Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niski

Jestem kurduplem więc nigdy nie bedę mieć dziewczyny

Polecane posty

a słuchasz Radia Złote Przeboje ?? :) Tam teraz stale grają MT, CC Catch, Fancy, Bad Boys Blue, Sandrę, Sammanthę Fox, Sabrinę!! Był czas że nic takiego nie grali, a teraz znowu to wszystko leci :) Superrrr :D Taka muzyka pozwala mi chociaż przez chwilę zapomnieć o moim żałosnym wzroście i wyglądzie :)

Gość co to jest MT?
.

Gość uuuuuuups!
Mialam supercudownego faceta przez 3,5 roku, ktory byl nizszy ode mnie o pol glowy. Sex byl C U D O W N Y ! Koles mial super charakter i baby za nim lataly. I tyle.

Gość uuuuuuups!
dodam jeszcze, że był przy kasie :classic_cool:

Sex z facetem co ma 169 cm z laską wyższą niż 170 NIGDY nie może być cudowny ani dla niej, ani dla niego!! Ja bym wolał umrzeć niż żeby wyższa ode mnie laska mnie posuwała!! :(

na szczęście nie bzykała mnie wyższa od siebie :) Miałem sex raz w życiu w 2006 roku ale oczywiście z niższą od siebie, z mniejszymi stopami :)

Tak, tak, powieście się, będzie fajnie.... Skoro Wy jesteście niscy tzn. że macie niskich przodków którzy jakimś trafem się rozmnożyli, co? Tak przynajmniej mi się wydaje. Ale Wy macie problem....

No ja bym NIGDY nie poszedł do łóżka z ładną zgrabną wysoką laską ze stopami powyżej 40, bo na bank by mnie bolało. Laska wyższa i lepsza fizycznie znaczy silniejsza, lepiej obdarzona pzrez naturę może z kurduplem zrobić wszystko :(

"No ja bym NIGDY nie poszedł do łóżka z ładną zgrabną wysoką laską ze stopami powyżej 40, bo na bank by mnie bolało." nie stary. ty byś nie poszedł do łóżka z ładną zgrabną wysoką laską, bo jesteś pierdolnięty

Dla mnie sex nie jest najważniejszy, od tego zacznijmy!! Nie jestem prawiczkiem, to jest najważniejsze dla mnie :) Onanizuję się regularnie, nie mam problemów ze wzwodem :) A dziewczyna by mi się przydała żeby z kimś pogadać, razem spędzać czas, być razem. Sex nie ma dla mnie w ogóle znaczenie, mógłbym i do ślubu czekać :)

Gość telefon jak przy takim
wzroście możesz być prawiczkiem????????????????????

Krwawa Wilczyca - mój ojciec jest mojego wzrostu, tyle że w czasach jak startował do mojej matki, to to był wzrost średni. dziś byłby kurduplem i nic by nie ugrał

Znam prawiczka 192 ;) Oho, telefon jest prawiczkiem, patrzcie państwo "przecież do pogadania masz te swoje koleżanki z fanklubu, to na co Ci kobita?" jakby to ująć nie urażając Cię, nie każdy to prymityw ;)

Do pogadania przez internet owszem, mam :) Jedna nawet ma 180 cm i nie przeszkadza mi to w rozmowie z nią. Ale koleżanka na stałe w realu też by mi się przydała. Na sex zawsze można chodzić do agencji :)

Gość kurdu ma tylko 169cm
:O