Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość diaratek

Mieszkania Warszawa?

Polecane posty

Gość gość
W jakiej cenie mieszkanie u Janpula? Kusząco wyglądają te mikroapartamenty czy jak oni to tam nazywaja :) 23m to w sam raz dla dziecka na studiach a potem mozna to wynajac! Jesli ktos wie, to dajcie proszę znać

Gość gość
Wiesz, w takim metrażu jak tu janpul proponuje, to my z mężem mieszkaliśmy prawie 6 lat :P Wiec wszystko da sie przezyc i to nie tylko "dla dziecka na studiach". CHyba dobre miejsce na inwestycje finansowa, jesli masz tyle oszczednosci, bo Pruszkow dosyc preznie sie rozwija. Poza tym na mieszkaniu chyba ciezko stracic.

Gość gość
Jak dla nas to Warszawa jest za droga, dlatego przenosimy się pod Warszawę. Spodobało nam się osiedle Pszczelin w Brwinowie. Sprawdźcie sobie inwestycję http://ekobud.com/ Osiedle jest ładnie położone, ma własny park i staw a kolejny plus że blisko jest stacja WKD, zatem dojazdy do Warszawy nie stanowią żadnego problemu.

Gość gość
Niby Warszawa jest droższa ale jak pomyślę o dojazdach do pracy ( w centrum) z Bronowa to mi się źle robi, myślę raczej o mieszkaniu gdzieś w pobliżu metra, może na Targówku na osiedlu atala

Gość camelkaa
Jak się doliczy te dojazdy to nagle wyjdzie na to że te mieszkania w warszawie wcale nie takie drogie :p Ja się niedawno wprowadziłam do Wilanowa, przytulne mieszkanko w dobrej lokalizacji dostałam dzięki pomocy pośrednika nieruchomości Eugeniusza Jaworskiego (tel. 603 195 624). Cena jakoś mnie na łopatki nie rozłożyła, przyjaciółka w Poznaniu mieszkanie za podobną cenę kupiła... więc wydaje mi się że czasami te kwoty są demonizowane ...

Gość Janina133
Na Włochach jest kilka ciekawych inwestycji, np. Dźwigowa Park. Za jakiś czas mają oddać do użytkowania. Muszę przyznać, że poważnie zastanawiam się nad zakupem mieszkania w tej okolicy właśnie, bo mam blisko do pracy oraz rodzinę. A tu deweloper właśnie zaplanował wszystko dokładnie, okolica spoko, same mieszkania przestronne i łatwe do aranżacji.

Gość siamasia
Można kupić nowe mieszkanie od dewelopera z wszystkimi niedoróbkami w spadku a mozna kupić na rynku wtórnym. zeby kupić coś sensownego nie wystarczy dzien czy miesiąc. Pomóc w tym może firma http://www.per-modum.pl/ która specjalizuje się zarządzaniem warszawskimi nieruchomościami i dobre się orientuje w sytuacji na rynku wtórnym

Gość gość
Wg mnie inwestycje godne uwagi buduje deweloper APM Development http://www.apm-development.com.pl, dodatkowo działają na rynku od dawna i są wiarygodni, dla mnie to duży plus, bo wiem, że kupując mieszkanie, mogę się czuć bezpiecznie :)

Gość Lemmka
Takie osiedla jak Dźwigowa Park są moim zdaniem najlepsze. Położone w fajnym miejscu, prosto od takiego mieszkania dojechać do centrum na przykład. Do tego samo osiedle to nie moloch jakiś, gdzie każdy ci zagląda w okno.

Gość gość
Mieszkałam wiele lat w Warszawie. W końcu postanowiłam zakupić domek pod Warszawą. Zgłosiłam się do dewelopera www.immobart.pl, który buduje świetne mieszkania pod Warszawą. Jeżeli się zdecydujecie na wyprowadzkę pod miasto to polecam wam się do nich zgłosić.

Gość Kryśka Dotka
Ja mogę polecić osiedle na Grójeckiej 216, na Ochocie. To nowa inwestycja od Grupo Lar, czyli dewelopera budującego już od kilku ładnych lat. Sporo osiedli już postawili, a sama grojecka216.com prezentuje się dość atrakcyjnie. Osiedle jest blisko parku i stacji metra, a do tego spokojnie można zarabiać na lokalu dzięki studentom z uniwersytetu medycznego. Trzeba się jednak pospieszyć, bo teraz wyprzedają już ostatnie mieszkania.

Gość BlackLadyPearl
To zależy kiedy chcesz kupić i zamieszkać. Teraz na Mokotowie buduje się już 3 etap osiedla Przy Woronicza. Mieszkania są już w sprzedaży i póki co wybór jest duży. Wszystko można obejrzeć zdalnie, na stronie przyworonicza.com. Najlepiej przejść do wyszukiwarki mieszkań i tam spokojnie można wybierać według własnych kryteriów.

Gość AlaNoNo
Faktycznie Włochy są bardzo dobrym rozwiązaniem. Polecam dewelopera który buduje osiedle Dźwigowa Park. Fajne miejsce, praktyczne do zamieszkania. Kupiłam tam właśnie mieszkanie, teraz czekam na to aby odebrać klucze.

Gość KarolaCa
Szczerze to polecam na Włochach, przyjemna okolica i dodatkowo jest po prostu taniej. Co do inwestycji, ciekawym rozwiązaniem (i fajnym) jest osiedle Dźwigowa Park wspomniana wyżej. Przemyślana, kameralna inestycja, niemasowe budownictwo. Polecam sobie zajrzeć na stronę www

Gość gość
Willa Międzylesie na mnie robi duże wrażenie, na stronie http://www.willa-miedzylesie.pl/ widać dokładnie jak to będzie wyglądało. Przede wszystkim są do kupienia duże mieszkania z ogródkiem, a o tym żeby mieć ogródek to zawsze marzyłam (150 m2!). No i sama lokalizacja jest kusząca, cicho, spokojnie, w pobliżu do zieleni, CZD jest niedaleko, Wawer jest też generalnie dość dobrze skomunikowany z centrum nie byłoby źle z dojazdami codziennie do pracy...ech.

Gość gość
Mnie się podoba inwestycja Ludwinów dewelopera APM Developments (http://www.apm-development.com.pl/), póki co widziałam tylko na ich stronie, ale zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. No i deweloper godny zaufania, a to też ważne przy zakupie nieruchomości tego typu.

Gość gość
Kupiłam od fabryki domów mieszkanie w Warszawie i jestem zadowolona z wyboru. cena była jeszcze w miarę teraz z tego co koleżnka w pracy mówiła cena za metr wzrosła

Gość gośćula
W mojej opinii szkoda przepłacać za Warszawę. Lepiej popatrzeć za czymś niedaleko jak Piaseczno. Ja ostatnio obserwuje właśnie Dom Marzeń z tamtych okolic i widzę, że II etap jest już gotowy i zaczynają sprzedaż. Ceny naprawdę lepsze.

Gość gość
Mnie w oko wpadło Nowe Bemowo dewelopera APM Development. Duży plus to bezpośrednia okolica 2 linii metra no i Park Górczewska w pobliżu :) Zresztą Bemowo to moja ulubiona dzielnica. O inwestycji można sobie więcej poczytać na http://www.apm-development.com.pl/

Gość Becia85
Hej dziewczyny! Ja również tak jak część z Was długo szukałam mieszkania w Warszawie - 2 lata, całkiem sporo czasu ale jak wydaję pieniądze to chcę to robić z głową. Z mężem wybraliśmy od początku Mokotów, dużo inwestycji, dużo terenów zielonych, blisko do pracy i centrum. Polecam tą dzielnicę z całego serca wszystkim. To czego najbardziej się bałam to wszelkiego rodzaju "procedury" przy zakupie mieszkania. Dlatego też miałam problem z kilkoma sprzedawcami w związku z tym, że kompletnie nie chcieli pomagać przy zakupie mieszkania. Dopiero kontaktując się z działem sprzedaży osiedla Nowe Południe poczułam, że jestem obsługiwana tak jak powinnam i to właśnie tutaj zakupiłam swoje mieszkanie. :) Polecam wszystkim, żeby się z nimi skontaktować - bardzo mili sprzedawcy no i bardzo fajna inwestycja. :))

Gość gość
Ja ostatnio widziałam ciekawe oferty mieszkań z rynku pierwotnego. Najbardziej zapadła mi w pamięć inwestycja prowadzona przez Home Invest. Krasińskiego 58, robi wrażenie!

Gość gość
Od urodzenia mieszkałam w Warszawie. Ostatnio postanowiłam się wyprowadzić pod miasto. Zakupiłam domek jednorodzinny od firmy www.immobart.pl, która buduje całe osiedla pod Warszawą. Mogę wam powiedzieć że decyzja o wyprowadzce pod miasto była świetnym pomysłem. Warto się na to zdecydować.

Gość Julcia30
W Warszawie jest ogromna ilość biur nieruchomości więc możliwość przejrzenia oferty istnieje. Na https://www.maxon.pl/ jest również sporo ogłoszeń online.

Gość gość
Mnie wpadła w oko ta inwestycja http://bemowo.apm-development.com.pl/ - rozważamy zakup dużego mieszkania, a oni mają fajne lokale z sensownym rozkładem. Ktoś może kupił lub planuje kupić mieszkanie w tej inwestycji?

Gość Adka__WWA
Ja powiem tak – znalazłam ofertę Home Invest – inwestycja Warszawski Świt na Targówku. Fajne miejsce i dobra lokalizacja – czegoś takiego właśnie szukałam

Gość gość
Kupiłem mieszkanie od Home Invest i jak dla mnie to dobra decyzja. Jestem zadowolony że zdecydowałem się kupić od nich mieszkanie.

Gość gość
Ciekawe oferty mieszkań to dostaniesz po telefonie do Rafała Bieleckiego, czyli agenta nieruchomości w Warszawie

Gość wariatkaTańczy
Dziewczyny! Ja właśnie kupiłam mieszkanie od dewelopera Napollo na Mokotowie, inwestycja nazywa się Nowe Południe http://nowepoludnie.com.pl/ Jeżeli poszukujecie mieszkania w najładniejszej warszawskiej dzielnicy jaką jest Mokotów to polecam zapoznać się z ich ofertą ;)

Gość gość
Sama od niedawna szukam nowego mieszkania i muszę wam powiedzieć, że najbardziej przemawia do mnie oferta tego dewelopera https://www.grupa-eco.pl/ . Mają na prawdę świetne mieszkania. A co wy o nich sądzicie?

Gość michalina234

ja mieszkanie kupilam rok temu na Bemowie - fajnie mi sie tutaj mieszka, sporo sie przeprowadzalam wczesniej, zawsze z pomoca wiki transport prywatny, az postanowilam osiasc w jednym miejscu na stale i nie zaluje tej decyzji

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować