Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Co się stało z kafe???Spoko ludzie tu byli dawniej....

Polecane posty

no frela tez jest jebnieta jakies bzdury na blogach wyszukuje o kims tam matko...i te jej teorie spiskowe.albo tajemnicza dama-czasem jest fajna ale jak zaczyna wyzywac to sobie mysle ze ma zaburzenia osobowosci albo cos :O

@zaraz padnę Wierzymy w to, co chcemy. A wiele osób tutaj chce po prostu. Stąd takie wariactwa. @Bombarda Rzucanie mięsem nie poprawi nastroju. Wierz mi.

bombarda 😍 :D ggggggggggg to chyba musi cos brac na dekiel bo taki monolog o sumieniu to chyba normalny nie jest.i mowisz jej cos a ona jakby swoj swiat miala sama ze soba sobie gada i zadowolona :D

Czemu tak narzekacie? sami chcieliście taką kafeterię i sami ja stworzyliście. Świętej pamięci Bimbałek powiedział, że Kafeteria od nowego roku zacznie umierać i odejdą znane nicki. Tak też się stało. Dużą winę ponoszą też moderatorki.

Gość a linki matouku
a Bimbałek to jakas wyrocznia? :o debil i tyle :o sorki ale to przez ten topik na którym gotował i wyrywał kafeteryjne lachony :classic_cool: a co do gggggggggggg to swieta racja

a ja nieraz przeczytam ale musze jeden post co ma dwie linijki pare razy zaczynac czytac bo nim dojde do konca juz nie pamietam co na poczatku bylo takie ma przeskoki :D ciezko mi sie ja czyta i mam wrazenie ze jest nawiedzona zreszyta ona lubi o tym gadac :D

Gość kkkarrolinka
dajcie namiar na wypowiedzi niejakiej ggggggggggg

ja nie czytam bo i tak nie kumam o co tej babie chodzi :D buahhaha jest niezastąpiona

nie mam nigdzie linka ostatnio ja widzialam pare dni temu.ale pieprzy od rzeczy nigdy jej sie nie zdarzylo nic madrego powiedziec i zawsze sie udziela w tematach o odkupieniu sumieniu duchach opetaniu itd albo smieci tymi bzdurami na innych topikach

Gość kkkarrolinka
ja od kilku dni obserwuje najazd na niejaka jagode... ale nie wiem o co chodzi....

No dobra. Pieczarki się dosmażają. Uciekam do tournedos.

no wlasnie sobie pomyslalam ze ona nie potrzebuje towarzystwa bo i tak sie najlepiej w swoim bawi buhahaha

Gość kkkarrolinka
chyba jakis klub wzajemnej adoracji utworzyły kobity i na nia jada

Gość a linki matouku
Jestem niedorozwiniętym stulejarzem i szukam tu akceptacji. Może ktoś zechce się ze mną zakolegować pomimo mojego upośledzenia umysłowego :(

Gość a linki matouku
za to laska od Bachledy i Colina jest pozytywna :classic_cool: na razie banda 🖐️ dobsze ze jestescie

ja tez spadam 🖐️ bede wieczorem wyglaszac tu swoje madrosci :D bombarda 😘 na popoludnie :D

sa tu kosmici (niestety takze wsród nas czarnych) którzy wyznaja zasade... MOJA RACJA JEST BARDZIEJ MOJSZA NIZ TWOJA TWOJSZA...