Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Co się stało z kafe???Spoko ludzie tu byli dawniej....

Polecane posty

I właśnie ta pozorna anonimowość powoduje powstawanie takich wątków, zachowań etc.

pewnie, że przezywam bo może i był burdel ale nie taki jak teraz....czarne nicki się zmieniają...ale na gorsze :o

Gość SO FUCKING WHAT
widzialamja - właśnie ta :D

Gość ogień zaporowy
no niestety, tak jak naszą klasę opanowały dzieci, do których portal początkowo nie był skierowany, tak kafe opanowały gimgówna i dwudziestki. połowa starych nicków się zmyła albo udzielają się sporadycznie, nie ma z kim rozmawiać, tylko prowokacje, lecące mięso albo ryje w stopkach na każdym kroku. nuda 😴

A jak to jest, że niektórzy stają się "elitą" kafe? Tzn. nie chodzi mi o to, że też bym chciała, ale zawsze mnie to zastanawiało, że ktoś założy fajny temat i on zdycha śmiercią naturalną, a reprezentant "elity" napisze temat zatytułowany "właśnie jem paluszki słone" i po dwóch godzinach jest tam 245 wpisów.

Gość kkkaarrolinka
a ja sie nie zaczerniam i never zdj nie pokaze, choc nie mam sie czego wstydzic..

Gość a linki matouku
do elity kafe naleza ludzie którzy w ciagu powiedzmy tygodnia załozą o sobie bądz o kims z własnego TWA, dziesieć bądz wiecej tematów :classic_cool:

Klitajmestra---> też mnie to zawsze zastanawiało :D ja nigdy do elity nie należałam i pewnie należeć nie będę (w sumie to nawet nie chcę przy obecnych standardach) :D

Kicky Rikki- - - - - - - nie sądzisz, że to temat w sam raz na rozprawę może nie mgr, ale np. zaliczeniową dla socjologa, no może psychologa? Co zrobić, by niewiele zrobić, a pociągnąć za sobą tłumy:D

W obecnych czasach cała socjologia, jak i socjotechnika wysiada. P.S. Kiedyś tam, gdzieś, byłem elitą. Dawne czasy.

albo topiki w stylu kochalam sie bez gumy czy jestem w ciazy,jakie sa na to szanse wg was.albo kogo najbardziej lubicie albo nie lubicie na kafe albo kto jest najladniejszy :O

Gość metody sterowania
tłumem i społeczeństwem ,uch to już pod masonów podchodzi:)

fru fru---------------------albo wklejanie zdjęć jakiś pasztetów po 100 razy na tydzień i oczekiwanie, że się każdy zorgazmuje na ich widok:D Tak, tematy o ciąży wymiatają:o I te, że chłop wychodzi na imprezę http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4446286&start=0 Nieskromnie powiem, że o tym ostatnim nawet topic założyłam:)

Gość a linki matouku
Wewo a kiedy to było? i czy pod tym nickiem?

ani elita chociaz faktem jest ze robi sie tu coraz mniej przyjemnie, nie mozna nic napiisac bo odrazu dostaje sie od debili, idiotów itp epitetów, zdjecia nie maja tu nic do tego

Gość lodówa na sygnale
na kafe siedzę już piąty rok i o ile przez ostatnie cztery właziłam tutaj non stop i potrafiłam siedzieć i pisać od wczesnego rana do późnej nocy, o tyle od roku jestem tu raz na tydzień, bo nie mogę patrzeć na to jak to wszystko leci na łeb :o powiem tyle - kafeterię tworzą ludzie, nicki starej daty typu luśka na przykład, które coś tam jeszcze sobą reprezentowały już chyba przeminęły na stałe. teraz przyszedł czas na durne dzieci pierdolące od rzeczy, żeby tylko pierdolić. mnie to nie kręci, bo za stara na to jestem dlatego proponuję zmianę tytułu forum na: kafeteria - forum dla nastolatek 🖐️

i własnie przez te tematy drogie panie sie gotujecie .... która ładniejsza ... popatrzycie i ciśnienie ze wasza fotka nie jest wklejona i osadzona przez innych ze jest piekna ... dlatego teraz kobitki napchały sobie swoje foteczki na stopkach i na ciśnieniu czekaja na super opinie ...

@a linki matouku A z 7 lat temu. Nie tutaj i nie pod tym nickiem. Wszelkie podobieństwa przypadkowe. @metody sterowania Nauka o metodach, a nie same metody.

Bombardo ------------ zapytam z ciekawości, nie pomyśl, że cię atakuję, ale w jakim celu wklejasz tu swoje zdjęcie?

@lodówa na sygnale Otóż właśnie, z twórczości ludzi przechodzimy do twórczości trolli.

no wklejanie zdjec z pytaniem co sadzicie o lasce maxymalnie na lewo albo co o niej sadzicie jest wkurwiajace :O gowno mnie obchodzi ta oosba i co moge sadzic o niej jak jej nie znam? :O a ze wyglada jakos,to kazdy jakis wyglad ma i tyle.ludzie chyba mysla ze o wyglad sie wszystko rozbija i jak laska jest ladna to nie wiadomo co.ale wyzwisk od pasztetow itd to nie znosze jakos.wogole malo tu bywam ale jak juz jestem to jestem czasem mocno zdegustowana poziomem wypowiedzi

Tak było w 2003r, w 2005r. i tak jest dziś...cóz. Niektórzy wyszli juz z gimnazjum, niektórzy jeszcze są.... Legendy kafetrii to Trawnik, Micha... wiele by wymieniać:) Ale każda epoka ma swych bohaterów... patrze, widze...i tak zostanie, przeżyję wszystko tutaj...:P