Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Ja najbardziej lubię tego z gazetą koło kiosku-rotundy pod PDT vel Renomą. Bo na tamtym placu to nawet pomarańczowe krasnale biegały. Całkiem duże takie;)

Anouk, czyli jak rozumiem, rozmawiamy o kulinariach? :)

:D:D:D:D:D:D:D Ja też o ostatniej z aniołków PiS. Głupio to pisać, ale jedynej, która została.

Kolejne "tezy" Twojej teorii o tym, że za "PiSa jedz, pij i popuszczaj (bez skojarzeń) pasa" też zapewne da się łatwo obalić, tylko, że ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie posiadam tak fachowej wiedzy makro i mikroekonomicznej. :)

Gość wiadomo, że offerma
bredzi od rzeczy szkoda czasu na to to znowu zapomniał o tabletkach

To nieśmiertelnie obstawia mój kolega, z którym siedzę biurko w biurko. I Szczypińska. A na mój argument, że ona rozwódka. On zawsze odpowiada; Kościół unieważni :P:P:P:P No przecież on nie może być aż tak utalentowanym analitykiem, no nie może....;)

A... teraz już mówimy o klimacie, już nie o obniżeniu podatków przez PiS. :) Najgorsze jest to, że takich oferm/ów jest dookoła wielu. Taki powie, że PiS obniżył podatki i idzie w eter... PiS obniżył podatki, PiS obniżył podatki! PiS Obniżył podatki!!!! Tak, to PiS obniżył podatki!!!!!

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7879627,Zwolennicy_PiS_myla_krytyczny_Glos_Rydzyka_za_blog.html Kurczę, no żesz...ale w sumie smutna prawda. Część ludzi nie rozumie, co czyta:( I że są oni z wyznawcami głosu z radyjka to aż tak bardzo nie powinno być zaskakujące.

Gość Do ............
[Kolejne "tezy" Twojej teorii o tym, że za "PiSa jedz, pij i popuszczaj (bez skojarzeń) pasa" też zapewne da się łatwo obalić, tylko, że ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie posiadam tak fachowej wiedzy makro i mikroekonomicznej.] nie potrzeba miec specjalnej wiedzy żeby wiedzieć, że życie ponad stan prowadzi w ślepy zaułek akurat czasy rządu PiS tyo spijanie śmietany po poprzednim rządzie i socjalistyczne rozdawnictwo dzisiaj przyszło nam za to zapłacić, niestety i to dzieki PiSowi

Moim zdaniem Jarek to gra swoją nową rolą siebie i brata. Albo inaczej gra innego, lepszego siebie....

Gość Do ................
[ Jarosław się zmienił na czas kampanii] Dokladnie i dlatego tez NIE BĘDĘ głosować na JAROSŁAWA Znowu oszukuje w beszczelny sposób, udaje kogoś kim nie jest NIE CHCĘ TAKIEGO PREZYDENTA nie chcę kaczyzmu

offerma "też zapewne da się łatwo obalić, tylko, że ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie posiadam tak fachowej wiedzy makro i mikroekonomicznej." chyba argumentów nie tez. i chyba właśnie z tego powodu że nie masz wiedzy ekonomicznej WYDAJE CI SIĘ że którykolwiek obaliłaś. Z naciskiem na chyba. :) Mnie się nie wydaje, ja po prostu obaliłam podstawową tezę Twojego wywodu, że PIS OBNIŻYŁ PODATKI!!!! :D

Paradoksalnie to taki lekko zamknięty i sztywniejszy Komorowski jest autentyczniejszy. A u Jarka genialne: wiadomo, że ma niewyparzoną gębę i zawsze coś palnie, to niech nic nie mówi, a turkusowa i sympatyczna Joanna będzie jego ustami. Proste , ale genialne.

Poncyliusz zrobił coś obrzydliwego. I powinien za to zdrowo beknąć. Mnie nie wystarcza jego przepraszam i bura ze strony Joanny. Mi znacznie bardziej się to kojarzy z dziadkiem z Wermachtu i tym, co działo się z Kurskim. Dla gawiedzi go wywaliliśmy, ale potem, że on nasz i dobrze wykonał swoją robotę, przytuliliśmy znów do serca. Jeśli tym razem nie beknie porządnie, będę podobnego zdania.

A skąd wiedziałeś, że i mnie kręci w nosie, ha?

Coś mi się pomarańczą odbija... Aaa to po multiwitaminie.

Na zbity pysk jak mawia moja mami. :)

Staram się mieć daleko idącą empatię. I nie umiem :(