Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna mojego faceta

do Kobiet - obowiązkowa cytologia i mammografia w pracy

Polecane posty

Gość pepsi max
lily a czy nie kazda placi za siebie?te ktore choruja tez placa podatki,maja prawo sobie zachorowac.tez moge walnac veto ze nie bede placic podatkow bo lecza za nie chorego na raka pluc(od papierosow),raka jelit(od nadmiernego lykania tabletek przeczyszczajacych) itd, niech wprowadza obowiazkowe badania w kazdej dziedzinie i dla kazdego, co sie tak kobiet uczepili.co my bledne owce zeby nam mowic co mamy robic?od tego mamy mozgi zeby ich uzywac i badac sie regularnie zeby nie zachorowac,a jak ktos z niego nie korzysta jego biznes.

Gość ale są dwie różne
To dotyczy również kobiet zarejestrowanych w urzędach pracy. Takie kobiety też wtedy mają ubezpieczenie, więc jak zachorują na raka i wcześnie się tego nie wykryje to płacimy wszyscy za takie idiotki. Dotarło?

Gość czołgista szkoda słów na to

Gość młoda duchem i ciałem
nie dotyczy kobiet z urzędu pracy tylko zatrudnionych na umowę o pracę idiotko :O dotarło?

Gość kbjbyhvyh
dokładnie, skoro płacą podatki to mają jak najbardziej prawo się leczyć, wkońcu chyba nie bez powodu się buli tyle kasy na nie, jeszcze może płacącym podatki zabronicie sie leczyć? haha

Nie oszukujmy sie, smiertelnosc przegapionego raka to prawie 100%.... Leczenie to takie sranie w banie.

czołgista idź do hospicjum i dobij te trupy

Gość berenikkka
Lily* na prezydenta ! Jak nie chcesz być zmuszana do badania podpisz dokument, że w razie choroby pokrywasz 100% kosztów leczenia i leków . bo ja wiem albo nie wiem : Co Ty opowiasz ? buahaha . Większość kobiet na wsi nie ma pracy, siedzi w domu i zajmuje się dziećmi ? Chyba na Twojej wsi taki zwyczaj :D

Gość to ty jesteś idiotką
DOmłoda duchem i ciałem nie dotyczy kobiet z urzędu pracy tylko zatrudnionych na umowę o pracę idiotko dotarło? Dotyczy, dotyczy bo jak się nie zbadają i zachorują to kto za nie płaci, no kto?

Nie oszukujmy sie, smiertelnosc przegapionego raka to prawie 100%.... Leczenie to takie sranie w banie. czyli jak nawet wykryją to nic nie wyleczą - to chesz powiedzieć :D

Napisalem chyba przegapionego co ? Czyli u takiej ze wsi, co to poszla jak juz sie z bolu skrecala i krwawila 2 tygodnie.

Gość do to ty jesteś idiotką
no i co cię to, ze za nie płacisz? czy będą chorować czy nie będą i tak będą zdzierać tyle samo podatku co miesiąc, szukacie dziury w całym i tyle

Gość DO młoda duchem i ciałem
zależy w jakiej fazie się wykryje raka.

to ty jesteś idiotką DOmłoda duchem i ciałem nie dotyczy kobiet z urzędu pracy tylko zatrudnionych na umowę o pracę idiotko dotarło? Dotyczy, dotyczy bo jak się nie zbadają i zachorują to kto za nie płaci, no kto? jesssu - jak moze dotyczyć ich ustawa o obowiazkowym badaniu na cytologię i mammografię z zakładu pracy jak nie pracują JAK PYTAM?

Gość berenikkka
Składki osoby która zachorowała nie starczą nawet na tydzień leczenia !!!! Leczcie się psychopaci !!!!!

Gość bo ja wiem albo nie wiem
a zebys wiedziala ze na tej wsi na ktorej obecnie mieszkam tak jest, jest okolo 50 domow, praktycznie w kazdym domu jest przynajmniej jedna kobieta, do pracy jezdzi 7! kobiet,reszta nie pracuje czy to nie jest wiekszosc bez przymusowego badania? zreszta nie od dzis wiadomo ze wiekszosc pracujacych kobiet i tak sie bada te co siedza w domu to im sie nie chce,nie maja czasu bo sie domem zajmuja itd. wychodzi to tak jakby ustawa byla kierowana do osob ktore tak czy inaczej sie badaja moze jakis odsetek tylko bedzie faktycznie przebadany z przymusu. niech poprawia ustawe zeby badac wszystkie kobiety a nie tylko pracujace.

kulwa, przecież nie chodzi o ustawę tylko o to chodzi że one też powinny się badać( te bezrobotne). Przecież PAŃSTWO ZA NIE BULI TYLE KASY WIĘC JAK ZACHORUJĄ TO JESZCZE WIĘCEJ, JEZUUU!

Gość ekhhhmmmmmm
a ja uważam, ze to ich sprawa, a co do podatków to zdzierają z nas tyle, że spokojnie starczy na wszystkie raki itd.

czołgista ale sie przyczepiaś tego chodzenia przecież napisałam że chodzę, ale chcę chodzić do swojego a nie wyznaczonego pod przymusem pracuję w duzej korporacji ogólnopolskiej, duża firma,wielu pracowników, a już faceci docinają kiedy idziemy na badania

Przecież wiem o jaką ustawę chodzi, ja chcę wprowadzenia obowiązku dla wszystkich

pracuję w duzej korporacji ogólnopolskiej, duża firma,wielu pracowników , a już faceci docinają kiedy idziemy na badania. To niech docinają jak są idiotami, zgasic ich nie potrafisz? Tylko na forum potrafisz się mądrzyć?

w temacie jest wyrażnie napisane - badania W PRACY, więc znajdź sobie inny topik gdzie o podatkach będziesz się wynurzać albo rozmawiaj w temacie :O

Gość berenikkka
A ja rządam żeby podatki, które płacę od lat szły na drogi dojazdowe, zakładanie filtórw na kominy, oczyszczanie miasta a nie na leczenie królowych które nie chciały iść do lekarza ! Co za pojeebane państwo ! Niech same płacą !

jesssu - to nie problem ich usadzić, ale z takimi przytyczkami będą bujały sie wsyztkie kobiety pracujące, nie rozumiecie że to jest zwykłe poniżenie płci?

Gość ramonnnnaa
dokładnie, ja od zawsze chodzę do kobiety i nie wyobrażam sobie isc do faceta gina, zwłaszcza, ze nie jedna moja znajoma trafiła na zbereźnego ginekologa erotomana :O więc to przesada, nie dość, że ci każą robić badania, to jeszcze wybierają lekarza i to ma być wolny kraj, ja się pytam?

Gość cipka cipka
DO: Czołgista Myslisz ze ci faceci pojda do dzialu kadr i beda sobie czytac wyniki. Dokładnie, nie mieli by co robić, he, he:-)