Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Co się stało z kafe???Spoko ludzie tu byli dawniej....

Polecane posty

no własnie, ale i tak jakis orange zalozy o tobie topik ze jestes brzydka albo głupia albo ze Cie nie zna wiec pewnie jestes tchórzliwym nowicjuszem Kafe, tak jak mi to ktos zarzucił, powołujac sie na to ze nie czytał moich postów...zal.pl

to jest porazka jak sie wypowiadam a ktos mi na sile chce udowodnic ze jego racja jest wieksza i powwinnam zmieic zdanie a jak nie to jestem debilka :O dlatego sie nie licytuje,powiem co mam powiedziec i tyle.

@Bombarda Wytłumaczysz to spekulantom? :) @a linki matouku Jak to się mówi? Nie ma zdrowych, są tylko źle przebadani :)

jest pare osob fajnych ale sa tez takie okazy ze srac sie chce :O a najgorsze jest to ze sobie mysla ze wyzwiskami komus na ambicje wjada a nie rozumieja jakimi sa debilami.nie warto z takimi nawet gadac bo szkoda czasu.nie ma sie co znizac do tego poziomu.niektorzy nie rozumieja ze rozni ludzie maja rozne zdania a forume jest po to zeby sie wypowiedziec.

WeWo ---> az mi sie usmiech pojawił, przeciez wiesz ze próbowałam...i jak to sie skonczylo

fru fru ----> to nie o to chodzi, jemu sie wydaje, a co wynika pewnie z jego niewiedzy i maloletnosci, ze jak komus napisze ze ten jest debil to znaczy ze on jest nie debil i ze wszyscy beda go uwazac za cool bo napisal ze ktos jest debil...hehehe dowartosciowuja sie w ten sposób, podnosza swoje ego

@Bombarda Widziałem przecież. I sam się uśmiecham :) Choć czasem z niemocy.

bombarda to tez poniekad ale w sumie ja juz sama nie wiem co sie ludziom w lby robi,czasem to nie ma z kim pogadac tu.albo najbardziej mnie rozwala-mam bogatego chlopaka studiujemy nasze rodziny maja firmy i tak sie lubia jezdzimy po calym swiecie itd...matko :O aha i jestem szczupla piekna i kadzy sie we mnie kocha :O

wiec se darowalam, bo po co mam czytac ze jestem niedouczony nieuk jak pisze mi to 12 latek ....no po co, niech se spekuluja nawet i 5 lat, juz mam to gdzies, tylko jak wchodze i patzre to juz nawet mi sie smiac nie chce z tego co oni tam wypisuja, moderatorzy musze miec swietny ubaw

fru fru - jest tu pare osob którym sie wydaje ze pozjadaly wszystkie rozumy swiata i ze sa najpiekniejsze...nie wazne kto, i tak kazdy wie o kim pisze...mam nadzieje :P

Gość a linki matouku
ja tez nie wiem :o w ogole są tacy ludzie? :p

Całe szczęście ludzie (a nie człowieki) istnieją jeszcze.

Gość a linki matouku
ja jestem tu nowy i nigdy sie nie podszywałem :classic_cool: bombardka no powiedz którzy :p albo daj jakąś linke :p

WeWo - fakt, ale to jest najgorsze, bo nawet jak ktos im ironicznie cos durnego napisze w stylu....moja ciocia w krakowie mówi ze wylądował ruski mysliwiec...to oni to łykaja i ne zdaja sobie sprawy z tego jak wielkie posmiewisko z siebie robia, ale jak napiszesz "ja uwazam ze to był wypadek", to riposta jest mniej wiecej taka.." spierdalaj stond niedouczony tłumoku"...nosz...

@Bombarda Ot, sowiecka doktryna, tak wdrażana przez...

Bombarda (myzones@wp.pl) WeWo - fakt, ale to jest najgorsze, bo nawet jak ktos im ironicznie cos durnego napisze w stylu....moja ciocia w krakowie mówi ze wylądował ruski mysliwiec...to oni to łykaja i ne zdaja sobie sprawy z tego jak wielkie posmiewisko z siebie robia, ale jak napiszesz "ja uwazam ze to był wypadek", to riposta jest mniej wiecej taka.." spie**alaj stond niedouczony tłumoku"...nosz... :D najgorszym kafeteryjnym przypadkiem jest Jest niejaka Frela, która nie omieszkała na smoleńskim forum donieść, że nie był to wypadek, zastanawiam się skąd się tacy ludzie biorą :D

ooo te topiki o przepowiedniach co to bedzie sie dzialo i ze to byl zamach na kaczynskiego to normalnie mnie dobijaly caly tydzien.jakos nic nie wiedzieli przed katastrofa o tych przepowiednaich a po to sie narobilo prorokw :P nie do zniesienia to jest takie doszukiwanie sie na sile bzdur.albo ta cala gggggggg co sama do siebie gada jak stluczona cos o spowiedzi itd-ja jestem wierzaca ale jej wypowiedzi to moje uczucia religijne obrazaja bo chyba nie jej oceniac moje sumienie.no ale......rozne idiotyzmy rozni ludzie wymyslaja

najgorszym kafeteryjnym przypadkiem to jest niejaka gggggggggggggg której za chiny nie rozumiem

fru fru - sie zgrałysmy...topiki gggggggggggg sa podtrzymywane w 99% przez nia, ja nie wiem co z ta kobieta jest nie tak, ale cos jest na pewno....:D:D: