Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna mojego faceta

do Kobiet - obowiązkowa cytologia i mammografia w pracy

Polecane posty

Gość sedef4e
ze do dupy :P i tak miastowe babeczki sie badaja a te ze wsi do pracy na roli badań nie potrzebuja do pracy wiec dalej bedą chorowac. po za tym co to ma byc zeby kobiety zmuszac :O chłopów w takim razie tez trzba i im obowiazkowe badanie prostaty zrobić i cytologie penisa :P

Gość jestem poza domem a nie pamiet
tez tak uwazam, zwykle zmuszanie!!!!to faceci obowiazkowo urolog i palec w dupke:)

Gość berenikkka
Jestem za. Jak kobieta sama nie potrafi o siebie zadbać to niech zrobią to za nią inni. I żeby potem nie płakała, że jest chora i rząda refundacji leków, za które zapłacą podatnicy, bo królowej nie chciało się iść do ginekologa !

Gość
bezsens moje ciało moja sprawa

Gość jestem poza domem a nie pamiet
dokladnie maja kobiety za kompletne idiotki i tyle jak swinie na obowiazkowe badania tak to odczuwam!!!!!co kogo obchodzi moj wynik badania????/

berenikkka - to moze jeszcze obowiazkowe badani krwi na AIDS, obowiązkowy przegląd uzebienia, a i przed przyjmowaniem do pracy najlepiej sprawdzić czy kandydatka w ciązy przypadkiem nie jest, bo takiej lepiej nie zatrudniać przecież

Gość berenikkka
taaaa jasne, ale później jak chore to modlą się o refundacje leków i leczenia !!! a kto za to płaci ? PODATNICY !!!!

Gość berenikkka
Głupie krowy boją się gineklologa a później płacz i rządania leczenia !

berenika, przecież to nie o to chodzi, zeby się nie kontrolować, tylko lepiej promować to w inny sposób niż przymusem ja wolę pójśc do gina kobiety, a nie faceta, a tylko tacy pracują w ośrodku zdrowia w którym wykonywane są badania okresowe dla pracodawcy nie ma nawet możliwości wyboru lekarza , a pracodawca ma potem Twoje dokumenty :O

Te ktore sie badaja powinne to miec w dupie bo ja maja aktualne badania to nikt ich nie wysle na nastepne. Wiec o co tyle krzyku?

To są i tak badania które kobieta powinna sobie regularnie wykonywać - jak nie chce to jest głupia albo zacofana - więc lepiej żeby poszła z musu. To jest tylko dla naszego dobra... Jeżeli sprzeciwiasz się takiej ustawie to pomyśl o tym że wydajesz jednocześnie wyrok na kobietach ze wsi które przez brak diagnostyki mogą na raka umrzeć... a raczej, które na raka UMIERAJĄ bo nie zostały zdiagnozowane na czas...

Gość berenikkka
Jesli kobieta ze wsi pracuje w mieście to będzie jej dotyczyła. Co za ciemnogórd :o

Czołgista -zapewne masz badania ale nie od lekarza medycyny pracy, więc jak będziesz miala okresowe badania w pracy to i do tego zakładu medycznego pójdziesz gdzie pracodawca Ci każe, a nie do swojego ginekologa

Gość abcxzKoralik
jestem za przez to nasze zacofnie w pl umiera najwiecej kobiet na raka w europi. cos trzeba ztym zrobic, moze kolejne pokolenie nauczy sie o siebie dbac i badac

Gość młoda duchem i ciałem
badania cytologiczne, ja nie miałam, mam 24 lata, jestem nadal dziwicą, więc jak mogę mieć zrobione takie badania?

Gość gbyhgvyuhfy
dokładnie, a dlaczego faceci nie mają takich badań? rak prostaty to coraz częstsza choroba, a problemy z prostatą predzej czy później mają wszyscy faceci, więc dlaczego do hu.ja pana ich nikt do tego nie zmusza?

Gość gbyhgvyuhfy
faceci za to boją się urologa

Gość jukaasaaa
że co?? nie ma wyboru?! niech spie.przają, nie będzie mnie jakiś facet mnie macał w takich miejscach :O to, ze nawet nie ma wyboru to już przegiecie

no aele powiedzcie jak mogą mnie na takie badanie wysłać jak jestem dziewicą i ginekolg mi powiedział, ze nie zrobi mi takiego badania bo przerwałby tym błonę?

Gość bo ja wiem albo nie wiem
ja uwazam ze to kretynizm.to jest zmuszanie do dbania o siebie a moze komus zwisa i powiewa czy bedzie chory? jak ktos ma leb na karku to sie bada regularnie a jak nie chce to jego sprawa.wiekszosc kobiet na wsi jest bez pracy, zajmuja sie dziecmi i domem wiec tak czy inaczej ustawa ich nie bedzie obejmowala. tez nie chce zeby pracodawca wiedzial cokolwiek o stanie mojej waginy:Oto jest prywatna sprawa.a co do leczenia wszyscy placimy podatki ci co choruja tez je placa wiec leczenie im sie nalezy,rownie dobrze ja moge zabronic komus palic papierosy bo jak zachoruje na raka pluc to ja zaplace w formie podatkow za jego leczenie.

nie wiem, nie znam się, ale na internecie czytałam że inne miały podobnie, albo wkładał im wziernik kilka razy na każdej z wizyt zeby coś "poluźnić" i zrobić wymaz