Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna mojego faceta

do Kobiet - obowiązkowa cytologia i mammografia w pracy

Polecane posty

Gość czołgista segreguje ludzi
niczym sam Hitler - pogratulować ;)

Nie no sory, demokracja jest, z jakiej paki nie mozna zwolnic ciezarnej, blondynki, rudej , niskiej ? Bo jedna jest lepsza od drugiej ? Dobre sobie.

Gość wiki pszczoła
ja chodze do wykwalifikowanego Rak szyjki macicy jest powodowany wirusami hpv, konkretniej jego 4 szczepami. A jedyną drogą zakażenia jest współżycie z mężczyzną. Nieważne czy z zabezpieczeniem czy nie, Chodze do bardzo dobrego ginekologa i skoro robi mi badania, usg itd, ogląda mi ścianki pochwy, poza tym NIC mi nie jeste, nie ma upławów, nic mnie nie boli, nie szczypie, nie swędzi i wszytsko jest ok, to po co mam robić cytologię?

Feministki "wywalczyly" przeciez rownouprawnienie, wiec niech sobie zrobia feministyczne zaklady pracy :D Broni kto ? NIE.

Gość czołgista segreguje ludzi
ZWOLNIĆ CIĘŻARNĄ? POZBAWIĆ JĄ ŚRODKÓW DO ZYCIA I WPĘDZIĆ W STRES TAK BY PORONIŁA GRATULUJĘ CI CZOŁGISTO - ALBO JESTEŚ FACETEM I NIE ROZUMIESZ KOBIET, ALBO JESTEŚ SKRZYWDZONĄ KOBIETĄ

I tak siedzi na L4 i ZUS jej placi. Wiec niech wejdzie przepis pt. "wyplata za ciaze" i niech panstwo placi, po co pracodawce w to mieszac.

Gość lhbvikgui
czolgista nie ośmieszaj się - teraz i tak nie zwolnią ciężarnej, bo boją sie, że od razu oskarży ich o dyskryminacje - i bardzo dobrze, poza tym z tego co wiem nie mozna zwalniac ciezarnych i mogą od samego początku ciąży przejść na macierzynski a zarobki są takie same jak normalna wypłata, ah jak dobrze, że powstało takie coś jak feminizm :classic_cool:

Gość wiki pszczoła
rak szyjki macicy- 99% przypadków jest spowodowane właśnie wirusem. co gorsza, ponad połowa ludzi w Europie zaraża sie tym wirusem. A jedyną drogą zarażenia jest kontakt płciowy., Mężczyźni są nosicielami, nie ma u nich najczęściej objawów, chyba że wirsów tzw. niskiego ryzyka, czy np. moga mieć kłykciny itd. Ale te nagroźniejsze wirusy nie dają żaadnych objawów. I prezerwatywy nie chronią przed nimi zupełnie.

Gość czołgista wiesz...
jak siedzi na l4 to zapracowała na to chyba nie?

Gość czołgista wiesz...
hahahah -ale jesteś tepa/y poczytaj sobie kodeks, bo coś mi sie wydaje, ze ciąża mui trwać trochę, zeby uniknąć zwolnienia, wcześniej były to 3 miesiace, teraz nie wiem...

Gość czołgista wiesz...
zreszta nwet jeśli...na początku i tak dostaje sie umowę na czas określony

Gość czołgista wiesz...
to rzeczywiście na szalony okres czasu, bo ta ciąża to trwa te kilka lat przecież :P swoją drogą jaka musiała być kobieta która urodziła takie głupie dziecko jak ty :D

No wlasnie, co to zmieni ze popracuje te kilka miesiecy jak i tak dostanie wypowiedzenie na dzien dobry :D

Gość czołgista wiesz...
no jakoś kobiety pracują a dzieci się nadal się rodzą , więc moze nie każda dostanie wypoiwedzenie

Gość czołgista wiesz...
o wolność moja droga, o wolność ;)

Gość ...klops...
Jestem również za promowaniem badań. Dzięki zaproszeniom na cytologie i reklamom w tv zgłosiłam się niedawno na badanie mimo braku jakichkolwiek niepokojących objawów. Badanie ginekologiczne w porządku, ale cytologia zła... teraz czekam na wynik histopatologiczny z wycinka. Wiem, że mam raka, ale niewiem w jakim stadium rozwoju. 13 maja wynik...Kobiety badajcie się!!! Rak w początkowej fazie nie daje ŻADNYCH OBJAWÓW!!! Na szczęście zgłosiłam się w porę. Teoretycznie mam 100% szans na wyleczenie dlatego nie zadręczam się, ale przyznam, że to czekanie wykańcza mnie nerwowo...

wolności osobiste - zabezpieczające jednostkę przed nadmierną ingerencją państwa w jej życie prywatne. Do wolności osobistych zalicza się prawo do życia, decydowania, prawo do własności, wolność sumienia i wyznania, wolność wypowiedzi, swobodę wyboru miejsca pobytu i poruszania się oraz tajemnicę korespondencji

klops -życzę powodzenia i wytrwałości fizycznej i psychicznej za propagowaniem to ja też jestem, ale nie za przymusem, kiedy to siłą zmusza sie kogoś do badania