej podatny na podejmowanie poszukiwań wiadomych wrażeń?

kto z ludzi w udanych zwiazkach jest najbardziej podatny na podejmowanie poszukiwań wiadomych wrażeń? ci z najbardziej wadliwym ego, to przeciez oczywiste

łagasz o odpowiedź? Jeżeli zalezy Ci na małżeństwie to zmień nr telefonu i miejsce pracy. Jesteś silnie zauroczona i masz jeszcze szansę to przerwać.

Gość Obudź się Kobieto
...."zobaczymy jak to wszystko sie potoczy i jaki bedzie finał... chciałabym zeby nikt nie ucierpiał ale watpie czy tak sie da........" Tym wpisem mówisz czego tak naprawdę chcesz. Ty nie chcesz naszych rad, jak nie wikłać sie w romans. Ty chcesz, abyśmy utwierdzili cię w przekonaniu,że dobrze robisz chcąć wejść w ten romans. Powtórzę raz jeszcze - niby jesteś dorosła a zachowujesz się jak dziecko. Z tego co piszesz wynika, że masz ewidentny problem z komunikacją w twoim małżenstwie. Jeśli zależy ci na mężu, zajmij się twoim małżeństwem. Jeśli sami nie dacie rady rozwiązać waszych problemów idzcie do psychologa. Wchodząc w romans, w dodatku z żonatym facetem ryzykujesz, że któregoś dnia obudzisz się z ręką w nocniku. Poczytaj sobie wpisy zamężnych romansujących kobiet tut. na kafeterii. Zobacz do jakich dramatów może dojść wikłając się w początkowo niewinnie wyglądający romans. No chyba, że nie zależy ci na mężu. To wtedy w imię tego co was łączyło daj mu szansę ułożenia sobie życia z kobietą, która bedzie go kochała. Bo wygląda na to , że go nie kochasz. Argumenty o "motylkach w brzuchu" w twoim przypadku są po prostu śmieszne. Życzę ci , aby złudne emocje nie przyćmiły ci jasności widzenia.

do autorki tematu ... na storach internetu spotka ciebie w wiekszosci pogarda osob ktore uwazaja siebie za 'nieskazitelne' i 'wszystkowiedzace' .... Na szczescie zycie pisze takie sceneriusze ktore stawiaja te osoby w sytuacjach o ktorych nigdy nie mazyli. Ty sama jestes tego przykladem, jeszcze niedawno mialas inne zdanie na sytuacje w ktorej teraz jestes. Wtedy wszystko bylo tylko czarno-biale a teraz okazuje sie ze pomiedzy jest jeszcze olbrzymia gama szarego. Twoj pierwszy wpis prosi o pomoc a nie negatywna ocene ... w zwiazku z tym nie komentuj wpysy od osbo ktore ciebie obrazaja. Bylam tam gdzie ty teraz jestes ... i to mnie nauczylo nie 'rzucac kamieni' w osoby i przez to jestem bogatsza w doswiadczenia. Powodzenia.

Bylam tam gdzie ty teraz jestes ... i to mnie nauczylo nie 'rzucac kamieni' w osoby i przez to jestem bogatsza w doswiadczenia. Powodzenia. och och, jakie to piekne i taka bogatsza w doswiadczenia czego zyczysz mezowi autorki i zonie jej misiaczka? tez powodzenia, a w czym?

Gość sciemniara :-)
zawsze szczery- masz zawsze problem. Za co tak nienawidzisz ludzi, ze zamykasz sie i jedynie na forum medrkujesz...? Jestes tu codziennie? Chyba tak..co jest tak naprawde z toba?

zalozylam ;-)

Gość bo przeżywasz w tej chwili
ściemniara - a może zadaj pytanie nie szczeremu, tylko ludziom na własne życzenie wpieprzającym się w szmbo, co z Wami ludzie, co z Wami?

bardzo lubie Twoje wypowiedzi ZS. Powaznie.