Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 901501 - ciekawa :)

zapłodnienie...

Polecane posty

Gość ANAAABEELL
mnie to piersi tak zaje***** bola, ze masakra...ale przewaznie mam tak po owulce, teraz sobie siedze, pisze i kluje mnie jajnik heh...

Gość ANAAABEELL
piersi po owulce mnie zawsze bolaly ale przez ok. pol roku nic nie bolalo, bylam z tym z 3 razy u lekarza, ktory mi mowil, ze tak sie moze zdazyc, ze moze byly to cykle bezowulacyjne. No i po tych 6 czy 7 miesiacach w tym cyklu bol znow powrocil...nie ogarnie sie organizmu kobiety...;)

Gość baskaj23
Zgadzam się z tobą..to jest nie do ogarnięcia i zrozumienia

Gość czy czy czy czy
:D:D hehe moj tez mi wczoraj mowil ze maly G tam siedzi :D ale z tymi komandosami to fajne :D

Gość czy czy czy czy
no nie zawsze , ale czytalam niktore mialy takie plamiene jednorazowe jak sie zagniezdzalo :9 i pozniej w ciazy byly :)

Gość czy czy czy czy
tego niestety nie wiem :) :D

Gość no jasne
wiecie co powiem tak.. jak okaze się ze jestem w ciązy załamie się konkretnie.. ale potem będe sie cieszyla... Kochałam się z chłopakiem w dni płodne pare dni temu z prezerwatywą i niestety ale pękła. Za jakies tydzien zrobie test i sie okaże.. A mam dopiero 21 lat..

Gość czy czy czy czy
to chyba bedzie za wczesnie poczekaj jak ci sie okres spozni a tableteke po ?

Gość czy czy czy czy
to chyba bedzie za wczesnie poczekaj jak ci sie okres spozni a tableteke po ?

Gość no jasne
jaką tabletkę? Poronną? Nie nie odpada jeśli bede to będe ale w życiu nie wywołam.. Moja siostra jakis czas temu stracila dziecko.. i mialabym ogromne wyzuty smienia..

Gość ewa0808
można dołączyć? :) a więc tak, kochaliśmy się 17 dnia cyklu,które zazwyczaj trwają 30-32 dni. i się zastanawiam czy jakaś szansa jest :)

Gość gdfhgjk
tez jestem tego zdania. co bedzie to będzie. W życiu bym nie usunęła ciązy.. Tylko myśle ze dla mnie jeszcze troszeczkę za wczesnie

Gość czy czy czy czy
nie nie poronna :D tylko chodzilo mi o postinor :) witamy nowa :D osobke w naszym topiku kwietniowym i oczekujacym ;)

Gość czy czy czy czy
moglas zaraz isc po stosunku i przepisac tabletke po tabletka po to nie poronna ;) a kolezanko szanse masz w ciazy byc , a kiedy okres planowo ? :)

Gość no jasne
aaa heh wiesz nie jestem tak zorientowana w temacie :)

Gość no jasne
u mnie jest tak że nie mam regularnej miesiączki dlatego tez bardzo cięzko wyliczyc dni płodne i nie płodne.. i To wlasnie jest uciązliwe

niewiem jak to jest ale takie nieplanowane to sie zawsze wydaje ze za wczesnie! bo sie o tym nie mysli "nie marzy". a myśle ze jak bys sie juz dowiedział to byłabys bardzo szczesliwa :D

Gość ewa0808
okres to powinien być 7-9 maj :) jakoś w tych dniach. ostatni miałam 8 kwietnia. fajnie, że jest szansa : )) chociaż szczerze to w to wątpię baaaaaardzo.

Gość czy czy czy czy
ja to siedze na szpilkach :D ciekawe co to bedzie hehe moj sie cieszy a ja wiem ze sie nie udalo napisze wam za tydz ponad i powiem wam ze jednak nie udalo sie :) czuje to

Gość no jasne
wiecie co pewnie byłabym szcześliwa, bo tak bardzo cieszyłam się ze będe ciocią a jak się okaże że bede mamą he szok i nic wiecej :)

Gość czy czy czy czy
ewa0808 okres to powinien być 7-9 maj jakoś w tych dniach. ostatni miałam 8 kwietnia. fajnie, że jest szansa : )) chociaż szczerze to w to wątpię baaaaaardzo. tez jestem ewa :P i 8 maja mam dostac okres i mysle tak jak ty ze nie wyjdzie :P

Gość czy czy czy czy
no bedziemy dowiadywac sie prawie wszytskie mamy w te dni okres dostac :D:D tak razno chyba jeszcze na kafe nie bylo :D:D

Gość no jasne
dokladnie..

Gość czy czy czy czy
nom ja sie czuje juz tak jak zawsze przed okresem :) wiec dlatego mysle ze nie powiodlo sie a 905 ciekawa a u ciebie jak ? ;;)