Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niski

Jestem kurduplem więc nigdy nie bedę mieć dziewczyny

Polecane posty

Gość jestem niski
🖐️ Dobranoc

Gość animalska
Wyobraz sobie, ze mam niecale 165 cm wzrostu, a zakochalam sie bez pamieci w facecie, ktory jest troszke nizszy ode mnie. A cale zycie zarzekalam sie, ze facet musi byc wysoki.

Gość jestem niski
Oby mi sie tak poszczęściło bo czarno to widzę :classic_cool:

kobiety nie lubią facetów skupionych na sobie.. skup sie na Niej.. nie na swoich cm:) czy kompleksach. Skup się na Niej, na jej kompleksach

Gość jestem niski
Kobiety mają kompleksy chyba na punkcie piersi :classic_cool: "to zdejmij te przyciemniane okulary " Ale mi w nich do twarzy :D

Gość TH is IT IN
Ja jestem brzydki wiec też nigdy nie bede mieć dziewczyny Tak to już jest Trzeba czekać na nowe życie

Gość xdgfvxsfxsf
jak znajdzisz nizsza to ok ja mam 165 mąż 175

Gość szatan nie kogut
a ja mam mały samochód :classic_cool:

Gość KtośTakiJakJa
170 to przeciez normalnie... Wchodząc na ten wątek myśałam że jakieś 160 czy mniej... np ode mnie jesteś wyższy:D, nie martw się, znajdziesz.

Gość HEHEH
mam 172 cm wzrostu jestem kurdupelek jestem zlewany przegrałem zycie... nie mam dziewczyny mam 19 lat ale za to mam mnóstwo czasu na picie... wszystkie chca wysokich zycie to.........good night

Gość 176cm
mój ma 1.72 i nie zamieniłabym na innego

Gość antygen
znam niskiego faceta, bardzo przystojny ale niski i ma komplesy na tym punkcie i wiece co - nosi przez to takie ochydne buty na męskim koturnie, fuuuuuj, tym samym odbiera sobie szanse na fajna dziewczyne - wlasnie tymi wiesniackimi butami. a taki przystojny. niskosc to nic zlego ....

Gość dniktórychjeszczenieznamy
facet którego kocham ma z 166-7 wzrostu i jest przystojny, sama mam tyle samo wzrostu. przyjaciółka też jest z facetem mniej wiecej takiego wzrostu, sama ma 170cm. obaj fajni faceci, więc ja nie wiem co ma do tego wszystkiego wzrost...

Oj.. ile bym oddał aby mieć te 170 cm :) Niestety, mam 169 cm!! Niby 1 cm mniej, a przełomowy!! Dziewczyny od razu to zauważają że nie ma pełnego 170, niestety :(

co nie zmienia faktu, że ilekroc coś napiszę to zaraz jest : "ytytyt to kurdu bydzia" ewentualnie czasem "ytytyt to IMO - zdradził się":D chyba dlatego ,że raz się przyznałem, że też jestem z bydzi...

Kompletnie bez sensu... nie jesteś taki niski ja ja. Ty masz powyżej 170 cm, a ja mam 169 i mam zakola, fatalny wygląd!!

i obaj lubimy MT:P w dzisiejszych czasach i tak jedziemy na jednym wózku. śmieszny jesteś jeśli myślisz, że przy 170 miałbyś powodzenie. kopały by Cię w dupę tak czy siak

Gość sherllloCZKA
a wiecie, że prezydent ROsji, Miedwiediew, który ma 162 cm wzrostu nosi buty na lekkiem obcasie , które mają też wewnętrzny obcas? może to jakis sposób na wasze kompleksy? moglibyście obstalować takie buty u szewca i poprawic sobie jakośc życia. to 8 cm dodatkowo

A znasz Darunię ?? Ona też lubi MT ale to wredna pizda jest!! Mieszka na Gdańskiej, jej ulubione zajęcie to włażenie w dorosłym ludziom w dupę i wyzywanie niskich. Sama ma 17 lat szmata jedna... :(

kurdu - nie, ja tylko czasem sobie posłucham, dla przypomnienia przedszkolnych czasów, nie jestem aż takim fanem żeby znac laki z fanklubu...ale na jakiś zlot bym się wybrał