Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość jjncnnzmzmzmzmejfddfjfdhdfjddk
a ja nie idę na wybory

Gość Hał Hał
Shatyn dostałeś mojego 4 mejla?

" na komora głosują tylko cieniasy hałłłłł ale czego innego można się spodziewać po dwóch ciotkach spędzających cały weekend na kafe? auuuuuuuuuuuuuu " Biedaku sprawdź godziny moich postów a potem się wypowiadaj , HAŁ !! :D

gdzie trzeba... jeszcze nie ma obowiązku. słyszałem, że w niektórych krajach już niestety jest. kurna skoro już jest demokracja to chyba mam prawo wyboru, jeśli uważam, ze żaden z kadnydatów nie jest dobry to na cholerę ja mam głosować!

" Hał Hał obywatelu żal mi ciebie sieroto auuuuuuuuuuuuu " Dlatego że kazałem Ci biedny szmondaku / patałachu podac godziny mojego przebywania na kafe ? :D oj chyba masz 17 latek i ciągotko do brzydkich gazetek .. prawda ? :classic_cool: w innym przypadku byś takich głupot nie pisał

Gość hahahahahahahahahahahaha
no sory shatyn ale od ciebie jednoznacznie zalecialo i zalatuje "towarzyszu!!! waszym obowiazkiem jest ignor!!! nie dajcie sie prowokowac towarzyszu!! zewrzyjmy szeregi!!" jak to sie mowi mozna udawac kogos innego ale sloma i tak predzej czy pozniej z kapci wyjdzie... 🖐️

Gość Hał Hał
hej ciotki zawsze możecie po rusku nawijać:) może nikt się nie skapnie;)

Gość blechhhh
obywatel, ja mialam Ciebie za faceta z jajami... mimo, ze w wielu kwestiach sie z Toba nie zgadzam.....

a jeśli ktoś nie będzie chciał iść na wybory mimo tego obowiązku to jaka kara? do więzienia może, hmmm jakie tam więzienia kara śmiercie najlepiej :) ludzie przestańcie już się wyzywać i zacznijcie jakąś dyskusję na poziomie

Gość kamila myrevin-shatynówna
Drogi Panie "wawa_powraca2" a cóżeś tu Pan za obrzydlistwa wypisał pod moim adresem : { 13:59 [zgłoś do usunięcia] wawcia_powraca2 kolejna pusta c*pa musiala na topik przyjsc bryyyyyyyyyyyyyyyyyyy} Nie wstyd Panu ? Najpierw namawia mnie Pan na "dać na luz" , a kiedy odpowiadam Panu niewinnym żarcikiem , takim w Pana stylu Pan mi tak odpłacasz ? Przykrość mi Pan sprawiłeś , bo tego się po Panu nie spodziewałam . Gość ze Stolicy , obyty w świecie i taki tekst ? Oczekuję przeprosin ... Jeśli ma Pan choć ciut honoru oczywiście .

Gość No tak..........
20:20 [zgłoś do usunięcia] Shatyn (Shatyn@chello.pl) Powinieneś głosować. I ja uważam,, że powinien być obowiazek głosowania. W końcu każdy z nas ma jakiś obowiazek wzgledem ojczyzny..." To co shatyn teraz ludzi będziesz zmuszał do głosowania ???? A może jeszcze w towarzystwie jakiegoś towarzysza aby taki obywatel właściwy głos oddał. :O Wstrętne komunistyczne nawyki. :O

Gość Hał Hał
hej ciotki załóżcie sobie swój top

Gość seryjny palec mordercy
a ty jesteś wyznawcą totalitaryzmu

Panie "wawa_powraca2" , a co Pan takiego nie może , jeśli można spytać ? Zdobyć się na słowo przepraszam , zagalopowałem się ? Czy o to chodzi ?

Gość Hał Hał
a sio pedki 🖐️

Zaskakuje mnie Pan , Panie "wawa_powraca2". Uważa Pan , że zwrot " kolejna pusta c*pa musiala na topik przyjsc bryyyyyyyyyyyyyyyyyyy " jest odpowiednim zwrotem do kobiet ? Nie pisało , że zaglądanie tu zabronione .