Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diadyczka 34

jakie macie kompleksy ?

Polecane posty

Gość Honotu

Przeczytaj co to jest kompleks w wikipedii.

Pojęcie to nie oznacza braku pewności wynikającego z posiadania jakichś wad czy braków

Gość ZupaKnorra
6 minut temu, BezSenna napisał:

Zero kompeksów, bo jestem zaje/bistą laską. I skromną 😄

Bardzo zdrowe podejście! Już Cię lubię Kobieto! Czasy: stój w kącie a znajdą cię, dawno minęły. Też należę do bardzo skromnych, więc skromnie zapytam wprost-co robisz dzisiaj wieczorem?☺

Gość Honotu

To nie jest zdrowe.

Postawa taka wynika z kompleksu niższości.

Nieuświadomiony prowadzi do działań  mających kompensować poczucie niższości.

Kompleks niższości to zarówno poczucie niższości jak i działania kompensujące czyli np przekonanie o tym że trzeba się pokazywać wychodzić z kąta i lansować.

3 minuty temu, Gość ZupaKnorra napisał:

Bardzo zdrowe podejście! Już Cię lubię Kobieto! Czasy: stój w kącie a znajdą cię, dawno minęły. Też należę do bardzo skromnych, więc skromnie zapytam wprost-co robisz dzisiaj wieczorem?☺

Założę ognistą czerwień i udam się na polowanie. Słyszałam, że samce (naczelne) reagują na zmianę koloru pyska u samiczki, więc jestem pełna nadzei, że su/kienką też zdominuję🙂

Gość Honotu

Kompleks niższości dotyczy większości ludzi i jest nieunikniony z powodu dzieciństwa.

Samo określenie "komleks" oznacza bardziej strukturę psychiczną.

Identyfikowanie czyichś kompleksów ze słabością uprawniającą do poniżania świadczy o kompensowaniu poczucia niższości a razem z nim stanowi kompleks niższości

5 minut temu, Gość Honotu napisał:

To nie jest zdrowe.

Postawa taka wynika z kompleksu niższości.

Nieuświadomiony prowadzi do działań  mających kompensować poczucie niższości.

Kompleks niższości to zarówno poczucie niższości jak i działania kompensujące czyli np przekonanie o tym że trzeba się pokazywać wychodzić z kąta i lansować.

Podaj adres swojego gabinetu, żebym nie zabłądziła tam kiedyś;)

Gość Honotu

To SPlÉRDÅLÄJ

Gość Honotu

Nie prowadzę praktyki. Mam wykształcenie podstawowe a za jedyne lekarstwo na takie osoby jak ty uważam obozy koncentracyjne

Gość ZupaKnorra
3 minuty temu, BezSenna napisał:

Założę ognistą czerwień i udam się na polowanie. Słyszałam, że samce (naczelne) reagują na zmianę koloru pyska u samiczki, więc jestem pełna nadzei, że su/kienką też zdominuję🙂

W takim razie kręcąc się w pobliżu będę wypatrywał ust i ...enki. W tej kolejności! Poznasz mnie, bo przyjmę postawę tokującego samca! 

A tak w ogóle to dzieñ dobry!☺

Gość Pinio

Moim kompleksem była nieśmiałość. Co z tego, że podobałem się dziewczynom skoro nie byłem w stanie tego wykorzystać z powodu nadmiernej nieśmiałości. Straciłem przez to bezpowrotnie wiele pięknych chwil. Nie mam tylu fajnych wspomnień ile ich mają śmiali od urodzenia faceci. Trochę tych wspomnień mam, ale gdybym był śmiały od urodzenia,miałbym ich dużo więcej. Niestety wiele czasu straciłem na wychodzenie z nieśmiałości. 

Gość Honotu

Nieśmiałość nie jest kompleksem.

Moim zdaniem ważnym jest aby to zrozumieć.