Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Odchudzam sie..:) dołączy ktoś do mnie? ZAPRASZAM:D

Polecane posty

hej dziewczyny;D tak czytam to co napisalyscie wyzej , jesli mozna to sie do Was przylacze;D Ja mam 174 cm wzostu waze 62,6 KG dla mnie to za duzo jestem na diecie od tyg narazie schudlam 1kg ale jak dla mnie to nie jest wazne zeby zrzucic 15kg w ciagu tyg , bo wiem z doswiadczenia, ze przytyje sie wiecej jesli sie nie pilnujesz!!! Ja jak narazie nie jem chleba w ogole wyrzucilam go z mojego menu ;D jezdze na rowerku stacjnarnym 60min robie mniej wiecej 28km/h i saplal 450kal dziennie.Mam nadzieje,ze mi to cos pomoze bo mam tzn brzucha nie mam ale za to mam bioderka ;/ ;( musze je zrzucic.Trzymajcie kciuki

asiorek dobrą masz wagę :) a co do rowerka to efektywniejszy byłby szybki godzinny spacer (rower stacjonarny ma to do siebie, że nie utrzymujesz na nim stałego tempa, a to spowalnia spalanie :) )

no ja tam nie wiem dla mnie rowerek jest w porzadku jezdze w miare tyle samo zazwyczaj 28KM/H na spacerki niestety nie mam czasu, bo chodze do pracy, a po pracy raczej nie wychodze, bo nie jestem u siebie tylko w Paryzu a tutaj rozne swiry sie kreca ;D musialam zainwestowac w rowerek mam nadzieje ze mi pomoze zrzucic biderka heh pozdrawiam a tak a ppropos to chcialabym wazyc 56kg ;D

Witaj AAAsiorek:) U mnie na razie ok. Piję bardzo dużo wody. Tylko mam dylemat, bo dostanę okres... i jak zwykle zwijam się z bólu dwa dni wcześniej. Hmm.. nie mogę wziąć tabletki na pusty żołądek.. jeżeli mi nie przejdzie to zjem pomidorka albo jajko i wezmę no-spę. Ale mam nadzieję, że wytrzymam. Powodzenia dla Was na resztę dnia!:)

sunia ja mam to samo myślę że jak bym poszla do pracy to szybko bym zleciala na wadze jestem na etapie szukania mój synek ma 3 latka i 3 miesiące duży już :) popijam czerwoną herbatkę zapraszam:) potem tylko soczek z buraczków i jabłek

wiecie co dziewczyny tak sobie mysle, ze my to mamy w zyciu przesrane !!! musimy sie odchudzac, bo inaczej sie nie ruszymy z miejsca, bedziemy tyc i tyc a faceci beda miec problem bo tu duzo a tam kosci widac, a oni to co kurcze nie dbaja o linie i wygladaja slodko ;D moj chlopak przytyl troszke ma 175 wzrostu a wazy 73kg troszke go spaslam ale po nim i tak tego nie widac nogi chude troszke brzuszek mu wystaje i tyle szlag mnie trafia na takie przemiany materi ;/

no masz rację mój meżuś ma bzika na punkcie swojego brzucha i nie tylko trenuje piłkę nożną wieczorami biega i często z synkiem jest na boisku ja przed ciaża ważylam 48 49 kg a mam 157 wzrostu

dla tego owie ze faceci maja dobrze ja tam brzuszka nie mam jem activie, pije wode i kosci mi wychodza gorzej z bioderkami a po dziecku to na pewno sie tyje i to maskara moja kolezanka przytyla 20kg ;/ a teraz tez musi sie wziasc za jakas diete bo wcale jej nie pasuje ta waga ;( ojj czemu faceci nie sa stworzeni do noszenia dzieci w brzuszku ;(((

Gość taa niedobra pupa
Wow późno jesz śniadanko no chyba, że wstałaś niedawno No ja strasznie pokręcony tryb życia mam... Śpię zawsze do 12 minimum, a kładę się 3-4.... Wstaję tylko ok. 7:30, żeby wyprawić dziecko do szkoły.... Też mam Kacperka... i też jest nieznośny..... Jakieś półtora roku temu ważyłam aż 65 kg i schudłam bez jakichś specjalnych diet do 53... A teraz chcę dalej.... Chociaż przez lata trzymałam tę wagę 50 kg i wyglądałam przy tym szczupło o dziwo, chyba od piwa tak przytyłam, bo był okres że piłam co drugi dzień i jeszcze te wszystkie grille....

Widzę, że wszystkim idzie dziś w miarę dobrze - super:) Ja zrezygnowałam z głodówki, bo chciałam wziąć leki przeciwbólowe, a wiem czym kończy się dla mnie zażywanie ich na pusty żołądek:/ Ale i tak jestem z siebie zadowolona: pomidorek z kropelką oliwy z oliwek i świeżą bazylią, 3 jajka gotowane. I hektolitry wody i zielonej herbaty. Agniecha, dziś chyba wypiłam więcej niż Ty;) A co u Was? Jak nastroje Moje Towarzyszki Odchudzania?:) Kiyoa - gdzie się nam zgubiłaś!?:)

ja też mogę dzień zaliczyć do udanych ś- koktajl z bananem i kiwi i jogurtem nat. o- warzywka pierś na parze i buraczki k- koktajl ogórek malsolny i 4 rzodkiewki szklanka soku z buraczków i jablek woda herbatki zielona i czerwona 30 min aerobiku w domu, spacer przed poludniem i po południu no i oczywiście mnostwo zajęć domowych prasowanie sprzątanie itp:)

Gość kingunia7277
widze ze wszystkim jakos idzie ta dieta suuuuper trzymajmy sie razem a daleko zajdziemy!!!!!!!!!!pozdrawiam wszystkich

hehe... - napisałam do siebie, a chcialam sie zalogowac i wyszły głupoty... Szósteczka była rzecz jasna skierowana nie do mnie, a do Oleńki:):)

Gość
Ja dziewczynki nie moge powiedziec ze dzisiejszy dzien zaliczam do udanych....nagrzeszyłam niestety i tylko 20 minut na rowerku było wiec dziś wszystko źle...:( Uciekam teraz pod prysznic i spac bo synuś z mężem już dawno śpia...:) A jutro z dzieckiem na odpust sie wybieram wiec kasy pewnie strace nie mało...:D

Fajnie,ja przychodze a tu ciszaaa :) klade sie spac dopiero okolo 1 ,czyli w Polsce okolo 2 :P, wiecie co?rano ,po poludniu nie ma problemu -dietka jak sie patrzy ,ale wlasnie teraz kiedy juz jestem w lozku zaczyna sie gehenna: spacerki do kuchni ,zagladani edo szafek i lodowki ,to moja zmora no moze ktoras z was tez tak ma?jak sobie z tym radzicie?to podjadani enocne wlasnie mi szkodzi najbardziej :( ratunku!!! pomocy!! hehe ,jeszcze nic nie zjadlam ale malo brakuje :)

Gość taa niedobra pupa
Siedzenie na kafe mi często pomaga zapomnieć o żarciu.... Ale lepiej wtedy nie czytać o dietach.... Zwykle siedzę wtedy na ogólnej... albo gram w Silent Hilla...

Gość anik172
Witajcie! Piękna pogoda - aż miło:) Zmykam na uczelnię, a Wam życzę dobrego dnia!:)

Witajcie! Piękna pogoda - aż miło Zmykam na uczelnię, a Wam życzę dobrego dnia! Ale ja jestem głodna, nawet literki zjadam;)

hej,hej :) spiochy,tylko ANIKA i ja nie spimy? :) u mnie dzis sie brzydko chmurzy i chyba zbiera sie na deszcz,w dodatku wczoraj sie wscieklam-mojemu Kacperkowi ktos ukradl kutreczke w szkole,nowa za spora kase , ech te angielskie dzieci sa okropne ,brak mi slow co do ich wychowania ,najchetniej wrocilabym do kraju ale nie ma szans ,niestety ,chyba zlapie dola za chwile:(

Witam. Ja już nie śpię od 6.20 :) Ale nie bardzo miałam kiedy kompa odpalić.Kasperka wypraiłam do przedszkola,dzisiaj zbiera go pani z którą mają religię bo mieszka 3 domy ode mnie :P Julka tez za chwilę do szkoły i zostajemy z Patrysiem :D Jak tylko młoda pójdzie do szkoły wskoczę na orbitreka i z 20 min go pomęczę,potem pare brzuszków,kapiel i na podwórko ku małemu :D Jak na razie kawe zliczyłam i zastanawiam się nad sniadankiem,chyba sobie ugotuję jajko na twardo i z rzodkiewką zszamam. Co do obiadu to mamy umowę z moim mężem że poniedzialki i piątki nie ma,więc luzy,tylko dzieciakom coś zrobię. Właśnie dzwoniła koleżanka żebym szła z Julką do szkoły i potem do niej na kawe. A miałam takie ambitne plany na dzisiaj. Ale nic straconego.Jak wrócę wszystko nadrobię :D Więc do potem kobietki,bo muszę małolaty z podwórka zgarnąć i doprowadzić ich do stanu wyjściowego :P

Jestem:) wczoraj miałam dużo pracy i na dodatek studiuje zaocznie do tego nauka masakra:( do tego po tej linei boli mnie brzuch nie wiem czy to normalne...Wczoraj troszke przesadziłam domową zapiekanką ale z tego odchudzania juz okres mi sie spóżnia 5 dzień.... Dziś kromka grahamki, serek biały ogórek i pomidor do tego duzo czerwonej herbatki....I wieczorkiem może poćwicze choc bede musiała sie uczyc na sobotnie zaliczenie zobacze jak bedzie. Ale martwi mnie fakt Wy tak ostro ćwiczycie a ja nie mam czasu:(

Witam jestem....tylko duzo pracy miałam i studiuje zaocznie wiec sporo nauki mnie czeka...z dietka no cóż wczoraj skusuiłam sie na domowa zapiekanke bo juz okres mi sie spóźnia 5 dni przez to odchudzanie... A dziś grahamka, pomidor, ogórek i biały serek...kaza zaliczona ale strasznie mnie boli żołądek nie wiem czy to po linei czy wina soóźniającego sie okresu:(

Witam:) u mnie dziś przepięknie i słonecznie już byłam z małym na spacerku zjadlam banana , wypilam soczek z buraczka i jabłka i trochę sałatki warzywnej bez majonezu heh dzisiaj zmykam na cały dzien na wieś do rodziców postaram się cały dzień na dworze spędzić na spacerkach i rowerze z Oliwierkiem:) 3majcie się kochane

Kiyoa ja tez bralam linee i wiesz co?mialam takie same problemy i do tego watroba doszla,radze ci to odstawic,u mnie na sniadanko dzis byla owsianka z owocami ,na obiadek kurczak z warzywkami na parze ,a na kolacje jeszcze nie wiem-moze owocw morza,albo rybka -tunczyk w salatce ,uwialbiam go z twarozkiem,jogurtem i papryka,ogorkiem i koperkiem ,na jutro na obiadek mam kuskus ,tez go lubie :) lece ogladac Jilian ,do wieczorka papa

Dzięki Nathy myślałam ze to coś innego ale ostawie ta linee:/ szkoda zdrowia i moich nerwów.... Niestety zjadłam na obiad kawałek pizzy i zastanawiam sie ile ma taki kawałek kcal????wie ktoś????