Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrimonium pandemonium 30

Proszę o radę czy warto zakładać firmę szkoleniową?

Polecane posty

Mam 30 lat, duze doswiadczenie jesli chodzi o prawo pracy i cywilne. Umiem przemawiać publicznie, mam wiedzę. Sporzadziłem dwie duze prezentacje: jedna na temat prawa pracy, druga z dziedziny prawa cywilnego. Własciciwe są to gotowe szkolenia, z tekstem co mowić i kiedy oraz prezentacją. Mam zamiar zarejestrowac firme i zacząc szukać chętnych. Przeszukałem net i nigdzie nie znalalem tematow, jakie ja przygotowalem,a wiem ze są atrakcyjne. Co myslicie? Warto?

Gość nie warto
kto ciebie bendzie chcial sluchac ne tacy jak ty probowali etraz duza kąkurencja nie masz szans, z motyką na słonce idziesz

prowadzilem juz szkolenia,ale za darmo w ramach przysługi dla jednej frmy, wyszlo ok. skonczylem prawo kilka lat temu. czy sądzicie,ze mam szansę na zaintersswanie klientow? Kto juz moze z was to robi?

Gość Kwiattek19
czytałam nie dawno jakiś post, że koleś założył firmę szkoleniową i dużo wyciąga kasy, bo kasuje 900zł od osoby za szkolenie. Próbuj, może Ci się uda. :)

Nie mam dobrych wspomnień po warsztatach z firmą szkoleniową.Kasy zapłaciłam dużo, a wyniosłam z nich bardzo mało. Wiedzę miałam większą niż osoba, która prowadziła szkolenie. Myślę, że dużo wynieśliby z nich bardzo młodzi pracownicy. Ale po kasie, którą zgarnęli -to chyba warto.

Rodzice mi mówią,zeby nie wygłupiac sie z żadnym zakładaniem firmy. Pracuję w urzedzie,ale zarabiam 1250 zł na reke. Wiem,ze ludzie mają mniej,ale tez wiem,ze ludzie mają więcej. Noje sie ze strace zapał i energię. Ciągle słysze w domu: szanuj swoją pracę! tzrymaj sie jej. dlatego po tylu latach sluchania tego gadania mam obawy.

Gość Kwiattek19
nie spróbujesz to się nie dowiesz. A jak już założysz to możesz mnie zatrudnić bo akurat szukam pracy :D

kto nie ryzykuje ten nie ma ! spróbuj to wcale nie jest głupi pomysł:) a może Ci się uda:D a masz jakiś kapitał na to? czy kredyt?

Jeżeli masz zapał i pomysł na swój biznes, spróbuj, nie daj sie zgasić. realizuj. Moze Ci sie udac, czego Ci życze.

mam laptopa, rzutnik, pożyczylem 4700 zł (foldery,wynajecie sali na szkolenia, skladka zdrowtona (bo na razie chce byc jeszcze troszke na etacie zanim sie firma ni rozkreci). Wlasciwie wszystko mam gotwe, strone internetowa tez. Samochod tez mam (seicento). dzieki za gesty poparcia. jestem zakompleksiony i nie bardzo wierze w siebie,ale tak zostalem wychowany, chce sie przełamać

Gość skad jestes?//
To zalezy czy twoj region nalezy do strefy o duzym bezrobociu i inne czynniki spol.........Jakie wojewodztwo

ze wsi