Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie tylko

po co dziewczyny ida na politechnike?

Polecane posty

mp ja sie nie unosze... zastanawiam sie tylko czy to taki eparanormalne zjawisko....ta kobieta na polibudzie?:P

Gość mrs.cohen
a czemu utworzył się taki stereotyp że tylko brzydkie dziewczyny idą na politechnik, sama mam parę koleżanek i to niebrzydkich które wybierają się na polibudę

bo ludzie lubia stereotyp mowiacy ze inteligentna dziewczyna = brzydka. a te na polibudzie kojarza sie z umyslami scislymi. o tak. polska jest pelna takich stereotypow. w usa czy niemczech nie maja takich dylematow :P

aha...informatyka... no ja studiuje lotnictwo :P faktycznie przewaga mężczyzn w grupie to często atut kobiet :P

Gość też jestem na polibudzie
i uczelnia jak i studentki jak na każdej innej, są bardzo zróżnicowane;-)

Gość grrrrr
weee inżynierowie to nie tylko na polibudzie :P. Chociaż tam ich jednak najwięcej. No i oni tymi inżynierami to dopiero po czwartym roku są. Tak więc kurcze trzeba wiedzieć która to aula gdzie siedzą na magisterskich. Wykładowca nie daje pewności że inż bo może się jakiś matematyk czy fizyk przyplątał z uniwerku i on tylko dr a dr inż. albo co gorsza jakiś od filozofii przyszedł odchama wykładać. Co do umysłów ścisłych i humanistycznych eee poziom inteligencji poziomem inteligencji ale jednak jeden ma smykałkę do trzaskania całek a drugi tworzy trzynastozgłoskowiec.

smykalke mozna miec jednak jak sie ma glowe na karku to mozna sie wszystkiego nauczyc. ja mam smykalke do historii np :P no ale jakos na uniwerek mnie nie ciagnelo

Gość też jestem na polibudzie
dokładnie, i dużo cierpliwości bo nie każdy psychicznie wytrzyma zbyt długie rozprawianie się nad jakimiś konstrukcjami, śrubkami, cementami itp;-)

ja na poczatku nie miala pojecia o czysto technicznej strony roznych konstrukcji...ale z czasem nie to zaczelo ineteresowac...tak samo mechanika plynow czy lotu...choc fizyke kiedys omijalam szeroki lukiem :D