Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ona wie87

Chorobliwa zazdrość? Czy co do h...:(

Polecane posty

Gość Czy ona wie87

Chodzi i to, że jestem bardzo zazdrosna o mojego faceta. Ja mam 23 on 28. Jest bardzo ambitny, przystojny, pracuje jako informatyk. Dotychczas było wszystko super, lecz jego kierownik do trudnił do niego dziewczynę, oprócz tego jest jeszcze jeden chłopak. Ta dziewczyna jest bardzo ładna - choć mi na początku mówił, ze mu sie nie podoba, ma małe cycki i jest za chuda, zobaczyłam ją to fakt jest taka jak mówił, ale buzie ma śliczną jak z okładki. Do tego studiuje na politechnice informatyke, jest ambitna, wygadana i wygląda na taka która lubi się zabawić. Ja zrobiłam dotychczas studium policealne i od października ide studiowac fizjoterapie. Nie pracowałam nigdy. Jestem ładną kobietką, ale chyba brak mi wiary w siebie. Wkurza mnie że on spędza z nia po 8 h dziennie, dziś pojechali do Warszawy, smieja sie rozmawiają, a ja myślę ha wie co :( Wszystko było by wspaniale, gdyby nie raz nie zawiódł mojego zaufania, w sumie to podejrzewałam go o zdrade - nie przyłapałam go, ale za zdradził mnie wirtualnie i psychicznie. Planujemy niebawem zaręczyny. Ale jak on nie zmieni pracy, to moja zazdrość przebije wszystko i całe plany szlak trafi. Wkurzam go tylko tym, że mu dogaduje sms np: jak nowa koleżanka?, odwozisz ja do domu? lepiej Ci się z nia gada niz ze mną, taka powinieneś miec żone! Eh poprostu mu nie ufam, choć mówi mi , że to mnie kocha i że ze mna chce spędzić reszte zycia bo jestem wyjątkowa itp. Jak znowu mu zaufać? Zacząć to olewać? Dbam o siebie, zawsze ładnie wyglądam. Z nim spotykam się w każdej wolnej chwili, spędzamy ze soba całe weekendy, a ja tak odwalam. Kiedy wczesniej pracowali z nim faceci, potrafił dzwonic w czasie kiedy gdzies jechali i powiedziec cześc Niuniu, Kotku itp a teraz omija te słowa przy niej :( dzwoni i tak mówi jak gdzies wyjdzie. mam dosyc popadam w paranoje? :P

Gość
jezeli bedziesz mu dogadywać to mysle ze Cie zostawi i zainteresuje sie kolezanka

Gość Czy ona wie87
Widziałam ja tylko na zdjęciu, ona jest w moim wieku, a doświadczenie ma jakby była 5 lat starsza. Jej tez zazdroszczę

Gość imikimi777
może zajmij się czymś, staraj sie nie myslec, zacznij olewać, jak ma zdradzic to i tak to zrobi ;/

Gość jusia89
co ja mam powiedzieć, jak mój na studiach w grupie ma same laski a ich jest 3 ;/ z tym, ze one szybko sie o mnie dowiedziały. Może T%y zrób cos, zeby ona wiedziała, ze jest zajety. Moze ona sama jest zajęta.

Gość Czy ona wie87
A z tym odożeniem do domu, co wysłalam mu smsa, to chodzi o to, że pierwszy dzień jak tam pracowała to do mojego faceta czy by jej nie odzwiózł, a że akurat jechał po pracy do mnie to powiedział, ze nie może bo ma sprawe do załatwienia na mieście, to odwiózł ja ten drugi kolega! Ma tupet. A pod zdjęciem na portalu ma podpis: "Udaje niewiniątko"

Gość Rajders90
Dobre - pierwsze co zauwazył to to, ze ma małe cycki ;] Haha nieźle, w sumie co Ci miał powiedzieć, ze kierownik mu zajebista laske zatrudnił. Wtedy jakby powiedział rawdę to bys oszałala ze szczęścia. W sumie jak raz zdradził to na pewno ma sprosne mysli co do niej. Sam na sam musi byc im ciekawie :D

Gość Czy ona wie87
Ech :(

Gość Czy ona wie87
Która z was jest zazdrosna o swojego faceta, czy wybaczyłbyście zdrade?

Gość Ty too
Ty too masz mały pikuś, ja to mam horror :( Moja rada nie mysl za dużo bądz miła i zachowuj się normalnie, rob cos czego dawno moze nie robiłas :)

Gość bgh th
najpierw polecam nauke ortografii, bo ona pewnie nie ma z tym problemow :P

Gość Kasiulka88 abc
co się czepiasz ortografii, Ty jestes bezomyłkowa/wy pisząc na tym forum ;/ Do autorki - kobietko on jest z Toba a nie z nia, daj na luz postaraj sie nie myslec zajmij się sobą :) Miałam podobnie i jakos sie z tego wyleczyłam i tez zaczęlam ufac :) wiec sie da ! Głowa do góry!

Gość bgh th
owszem, ja nie robie bledow ortograficznych i to takich!

Gość Kasiulka88 abc
bez przesady! a skad Ty mozesz akurat wiedziec czy to z wiedzy o ortografii taki bład czy poprostu zwykła pomyłka wynikająca z szybkiego pisania na klawiaturze w dodatku w emocjach ! Ech co tu sa za ludzie.

Gość Mikosik
ejj o jakie błędy chodzi :p ?? Kaska dobrze napisała! Dziewczyna sie zagubiła w tej zazdrości, z czasem Ci to minie, ale jak Ci zależy na tym związku to postaraj się ten czas skrócić. Buzkka

Gość bgh th
nie pierdol ze to za szybkie pisanie, glupia wymowka nieukow a takie bledy jak np chuj w tytule, czy potem "szlak" zamiast "szlag" :O panna pisze jak slyszy bo sie pewnie nie skalala przeczytaniem zadnej ksiazki w ktorej to slowo by bylo uzyte :O

Gość bgh th
oczywiscie nie chodzi o szlak np gorski :P czy to zdanie "kierownik do trudnil do niego dziewczyne" kurwa, co to za konstrukcja zdania? :O "wszystko bylo by wspaniale" :O "gdyby nie raz" :O i inne poprawnie skonstruowane zdania, to nie sa literowki tylko ewidentne nieuctwo!

Pokaż jej, że jest Twój i tyle, niech ma tą świadomość, chociaż niektóre laski lubią zdobywać zajętych facetów, uwodzić ich o tak dla zabawy.

Gość balkon z domkiem
rid, "jezeli bedziesz mu dogadywać to mysle ze Cie zostawi i zainteresuje sie kolezanka" - jeżeli natomiast nie będziesz mu dogadywać to i tak cię zostawi, a koleżanką ewidentnie już się zainteresował. Czy ona wie87, "jest w moim wieku, a doświadczenie ma jakby była 5 lat starsza" - bardziej się skupiała na nauce niż na cyckach. Teraz to procentuje. "czy wybaczyłbyście zdrade?" - zamiast myśleć o tym jak pięknie i wspaniałomyślnie będziesz mu wybaczała weź się za swoją edukację. kanciastoporta, "Pokaż jej, że jest Twój i tyle" - pokaż Jemu, że jesteś LEPSZA i tyle.

Gość julia2121
jak bedziesz pierdolic mu wkolo o niej, ze taka powinien miec zone to zrobi tak jak mowisz. wiec sie ogarnij

Gość balkon z domkiem
julia2121, "sie ogarnij" Jakie ona ma walory, a jakie ty? Ona: "ma małe cycki i jest za chuda .... ale buzie ma śliczną" Ty: "Jestem ładną kobietką" 1:1 Ona: "mu sie nie podoba" Ty: "mówi mi , że ... jestem wyjątkowa" 1:2 Ona: "studiuje na politechnice" Ty: "ide studiowac" - nie wiem kiedy ten marsz rozpoczęłaś, ale do października to jeszcze daleka droga przed tobą. 2:2 Ona: "pracuje jako informatyk" Ty: "Nie pracowałam nigdy", "zrobiłam studium policealne i ...ide" 3:2 Ona: "jest ambitna" Ty: "...ide studiowac" - masz zamiar???? 4:2 Ona: "on spędza z nia po 8 h dziennie" Ty: "spędzamy ze soba całe weekendy", 5:3 Było: "potrafił dzwonic w czasie kiedy gdzies jechali i powiedziec cześc Niuniu, Kotku itp" Jest: "omija te słowa przy niej dzwoni i tak mówi jak gdzies wyjdzie" Czy domyślasz się dlaczego było a nie jest????