Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Co się stało z kafe???Spoko ludzie tu byli dawniej....

Polecane posty

Pamiętajmy, że normą zawsze będzie ogół, a nie margines. Margines się marginalizuje przecież.

Gość OTO modelka z neta :)
niezrażona_chamstwem (frrryga@o2.pl) nienawidzę zawiści, grubych i niskich. mam długie nogi w moim przypadku inteligencja idzie w parze z urodą http://www.voila.pl/285/weeq4/index.php?1

a co do komentowania fotek .. na kafe jest taki zwyczaj ze nawet jak by było zdjęcie modelki ... to i tak beda opinie pasztet albo kurwa ... takze dajcie sobie spokoj z wklejaniem fotek

Klitajmestra - otóz, nie po to zeby sie lansowac, tak po prostu, moze przywykłam do innych tego typu stron gdzie avatar do profilu to standard a tutaj tego nie ma, moze tez dlatego ze mam tu kilkoro znajomych z którymi czesto gadam i zebysmy wiedzieli jak wygladamy. Nie wiem, moze tak poprostu, nie mam powodu sie lansowac, ani nie mam przed kim sie TU lansowac. Mysle że głównie to ten pierwszy powód :D:D

Gość cnjdksyuihbcnyfusbhsr4h
ostra jak najbardziej sia lansuje na kafe........

Gość a linki matouku
7 lat to szmat czasu :classic_cool: trawnik, chuyossa vulgariss :classic_cool: więcej nicków nie pamietam :p

Gość koljoihihgi
dokładnie, naroiło się od takich zakompleksionych dekli jak : kamecha, glen_b i temu podobnych :O kiedyś było fajniej...

ale co prawda to prawda - topy ze zdjeciem i tekstem jak wam sie podobam, albo czy ona jest ładna sa durne i głupie, ja nikogo nie pytam czy jestem ładna i czy sie wam podobam...nie taki mój cel

ale modelka :D buhahaha ona tam cos komus pare dni temu ciela ze jakas laska jest brzydka chyba cos mi sie tak kojarzy :D

hahaaa... szczególnie chuyossa vulgariss:P I te seansy w kinie... ech.... to było życie:p Pepsi na ten przykład... to był GOSC:D

Gość a linki matouku
pamietam za to najazd na ostrą siostre w którym wzieło udział pół kafeterii :o nastepnego dnia nawet ktos przeprosiny wystosował :p

Nigdy tak do końca nie było tutaj normalnie, ale faktycznie było zabawniej, mozna było jeszcze z kimś wymienić poglądy, teraz nie ma nawet na to opcji, bo jak weźmiesz głos w dyskusji to zaraz zostaniesz wyzwany, bo akurat gimnazjum siedzi na kompie. Tego wrzucania fot na forum też nie mogę zrozumieć

Gość kkkarrolinka
dla niektórych kafe jest całym zyciem, ja tu wchodzę j tylko wtedy ak jestem w pracy i jak mi sie nudzi....

@a linki matouku Pisałem, że nie tutaj. Tu jestem z przypadku, bo lubię przypadki.

"a linki..." to było Klasa Pierwsza na Kaffe:P i przeprosiny- to był gest:D Nie to co teraz...:( :P

zaraz padne ---> racja, wlasnie o to chodzi ze najpierw zadaja pytanie, a jak ktos ma inne zdanie to odrazu jest wyzwany od najgorszych itd, i dlatego tak lipnie sie tu robi, a nie przez zdjecia w stopce...

Gość kkkarrolinka
dla mnie straceńcem ostatnich dni jest niejaki gevar.............masakra

Gość a linki matouku
stzałka wiadomo kto 🖐️ ps. a gdzie jest topik o wodce z tesco? :p

Szkoda, że niektórych topików nie można odkopać... np. "Kamienica" :( Byłam tam Palaczem... fajnie było:)

no o tej niezrazonej chamstwem czy jak jej tam-tej rudej.pare dni temu weszlam to i widzialam ze jakiejs dziewczynie cos ciela ze jest brzydka itd ale nie mialam czasu zajrzec w stopki dzis zobaczylam jej zdjecie i mi sie smiac chce bo sama zbytnio piekna nie jest a tak komus jechala.ale juz nie pamietam teraz komu

Ja czasem naprawdę mam ochotę pogadać, anonimowo, podyskutować, wyrazić swoje poglądy i posłuchać zdania innych. Ale tu się nie da:( Poważne tematy zdychają prędko. Albo zaraz wpakuje się na nie ktoś walnie ni z gruchy, ni z pietruchy coś, co w ogóle nie wiąże się z tematem:o Czasem są jakieś śmieszne, ciągnące się latami topiki, ale reszta...:( I powiem wam, że wchodzę tu głównie, gdy jestem w pracy, by zabić czas. I tyram laski, które pytają, czy są ładne, bo w życiu "normalnym" też nigdy nie omieszkam pognębić głupich.

Gość a linki matouku
Kamienice fajnie sie czytało :classic_cool: przez tyle stron zadnego zgrzytu ujadania czy jednego wyzwiska :classic_cool:

mam jednak sentyment do tego miejsca... nie czytam "gupich" tematów i tym samym unikam "stresa"... bo zaczęłabym tak pisać jak te "lazki":P:P:P

Gość fru fru ale to nie ona na foci
To jest zdjecie sciagniete z internetu. Tutaj duzo dziewczyn tak zrobilo. Mozna to sprawdzic. Moglabym teraz zdemaskowac nastepne,bo znalazlam w sieci.:D

dajesz, demaskuj hehehe a tak serio, ja zaczelam nie reagowac na zaczepki i wyzwiska i lepiej mi z tym...