Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość w socjalizmie
wszystko będzie regulowało państwo nawet żałobe. Dlatego głosujmy na komorowskiego

A ja spędziłam szczęśliwe prawie dwa dni bez wiadomości. A dziś włączyłam sobie i tv i kompa i zobaczyłam Jarka w orędziu, który nadawał je prosto z muzeum polskiej inteligencji:D I jeszcze Pani Jakubiak i jej wypowiedź.... o tym, że Jarek ma szacunek dla wysokiej kultury. Żeby choć on umiał na swoim-nie swoim pianinku zagrać wlazł kotek na płotek, bo " kaczuch" nie dopominam się. No żesz.....skansen!

Nooo, łże-elitom (tak to chyba się pisało) nie podoba się takie przedstawienie jednego aktora. :D

U przyjaciół Moskali jeszcze mniej osób z grupy docelowej, która zrozumie znaczenie i symbolikę drugiego planu. No i to, co mówił:(:(:(

Mnie naprawdę irytuje to granie przez jarka symbolami wszelakimi.... :(

Gość Tysiące osób przed Pałacem;
"żądamy", "chcemy prawdy"

Gość rusofob
no dobra to powiedzta mi kogo mam tera nienawidzić? :o żydów? :o niemców? czekam na nowe wytyczne prezesie bądź mom latarnim powiedz mi kto jest naszym wrogiem abym mógł go nienaiwdzić z całego serca mego i abym mógł go codziennie lżyć jako przez ostatnie lata kacapów lżyłem (tzn. przepraszam, chciałem powiedzieć - Rosjan) :o

Gość Anouk biedactwo jak on
Mógł Ci to zrobić?:O No jakzesz On śmiał grać tymi symbolami tak. Przecież ty się przez to Orędzie gotowaś pochorować! Pamiętaj jakby było Ci bardzo źle to pojedz na najbliższą izbę przyjęć i tam Panu/Pani doktor powiedz wszystko dokładnie. Że to było przez tę grę symbolami. Tę żałobę całą i w ogóle! :O

Lekarzu, lecz się sam:P:P:P:P:P:P:P i swe cudo-rady zachowaj dla siebie. Jak nie znasz poczucia ironii, Twój ból:P:P:P:P

Trzeba uzupełnić osiągnięcia Kutza o których to już Shatyn był łaskaw wspomnieć...więc: Do największych osiągnięć Kutza zaliczyłbym przydział na mieszkanie w Zatoce Czerwonych Świń w Warszawie (nieoficjalna nazwa osiedla dla partyjniaków i tych co sie partii czymś zasłużyli).

A to ze strony teatry.art.pl: Kutz o sobie: Zadzwonił generał Kiszczak. - Chciał się dowiedzieć, za co mnie przyskrzynili. Byłem w strasznym stanie. Powiedziałem, że wynoszę się ze Śląska. A co pan ma? Mówię, że mieszkanie, 135 metrów. A on, że chętnie pomoże przy zamianie, w ramach reparacji wojennych. Jeszcze siedząc w Katowicach, kręci "Na straży swej stać będę". Ale już niebawem powie, że "z dystansu lepiej działać dla Śląska, niż będąc na Śląsku". W dniu, kiedy dostaje pismo o przydziale mieszkania w Warszawie, umiera Jerzy Ziętek. Kutz zostaje lokatorem Zatoki Czerwonych Świń - sławnego osiedla wybudowanego dla młodych działaczy partyjnych. - Oni to wszystko flancowali artystami. Cieślakowie tu mieszkali i Lipińska, Kawalerowicz i Krakowska, i nawet nasza Telimena - mówi. Na Śląsku wielu nie może tego odżałować. Ktoś szepcze: kolaborant.

Skoro takimi kategoriami oceniacie ludzi PO to jak dla mnie największe sukcesy z całej PO to ma chyba Roman Kosecki ( aczkolwiek podczas meczu ze Słowacją pokazał się, że tak powiem "po tuskowemu") A oto jego sukcesy: 12 goli w Legii 19 gili w Galatasaray 8 goli w Osasunie 14 goli w Atletico 4 goli w lidze Francuskiej 12 goli w Chicago Fire

Gość niezmiernie sie ciesze
to PO non stop gada o trumnach ze na trumnach ze trumna to i tamto ani kazcynski ani nikt z pisu o nich nie mowi wolę prezydenta który głaszcze koty niz takiego co zabija. bezbronne zwierzeta

Gość znając zaciętość
POwskich mediów , znane osoby raczej wolą aż tak nie angażować się w kampanię PISu ze względu na póżniejsze szykany ; Wałęsa , Mazowiecki .... owszem znane nazwiska ...ale raczej nie pomogę PO :D:P:P

Cytuję: "Okazuje się, że krytyka rządu jest naruszeniem polskiej racji stanu, a jej podejmowanie jest nieodpowiedzialnym żerowaniem na tragedii, podłością, nekrofilią, pedofilią, infantylizmem, rozhuśtywaniem nastrojów i myśleniem spiskowym. Jest także działaniem na polityczne zamówienie, partyjną propagandą, wodą na młyn i chodzeniem na pasku. Zupełnie odwrotnie niż przytakiwanie rządowi i jego światłym przywódcom, co jest zadaniem godnym prawdziwych, bezprzymiotnikowych dziennikarzy." Zgadzam się z tym w 100%!!

to komorowski w smolensku dzis sie pokazał na placu trgedii i to własnie jest jechanie na trumnach

ej ty powyzej shatyn czy jak sie tam wabisz ty umiesz napisac choc kilka słow od siebie?? powatpiewam w to bo wciaz posługujesz sie wklejkami

Gość jolka z minska
po co wklejasz te linki sam ze soba gadasz?/ pigułki ci sie skonczyły??

Gość jolka z minska
a to jest dziwne ze gada na PIS a sam jedzie po trumnach jak mało kto mogł sobie jeszce zabrac wiatrówke i w smoleńskim lasku do ptaszków postrzelac a moze by sie jakis jelonek nawinął

Gość Doser com
Uwaga uwaga. Shatyn obok stałych zarzutów w stylu"kampania na trumnach"dodał kolejny. Tę manifestację z żądaniami co do międzynarodowej komisji uznał za zainicjowaną przez Jarosława Kaczyńskiego. No no. Paranoja się rozwija. Być może za chwilę się dowiemy,że to wspólny tajny projekt obalenia Bronisława przez pis i Watykan :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Wesoło wesoło
Shatyn [09 05 2009]:O nikt chyba się nie spodziewał,że to aż tak daleko zajdzie. Pewnie za chwilę dowiemy się,że parametry lotu Tu 154 zostały zakłócone przez super tajny nadajnik na iglicy bazyli Św. Piotra......a potem będzie to charakterystycze"No comment" :O

Gość Tralla las vegas
Do dla Shatyna ten kto zawołanie,że chce się "poznać prawdę"to jest gmatwanie śledztwa. Taaaaa to coś jak w słusznie minionym okresie politycznym.:O Przykro to pisać ale samo się nasuwa.

Gość anty wszystko
świetne z tym Maleszką czy jak mu tam :)

Gość Nierozumiem na jakiej
podstawie ludzie twierdzą, że dochodzenie w sprawie katastrofy jest żle prowadzone ? widac, że co niektórzy potrzebuja igrzysk

Gość anty wszystko
ale dlaczego by nie powołać takiej komisji? co jest w tym złego? nie rozumiem dlaczego nie.

Tam sa jawnie podpisane organizacje i nazwiska ludzi, którzy to organizują. A nie w przypadku manifestacji pod kurią w Krakowie, niby wiadomo z twittera ale nikt się nie przyznaje.

Gość anty wszystko
mogłoby to przecież rozwiać wiele wątpliwości. a tak są różne domysły.

Gość Do ................
23:12 [zgłoś do usunięcia] anty wszystko ale dlaczego by nie powołać takiej komisji? co jest w tym złego? nie rozumiem dlaczego nie. Nie rozumiem nadal, dlaczego ma byc powołana jakaś komisja ? Kto ma za to zapłacić ? Ile ma byc komisji ? Jaki to bedzie koszt ? Czy następna komisja bedzie wiarygodna ?