Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistttttkkkkkaaaaa

Myslcie,ze on mysli,ze jestem materialistka?????

Polecane posty

Napiszę w skrocie-jestem samotna mama,wychowuje coreczke,mam tylko alimenty i jak narazie od wakacji nie mogę znalezc pracy.Mam faceta starszego o 9 lat ja 31 on 40.Bardzo go kocham a on mnie chyba tez choc ostatnio nie wiem.On pracuje zagranica i nawet dobrze zarabia.Pomaga mi finansowo,daje mi 800 zl miesiecznie,jestesmy ze soba od osmiu miesiecy.Teraz przyjechal,mieszka niedaleko mojego miasta,ale zajezdza tez do swoich rodzicow.Dal mi 200 zl,choc wiedzial ze bardzo mi sa poptrzebne pieniadze na rachunki,zycie.Wybuchlam i mu to wypomnialam,ze obiecywal mi dawac 800,ze mnie nie kocha skoro nie troszczy sie o mnie,obrazil sie na mnie ucichl,wiem sama przed soba,ze kocham go i to bardzo,chyba go urazilam,ale w takim razie po co obiecywal mi ze bedzie mi pomagal,mielismy tworzyc rodzine,niebawem zamieszkac razem,wiec to chyba normalne ze mi pomaga.....sama juz nie wiem

Gość
Mysle ze tak pomyślał

Gość aga aga aga
:O nie wiem jak mozesz od kogoś brać kase ,przecież prawie się nie znacie :O co to jest 8mcy?! niejest to dla ciebie żenujące brać kase od faceta? poszukaj sobie lepiej sponsora .

Gość aga aga aga
wstyd mi za ciebie :O

Gość hluih
a niby z jakie jracji ma utrzymywac ciebie i twojego bachora?? Gdybys jeszcze dawala dupy, to moze by sie oplacalo, ale dawac 800zl za nic? Facet jest frajerem, a ty cwaniara:O

Gość evalgeline
Uważam, że nie masz prawa niczego od niego żądać. Jeśli daje Ci pieniądze z dobrego serca to ok (choć też tego nie pochwalam bo śmierdzi sponsoringiem szczególnie, że się prawie nie znacie) ale ABSOLUTNIE nie masz prawa żądać od niego pieniędzy a tym bardzo robić awantur, że dał za mało! Zachowałaś się nie tyle jak materialistka ale jak NIEWDZIĘCZNA materialistka. Odpowiedz sobie na pytanie... Czy jeśli Ty byś mieszkała za granicą i znała faceta 8 miesięcy - słałabyś mu pieniądze na utrzymanie? WĄTPIĘ. Prędzej kazałabyś mu ruszyć dupę i w końcu znaleźć pracę! Jakąkolwiek! Uważam, że nawet przysłowiowe "kopanie rowów" jest lepsze niż życie z jałmużny! :O

No znamy sie dluzej,ale jestesmy ze soba od 8 mcy,widzimy sie dosc czesto bo albo ja przyjezdzam albo on,pewnie ze sypiamy ze soba,macie racje pewnie tak pomyslal,ale ja wiem,ze bardzo go kocham.Planujemy wspolne zycie,wiec myslalam,ze to normalne,ze mi dawal na utrzymanie cokolwiek,bo alimentow mam tylko 9oo zl,finansowal mi tez wyjazdy,ciuchy,kosmetyki,tak wlasnie z dobrego serca,a teraz przyjechal i dal mi 200 zł,jakby nie wiedzial ze nie starczy mi to na oplaty,nie wiem,moze narazie mi tyle dal,bo jeszcze nie pojechal zagranice z powrotem,ale po tym co powiedzialam mu pewnie nic mi nie da i pewnie bedzie mial racje,choc przykro mi bardzo,ze to znak ,ze juz mnie nie kocha,albo sprawdza mnie,na czym mi zalezy,na nim czy na kasie,nie jest typem przystojniaka,to dobry cieply facet,ja mloda,atrakcyjna,ale po przejsciach,moze mnie sprawdza,nie wiem...

I zadnego sponsora nie szukam-jak ktos wyzej napisal,jestem z nim ,bo go kocham,swiata poza nim nie widze i nie dlatego ze mi pomaga,choc to swoadczy o jego uczuciu,dlatego rozczarowalam sie jak mi dal....200 zł,to co ,ze nie mąż,od męża to mialabym prawo wymagac,tak? a od niego czemu nie skoro deklaruje mi milosc do grobowej deski?

a wogole to nic bym od niego nie chciala,ale po co mi obiecuje te 800 zl m-cznie a ostatnio przez dwa miesiace 200 zl,wiec co ja mam myslec,niech nie daje ale i nie obiecuje,a jeszcze cos,wczesniej pracowalam na pol etatu mialam 600 zl-to on na to-zostaw ta prace ja dam ci wiecej,ale wtedy bedziesz mogla do mnie czesciej przyjezdzac

Gość wiesz jesteś idioitką
tylko "po co mi obiecywał" i "po co mi obiecywał", to nie alimenty tylko akt dobrego serca. na jego miejscu po takiej akcji miałabym cię gdzieś, może i go kochasz ale i traktujesz jak skarbonkę

To jak teraz ostatnio mi poskapil,a planuje ze mna zycie,slub z czasem,to potem tez mam moze nie wymagac,to nie materializm,ale normalne potrzeby,bym wymagala wiecej bedac materialistka.A jak mam byz szczesliwa,skoro on ma wiecej,a mi brakuje na zycie,ostatnio jak mi nie dal,co mam udawac szczesliwą??????skoro nie jestem ostatnio

Gość samotnik23
może ma jakieś kłopoty i nie wyrabia finansowo ? najpierw było go o to zapytać, a nie w ten sposób teraz może być za późno...

Gość hjkhkhkh
z dala od takiej kobiety która chce tylko kasy. mam nadzieję że on szybko się opamięta i przestanie utrzymywać pasożyta. do roboty idż i zobacz jak to ciężko się zarabia. najlepiej jest siedzieć w domu, ciągnąć kasę z opieki, ojca dziecka i jeszcze od faceta z którym jesteś a przy tym narzekać, że mało dał i chyba mnie nie kocha.. haha jesteś dla mnie żałosna.

Gość Lilly E.Ewellinka
nie wierze w to co czytam...:O

Gość hjkhkhkh
zastanów się nad sobą po prostu. zastanów się, czy tyle samo dajesz od siebie w zamian za to co on ci daje.

Gość hjkhkhkh
poza tym ciesz się, że kogoś masz bo mogłabyś nie mieć nic od niego ani niego i co wtedy?

Pracowalam za 600 zl,ale pracowalam,on-nie zostaw taka prace,abysmy mogli sie czesciej widziec,finansowal mi wyjazdy do niego ponad tys zlotych plus te 800 prezenty dla mnie,dla dziecka itd.Moze da mi przed wyjazdem zagranica,ale specjalnie nie wezme,wiedzial,ze mam oplaty zalegle,łaski bez

Gość taksobie myysl
Ale tobie fajnie,gdzie znalazlas takiego faceta?????????????????//

Gość dobre prowo :D

Gość gogon
Swoją drogą nie rozumiem tego faceta, jeśli po takim twoim zachowaniu jeszcze nie powiedział, żebyś pocałowała go w d... , to musi być psychiczny.

nie,nie psychiczny,po prostu bardzo zakochany,a ja w nim też

dzis tez go przeprosilam,ale powiedziałam,że mógł nie obiecywac,on mi na to ze juz wie o co mi chodzi,dzis jest u rodzicow,jutro mamy popwaznie porozmawiac

Gość tochoreeeeeeeeeeeeeee
mam nadzieje ze cie lachudro zostawi

Gość o rany julek
800 zlotych ktore Ci daje to straszliwie malo, co on taki sknerus? ja place wiecej za same rachunki

pewnie ze malo,ale jakbym brala wiecej to dopiero bylaby ze mnie materialistka,on mi tylko pomaga i tyle,moze rzeczywiscie okaze sie ze to sknerus

Gość mamo ja wariat
Lecisz na kase jak 99% kobiet, więc w zasadzie on moze uznać, że to normalne.

Gość asdfadsf
"nie jest typem przystojniaka,to dobry cieply facet,ja mloda,atrakcyjna,ale po przejsciach" czyli dałas dupy jakiemus debilowi a ten sie ulotnił wiec znalazłaś brzydala-jelenia ktory daje ci kase a ty mu wmawiasz ze go kochasz :D

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Tu na tym forum, oczywiście wszyscy skrytykują twoje zachowanie, ale uwierz, od większości kobiet nie odbiegasz.