Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozytywnie zakręcony 123

Czy żonate kobiety marzą o trójkątach 2m 1k?

Polecane posty

jak w temacie...

Gość fgvbhnjkj
Żonate na pewno cierpia na niedobór męzczyzn:P

Gość Tulii 28 12
bardzo często...

Gość fgvbhnjkj
W moich kończą w papierowy ręcznik po czym sprzątają cały pokój , bo jakbym miała sprzatac po imprezie to we dupie mam takie fantazje:P

Gość Tulii 28 12
To wyżej to nie ja :-p i małe pytanie jak kobiety mogą być żonate ?

Gość Tulii 28 12
Ale wtedy to już nie jest kobieta tylko facet .

Gość twittiekittie.
W moich nie ma. Spust na twarz/robienie loda nie daje kobiecie żadnej przyjemności, więc żadna tego tak naprawdę nie chce. Często robią to dlatego, że kochają facetów i podnieca je, gdy widzą, że sprawiają im przyjemność. 2m + 1k oczywiście! ja mam skłonności sadystyczne i w praktykach sado-maso uwielbiam być stroną dominującą. Poznęcałabym się nad nimi trochę, zajęliby się mną.. mrr...

Gość mężatka z Wro
Wolałabym dwóch m niż dwie k, ale to raczej nie jest jakaś moja fantazja. Jestem mężatką i zdarza mi sie marzyć o jakimś obcym kolesiu, ale w cztery oczy, nie więcej.

Ja jestem w związku. wydaję mi się, że co to seksu jest wszystko u nas ok. rozmawiamy z partnerką na różne tematy erotyczne. A co do trójkątów to wiem że 2k i 1m odpada - ona tego nie chce. a co do 2m i 1k wydaję mi się, że chciała by spróbować ale mi tego nie powie. jak wyglada ta chwila (doznania i myśli) ze strony faceta i ze strony kobiety?? Zastanawiam się czy dał bym rade psychicznie. drogie panie rozmawiacie na ten temat ze swoimi mężami??

Gość churwójów
W Polsce śluby lezbijskie nie są na razie legalne, więc żonaci są tylko mężczyźni. Kobiety mogą być co najwyżej zamężne.

eheheheh widzisz ja mieszkam w kraju gdzie WSZYSTKO mozna:) wszystko...............................

Nie mam akich ambicji. Ogólnie mam to gdzieś (nie dosłownie, rzec jasna :-) ). Al seks to jest to co mogę nazwac "swoją obsesją".

Gość O ja pierniczę
Nie mam takich marzeń.W ogóle mnie to nie jara.Bardziej 2 kobiety i jeden mężczyzna(jestem kobietą).

Gość rozmarzona mężatka 30
Oj marza , marzą , a nawet kombinują jak te marzenia przerobić na rzeczywistość ;) Wczęsniej czy później zawsze przychodzi potrzeba odmiany. U mnie to przyszlo po 5 latach związku. Miała trzy skoki w bok, ale taka forma zdrady mnie nie kręci z moralnego punktu widzenia. Zawsze po czymś takim mam strasznego moralniaka i przez miesiąc palę dwie paczki dziennie. Dlatego chciałabym aby w tym uczestniczył mój menio, wydaje mi się ze byłoby fajnie a i sumienie nie byloby takie nadwyrężone

Gość rozmarzona mężatka 30
Wprost nie pytałam, ale wyczułam ze jego raczej by to nie interesowało. Zreszta nwet go rozumiem bo ja tez nigdy nie zgodziłabym się na układ 2 k + 1 m. On wie że nie byłam świeta i że przed nim miałam kilku, ale jednak myśli że teraz jestem przykładną monogamiczną żoną. Ale tak niestety tak nie jest i nie potrafię całe życie tylko z jedym.

rzeczywiście miało być ZAMĘŻNE. ale wiadomo o co chodzi! przepraszam tu wszystkich wszechwiedzących " polonistóf " których mój błąd tak kuje w oczy. pozdrawiam!

refleks? wolne żarty!