Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próbamikrofonu

lista wolnych mężczyn na kafe

Polecane posty

Gość próbamikrofonu

kogo polecacie? bo mam zamiar któregoś poderwać

Gość zonaty maz
o co chodzi.?

Gość taka ona 30 lat
jak widać wplnych na kafe brak, tutaj sami przystojni, piękni i młodzi faceci, którzy mają żony i jeszcze kochanki - prawiczków, starych kawalerów i rozwodników oraz singli brak:P :classic_cool:

Gość taka ona 30 lat
*wolnych

cream Looser Darker Brzydki Niski Beznadziejny Korjonos offerma TH (nie dziękujcie chłopaki) :p

Gość próbamikrofonu
looser, brzydki niski beznadziejny i oferma odpadaja w pierwszej turze, mam duże wymagania: inteligentny z poczuciem humoru wzrost 180+ bez nadwagi wygląd schludny, higieniczny i nie przykry dla oka

Gość no noo a
wyglad " nie przykry dla oka" musze zapamietac ten tekst :classic_cool: 🖐️

Gość próbamikrofonu
ten tekst brzmi w miarę OK w odniesieniu do mężczyzny kobiecy wygląd powinien być atrakcyjny ;-)

Gość zonaty maz
a ty jak wygladasz zapodaj foto

Gość Ja jestem sam i szu
kam dziewczyny, ale nie na sile. :)

Gość Ja jestem sam i szu
W czasie II wojny swiatowej krazyl stereotyp, ze wszystkiemu winni sa zydzi. Do czego to doprowadzilo ? Ja nie jestem nieudacznikiem, po prostu jestem samotny i czuje sie samotny, ale to nie jest zapewniam was wyznacznkiem wartosci czlowieka. Jestes wartosciowy/wartosciowa jak czujesz sie wartosciowy/wartosciowa.

Gość Ja jestem sam i szu
nieznana black Odnosnie Twojego podpisu, to z debilka bym nie wytrzymal. Inteligencja jest dla mnie przynajmniej bardzo wazna. :P

Potwiedzam tutaj masz zajebiste ciacha: cream Looser Darker Brzydki Niski Beznadziejny Korjonos offerma TH

ale na brzydką inteligentkę nawet nie zwrócisz uwagi i nie poznasz jej walorów, bo będzie Cię odstręczać wyglądem :classic_cool:

Gość gwarkowa frelka
a takie perełki jak: zawsze szczery (czytaj zawsze chetny) regres kamecha

Gość Ja jestem sam i szu
ale na brzydką inteligentkę nawet nie zwrócisz uwagi i nie poznasz jej walorów, bo będzie Cię odstręczać wyglądem Bzdura to stereotyp, ktorym sie ludzie posluguja. Z bardzo brzydka osoba nie chcialbym byc, ale zwrocic swoja uwage na nia to nie problem, naprawde dla mnie jest wazna inteligencja, wyglad nie jest tak wazny jak Ci sie wydaje, przynajmniej dla mnie. Kazdy ma inny umysl i kazdy inaczej mysli.

każdy tak mówi a potem mając do wyboru piękną i inteligentną oraz brzydką i inteligentną wybierze rzecz jasna tą pierwszą :)

Gość Ja jestem sam i szu
każdy tak mówi a potem mając do wyboru piękną i inteligentną oraz brzydką i inteligentną wybierze rzecz jasna tą pierwszą Taaak? Skad wiesz, ze KAZDY tak mowi, przeprowadzilas ankiete, jesli tak to na jakiej metodologii oparta? Dlaczego dajesz tak malo opcji wyboru ? Uwarzasz, ze przed facetem stana 2 laski jedna bardzo ladna i bardzo glupia, a 2 bardzo brzydka i bardzo madra? Zycie nie jest czarno biale. Nasze wybory nie sa okreslone przez aktualne trendy mody, a przez emocje jakie nami kieruja (a moze lepiej samemu kierowac swoim zyciem i przestac wierzyc w takie bzdury jak "desz jest przyczyna depresji). Obraz piekna sie zmenia, jest kreowany przez min. media. Jesli chcesz wierzyc dalej w takie bzdury to prosze bardzo, ale jak by to co piszesz byla prawda to wiekszosc facetow kupowala bardzo glupie, ale czasem ladne i z dobrej gumy lalki. Po prostu pomysl o tym jak bezsensowne jest to przekonanie, ktorego bronisz.

ale ja niczego nie bronię :D wyluzuj... moja stopa ma wydźwięk przewrotny (ironia względem jakiejś tam grupy facetów), zresztą nie jestem autorką tego aforyzmu :D nazwijmy to prztyczkiem w nos kafe-facetów a nie moją biblią :p

Gość próbamikrofonu
1. wyglądam atrakcyjnie 2. nie szukam chłopaka, bo ten etap życia juz mam za sobą. jak mi się zechce, to będę podrywać jakiegoś mężczyznę :classic_cool:

Gość Ja jestem sam i szu
Spoko, ja jestem wyluzowany :) To co pisze daje Ci tylko pewien obraz mojej osoby, ale nie mozesz stwierdzic jaki jest moj stan w rzeczywistosci przed kompem :) Wiesz, nie przekazujesz tego co myslisz, ze przekazujesz, ale to co odbiera w tym przypadku czytelnik. Ta Twoja stopka wyglada jak jakas generalizacja z "cosmopolitan". Przerazajaca ilosc kobiet ma wyjatkowo glupie opinie o facetach nawet jesli zadnego blizej nie poznala.

ja poznałam bliżej :) i nie uważam się ani za piękność, ani za intelektualistkę :p