Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Co się stało z kafe???Spoko ludzie tu byli dawniej....

Polecane posty

Gość bla bla bla bla bla
mi tych ludzi jest żal. Bo to przykre - pomyślcie, jacy ci ludzie są biedni, jacy sfrustrowani, jacy przegrani...

Gość a linki matouku
tez mysle ze ta modelka to jakis projekt :classic_cool: podobnie jak ten cały gevaar :o a jesli nie, no to wyrazy współczucia i ubolewania :p "wiadomo kto" mam nadzieje ze nie wiesz komu odmachałas :p

Gość fru fru ale to nie ona na foci
To sa zdjecia ze stron angielskich, amerykanskich i innych nie polskich. Wpisujesz w wyszukiwarke po ang. i masz. Nie bede rozwijac konkretnie:D🖐️

Gość kkkarrolinka
geevar - pisze ocencie moje slitanse foteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!

@jovik Będzie poetycko i romantycznie? "Charge of the Light Brigade"?

WeWo - sam dobrze wiesz jak jest, czasem az strach komus cos napisac bo zaraz stado dzieciaków sie rzuca zes debil, idiota, nieuk i tak dalej, po jakims czasie kazdemu nerwy puszczaja...

moze i nie jej,ja tam nie sledze tych lasek ale jak nieraz widze ze obrazaja jakas ze jest brzydka to mi troche slabo bo przeciez kazdemu sie cos innego podoba dla mnie ktos moze byc malo atrakcyjny wizualnie ale dla kogos inego juz bardzo atrakcyjny...wiec po co mam mowic o kurwa jakis ty pasztet jak sama moze nie jestem lepsza.poza tym jest wiele lasek slicznych a pustych i glupisch poza tym nie maja w sobie tego czegos i faceci wybieraja te mniej sliczne takie zwyczajnie ladne a nie laleczki bo czesto wlasnie maja w sobie to cos. co innego dawac 100 razy na tydzien ta sama fotke i pytac jak wam sie podobam.ale to chyba z niedowartosciowania sie bierze.ja nie wiem. poza tym laska pisze na inne ktore maja foto swoje z stopce-ale jestes pasztet- a sama taka sobie albo wlasnie fote z neta sciagnie i sie niesie ze modelka.:O

Gość a linki matouku
ja po tylu tematach wspolnie spedzonych dalej nie wiem kim jestes :o

@Bombarda No wiem przecież. Aż czasem zaczynam wierzyć, że taki właśnie jestem :) @a linki matouku I dobrze. Im mniej wiesz, tym mniej cierpisz jak przesłuchują :)

Gość a linki matouku
tylko ze ja nie spie przez to w nocy :p

@a linki matouku Pociesz się, że ja też mam insomię.

czasem mam wrazenie ze sie te dziewczyny tych ladnych specjalnie czepaiaja z zazdrosci :O ale mniejsza z tym. kolejna rzecza ktora mnie tu meczy sa tzw nowe gwiazdy-kiedys taka gwiazda byl glen ktory pisal bzdury o gownach a teraz jakis gevar.dziwne to jest dla mnie taki jakis lans.choc nic do nich nie mam w sumie ale on zalozyl topic ze swoimi fotami i juz jest sto kolejnych ze jest gruby owlosiony i czy kupa mu sie klei jak sra czy cos tam :O

wiec szczerze sądze ze to nie zdjecia w stopkach sa problemem bo jakby towarzystwo bardziej kulturne tu bylo to i zdjecia by nikomu nie przeszkadzały

cóż, doda i Jola tez sa uwazane za gwiazdy....nawet nie zauwazylam kiedy tyle sie tu tego narobilo, mam wrazenie ze gdzies od swiat to jest massssakra

Gevvar jest nowy? Coś mi się wydaję że to jednak stary uzytkownik, wspominał gdzieś Draż, a ona od dawna tu nie pisze. To chyba nie nowy użytkownik ale nowy nik

Dobrze, że jest tu jeszcze trochę mądrych ludzi.Nie jest źle:D Dobrze, że nie tylko ja zauważyłam, że kafe sięga dna, mam nadzieję, że kiedyś się od niego odbije i znów będzie można tu spokojnie z kimś pogadać.Z tego co ja pamietam dawniej pomarańczowe nicki były tymi złymi teraz sytuacja wygląda tak, że niektórzy czarni mają bardziej nasrane we łbie niż pomarańcze....

moze i nie nowy ale sie lansuje pod nowym nickiem i jakby byl nowy.a inni juz zakladaja 1000 innych topicow na jego temat :Odziwne

Sięga dna? To już poniżej wszelkiego dna, z małymi wyjątkami.

Kicky Rikki ----/ zgadza sie ale nie do konca, pomarancze...co poniektóre,żeby nie bylo, maja nasrane i to głownie przez nich i podszywaczy tak jest tu dennie ostatnio, ze nie ma zadnego tematu godnego wiekszego zainteresowania, jedyne tematy ktore sie utrzymuja od 13 dni w czołówce to SMOLENSK...

Ale ten temat utrzymuje się tylko dzięki histerycznym wypowiedziom.

Gość a linki matouku
ja przez bezsennosc trafiłem na kafe :classic_cool: a jak poszedłem z tym do lekarza i zacząłem wspominac ze przegrywam i takie tam to poczułem sie nie zrozumiany przez panią doktór i wyszedłem :p

no widzisz dawniej to i podszywacze byli bardziej inteligentni....teraz nawet dobrego podszywu nie ma tylko sam żałosny bełkot...

ja kiedys pisalam pod pomaranczowym nickiem ale meczyy mnie podszywy to sie zaczernilam :P a czasem wole sie nie wypowiadac bo ja sie o glupoty licytowac nie bede.albo mowie rzeczowo albo wcale i nauczylam sie nie wypowiadac w bzdurnych tematach po prostu olewam durne prowokacje pytania jak wam sie podobam itd.wole nie wchodzic tam bo z idiotami gadac nie bede :O i to jest chyba jedyna metoda,olac zalosne topiki i nie licytowac sie z nikim na wage racji.