Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

właśnie zobaczyłam dwie kreski na teście : )

Polecane posty

O mój boże, nie mogę uwierzyć :D Strasznie się cieszę!!!!!! Podejrzewałam, że coś jest na rzeczy ale zrobiłam wcześniej test i wyszedł negatywny, chyba coś źle policzyłam :D A dzisiaj dwie, grube czerwone kreski :D Tyle uczuć na raz, nie wierzę po prostu :D

Dziękuję : ) Teraz muszę przygotować jakąś niepsodziankę dla Chłopaka, bo jest w pracy i nic nie wie :D O ile wytrzymam z tym do wieczora :D

Czyli będziesz miała termin na koniec grudnia, tak jak ja :) Niezły prezent na święta Bożego Narodzenia :)

Wyszło, że na 15 grudnia :D Takiego prezentu na Święta się nie spodziewałam, hehe. No i wychodzi, że teraz jestem w jakimś czwartym tygodniu, hmm jest w takim razie sens jechać do lekarza w ten weekend? Da radę w ogóle coś zobaczyć?

Gość kuki123
gratulację z lekarzem się wstrzymaj chyba za wcześnie

Gratulacje 🌼 Z wizyta u lekarza poczekaj jeszcze ze 3 tyg,bo zobaczysz jedynie mini pecherzyk,a za ok 3 tyg bedziesz juz mogla zobaczyc serduszko :)

Tylko, że poprzednią ciąże poroniłam i trochę teraz się boję... Więc może lepiej pójść? Na dodatek mialam zaplanowany wyjazd do Polski w maju na komunię.. ehh chyba sama jeszcze nie wiem jak bardzo zmieni się moje życie : D

Potwierdzic zawsze mozesz,ale nic wiecej Ci lekarz nie powie,pewnie kaze Ci przyjsc za 2-3 tyg.Ja bylam w 5tym tyg i kazal mi przyjsc w 7. Co do latania,to mi mowil,zeby do konca pierwszego trymestru sie wstrzymac. A gdzie mieszkasz,ze bedziesz musiala leciec?

Gość pani doktorowa
ale lekarz teraz nic nie powie, chyba ze dostaniesz cos na podtrzymanie.. skoro poprzednia ciąża była poroniona.. bo badania to raczej nie powinien robic - za wczesnie jeszcze powodzenia:)

Gość kuki123
a to zmienia wszystko pewno lekarz da ci leki na utrzynanie ciazy u mojej córki było to samo a teraz mam 3 miesiecznego wnuka

Jestem w Irlandii, za trzy tygodnie miałam lecieć na komunię Siostrzenicy ale teraz nie bardzo wiem co zrobić, bo też słyszałam, że w pierwszym trymestrze lepiej się wstrzymać, niby to krótki lot, bo 2,5 godziny ale...

Gość pani doktorowa
to nie chodzi o długosc lotu ale o start i lądowanie, wtedy są największe przeciążenia, ja bym Ci radziła nie leciec

Tez jestem w Irl. Ja lecialam pod koniec 11tyg i bylo ok,ale jesli zdarzylo Ci sie poronienie,to ja bym chyba nie ryzykowala.Co prawda mowia,ze to nie szkodzi,ale chyba lepiej dmuchac na zimne...

Jak Wam się podoba pomysł zrobienia zdjęcia małych bucików i tam wpleciony napis "będziesz Tatą"? Byłam ostatnio na małej sesji i Chłopak jeszcze nie widział tych zdjęć więc wstawie gdzieś pomiędzy. Co Wy na to?

Gość a jjaaaa
Gratuluję i życzę dużo szczęścia

No coź, też tak mi się wydaje. Napiszę Siostrze, że jednak mnie nie będzie, później jak już będzie bezpieczniej z pewnością się wybiorę :) Nie chciałam szybko mówić Rodzinie o zaistniałym fakcie :D ale w tej sytuacji chyba tego nie uniknę :D

Fajny pomysl :) Ja kupilam spioszki,ale to dlatego,ze nie mialam wiecej czasu,dowiedzialam sie 30min przed powrotem mojego M z pracy :)Chcialam kupic buciki,ale nie bylo.Z reszta nic nie bylo potrzebne,bo M od razu wiedzial co sie dzieje jak wszedl do domu i zobaczyl,ze ide do niego ze lzami w oczach..:D

Gość nokiaaa
Moje gratulacje :D Bedziesz mama :D (patrz wyzej) a jak Ci sie to zdanie podoba?? :P ;)