Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Co się stało z kafe???Spoko ludzie tu byli dawniej....

Polecane posty

Gość a linki matouku
a gdzie Twoja banda?

banda?? nie ma zadnego normalnego tematu, najpierw nawiedzona katechetka, teraz znowu zdjecia ze smoleńska i ogolnie bardziew ....

a ja na wieczór zlapalam dola nie wiadomo z jakiego powodu, ot tak, i teraz ja mam ochote pluc jadem na pomaranczki hehehe, ale sie hamuje... a co sie stało??

Gość a linki matouku
straszny macie uraz do pomarancz zauwazyłem :o

sama nie wiem jak to sie stalo...olal mnie kiedy mi bylo smutno i mialam problem,powiedzial ze on ma powazniejsze itd...no to sie oziebily nasze relacje i dzis mnie zaczal atakowac ze sie zachowuje jak ksieznicznka a ja mu powiedzialam ze sie gniewam bo ja go nigdy w ten sposob nie potraktowalam kiedy mnie potrzebowal...zwymyslal mnie od prostakow i takie tam a ja mu powiedzialam ze koniec znajomosci...teraz mi pisze esy ale jakos nie mam ochoty odp.zawiodlam sie na najlepszym kumplu :(

Gość a linki matouku
co ma kurczak do pomarancza? :p no ja niestety nie mam czarnego nicka :o

tak to bywa....ja tez sie zawiodlam na moim kiedys....jak mi powiedzial ze nie pracuje bo to nie ma sensu bo za 2 lata jest koniec swiata :/, to dał do pieca.. ogolnie przynieslam se piffko...zdrowie :D

To topik zgryźliwych tetryków :D Tylko narzekają i strasznie nudzą, zamiast założyć ciekawy temat. Tacy nudziarze zostali na kafe :P

Gość podczytuje topa karolinka
to ta jagoda {ble} gwoli wyjasnienia

teraz mi strasznie pisze a co ja mu mam niby teraz powiedziec? przeciez to nie ma sensu :( zle mi z tym bo mi zalezalo ale nie pozwole sie tak wyzywac.

Gość a linki matouku
Bimbek to moze Ty cos załóz albo kontynuuj ten o gotowaniu :p

fru - tak to jest juz sie nieraz przekonalam, ze jak ktos potrzebuje pomocy to w nocy o polnocy masz leciec a jak ty to nagle wszyscy zajęci...prawdziwych przyjaciól...

a chooj mu w doope.nie bede sie osmieszac i postanowilam sie wiecej nie odezwac nigdy-co ja jestem jakas bura suka zeby sobie po mnie jechac..nie to nie,ja sie o uwage prosic nie bede i pchac tam gdzie jestem dobra jak potrzebna a reszte czasu popychadlo...trudno.

Ja już nie bywam na Kafe, dziś jest wyjątek.

wiesz...ja tak zrobilasm jakis czas temu, odseparowalam sie o dwszystkich "toksycznych pseudo przyjaciół" i duzo mi lepiej :D:D A na reszte nie zwracam uwagi, jak juz kogos uwazam za przyjaciela to przymykam czasem oko

ja go mam za przyjaciela i juz od jakiegos czasu przymykam oko...to juz nie pierwszy raz.ale tym razem ostatni :O nie dam sie wiecej wciagnac w to.

Gość bombarda masz najpiękniejsze
piersi jakie zdarzyło mi się widzieć na tym serwisie, dbaj o nie, o inteligencję nie musisz bo jest najwyższych lotów, bardzo ładnie operujesz językiem, masz ładne czytelne wypowiedzi, kompletny szacun dla ciebie

Gość a linki matouku
mozesz dopisac w stopce inteligencja idzie w parze z urodą :classic_cool: