Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam z bozerią

Możecie się na mnie wyżyć... W moim mieszkaniu jest boazeria, pawlacz.....

Polecane posty

Gość sprzedajcie mi gramofon!
Kupię gramofon w dobrym stanie. Uwielbiam stare winyle i mam ich sporo, ale nie mam gramofonu, a chciałabym. W sumie nie mam już boazerii, bo się przeprowadziłam do nowego domu, ale większość moich znajomych ma w swoich mieszkaniach. Ja w swoim też miałam i jeszcze rzeźby na sufitach. Jak kupiłam to mieszkanie to w ogóle wyglądało jak Zamek Królewski

Gość pierdoła jakich mało
a taki se woreczek do którego wkładasz pieniądz:-) i masz zawsze już kase:-)

Gość ja mam i tak najgorzej
Mam dywan, skore dzika, rogi i talerze na scianie :O Pralke franie w pokoju, ktora zawsze zakrywam materialem, jak do mnie ktos przychodzi i pyta co to jest to mowie, ze to jest beczka :O Mam okragle dywaniki robione przez babcie, fotele za czasow PRL, na kazdym meblu serwtki i zwiedle paprotki :O Do tego ubieram się w lumeksie :O

Gość wychodzi na to ze jestem agent
i dziala? to ja poprosze dokladny przepisa na ten woreczek, to moze chociaz te taborety wymienie :D

16:41 [zgłoś do usunięcia] bazienka ejjj od kiedy lazienka z kiblem to dno? bo tez posiadam i kraty w oknachi pralke w sypialni (bo we wspomnianej lazience sie nie miesci) i wyjscie oknem z pokoju na dach i pawlacz sztuk raz gdzie tą pralkę w terj sypialni podłączasz ;) uśmiałam się jak norka ;)

Gość przegrałam z boazerią
wychodzi na to ze jestem agent>> idź za przykładem mojej koleżanki i wymień w taboretach gąbki :D

A ja mam: mały kibel ( 1 x 1,5 ) babcia ledwo się mieści, drewniane okna, szczury w piwnicy, nietoperze na strychu, pająki w mieszkaniu, prysznic w kuchni i sąsiadów, którzy mówią, ze nas zabiją ;/

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
czy to zarty,czy naprawde macie franie itp?

Gość przegrałam z boazerią
nie wiem jak inni, ale to co napisałam ja, to najszczersza prawda 😭 Ps. Na szczęście frani już nie mamy :classic_cool:

uroczyscie przysiegam ze mam franie:D

Gość wieśkaaa
Posiadam: pawlacz, kilka starych taboretów, małą łazienkę z wanną która z racji swych rozmiarów bardziej przypomina brodzik dziecięcy Najbardziej ujął mnie wpis z pralką Franią która udaje beczkę ;) pozdrawiam

A ja mam w kuchni i łazience tapetę, klozet starego typu z tzw. "szufladką i trzeba na niego siadać bokiem, chińskie plastikowe płytki w kuchni i łazience, gumoleum na podłodze w kuchni i łazience. 😭 pawlacz też miałam. :classic_cool:

Gość naprawde super topik załozylis
cie Mowie serio Wreszcie nie ciąza i nie odchudzanie :) I tak normalnie na luzie rozmawiacie a co do boazerii to ja w przedpokoju tez ja mam bo mój mąz uwielbia taki styl I jeszcze sufit w jednym pokoju tez jest w boazerii A reszta to sukcesywnie dokupowana nowa :)

Gość Zyga z Breslaua
a jo mom jeszcze ryczka w doma, obczaskany ausgus, bifyj a wnim stare szolki, a w antryju gipsdeka mi slatuje na gymba, w szranku na biglu stary ancug co go mole zezarły i jedyn arbajtancug co woło o pomsta do nieba i wszyndzie sie walajom bambetle. I pytom sie Wos: co jo mom pedzieć? No? Co????

:D:D:D u mnie tyz wszyndzie walaja sie bambetle :D a biurko to mam takie BEZ szuflady na klawiature :D

Gość Zyga z Breslaua
no śmigo śmigo a co mom pedzieć, przeca już mi tym życiym hepać sie chce :-O Godom Wom, net i halba musi być :-P

Gość przegrana jestem..
a ja mam dom z wielkim ogrodem, dom z wierzchu ok, polowa okien nowa plastikowa biala, polowa jeszcze stara brazowa:D nie mam wody w domu, ani centralnego ;) schody na gore mam takie jak i nja zwenatrz ;/ i oprocz mnie mieszka w domu jeszcze 10 osob...

Ha ha, lodówkę Mińsk na działce też posiadam :D ponadto jeszcze: wykładzinę w pokoju (ale kilkuletnią i jak nową :P ) kilka mebli z różnych parafii pawlacz wilgoć w mieszkaniu na którą nie ma żadnej siły

często przeglądam strony z ofertami nieruchomości na sprzedaż i patrzę jak ludzie mają w domach , uwielbiam to, czasem można znaleźć prawdziwe perełki jak np całkiem nowa i droga zabudowa kuchenna w kolorze wiśniowym błyszczącym inkrustowana złotymi ozdobami..