Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Żabka, mogę Ci obiecać ze zorganizuję na naszym topiku zbiórkę i kupimy Ci na okrągly roczek dużego, żółtego, pluszowego Kubusia Puchatka:) Prześłemy Ci go DHL-em :) Staraj się wiec koleżanko, bo matywacja jest niebywała ;)

vonk---------jak najbardziej , zanim nam sie pokazal juz byl naszym ulubiencem :) żabka------- ja mam piżamke z kubusiem puchatkiem :) super sie w niej spi,no jak dziecko he he witaj w klubie :) lorika kup sobie tez cos z puchatkiem :)

Aha...I jak zapalisz po roku bedziesz musiała go oddać ;) ;) ;)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jeszcze misia nie dostałam a już zabierają co za życie eh

sadny dzien Ja bym taka pewna nie była, ty lepiej uważaj na piżamkę Nigdy nie wiadomo co im do głowy strzeli HIHIHI

no co ty myslisz ze odebraliby mi slodkie niewinne sny?? he he he he co za banda,ja nie moge ;)

wszystko zabiorą :D Uciekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :D:D:D:D:D:D:D

buehehehe lorika jestes bezbledna :D :D :D żabka nie oddamy im naszych puchatkow no nie he he he

witaski wsiem 🖐️ jovik 🌼 jestem BP :( sadny dzien 🌼 się nie odzywam bo mi jest bardzo smutno:( vonk 🌼 jestem cały czas z wami wszystkimi :( :D nie palimy pachniemy :D

złośliwiec nie strasz Pisz szybciutko co jest grane sadny dzień pewnie ze nie oddamy ukraść tez nie pozwolimy lorika żaby maja takie brzydkie języki do łapania much Mniam :P

Złosliwiec, jezeli mozesz i chcesz, to napisz co Cie tak martwi. albo na maila: nikolic@poczta.onet.pl pozdrawiam wszystkich🌻🌻 Złośliwiec- napisz, bo się martwie.

jestem cały czas z Wami przesyłacie sobie zdjęcia a ja nie jestem w stanie przesłać bo nie wiem jak po prostu tylko wyobrażam sobie KTO ?? JAK ?? 🌼 och jak wam dobrze 🌼

a ja wam nic niezabiorę...misia mam zywego...więc sztuczny mi niepotrzebny...koszulkę z misiem niemam ale z tego względu że to nie moje klimaty...ja spię w tishert i spodenkach a najlepiej to bokserki... złośliwiec co się dzieje..powiedz nam...przecierz tu masz przyjaciół...może jakoś możemy Ci pomóc...

złosliwiec---> tos mnie nastraszył!!! o ile dobrze pamietam, to mój "wizerunek" juz znasz:D:D A jak ładnie sie uśmiechniesz, to dziewczyny przesla Ci na maila swoje fotki, prawda? Wiemy, ze jeszcze nie opanowałes sztuki wysyłania fotek, więc w drodze wyjatku dziewczyny to uwzglednia i poczekaja, az doslesz im kiedys:D:D podaj tylko maila:D dziewczyny, co Wy na to?

I BEDZIESZ JUŻ ZADOWOLONY,BO BEDZIESZ NAS WIDZIAŁ... CO dalej to mogę Cię pokierować...abyś mógł nam odesłać swoją fotkę...

złośliwiec ale mi ciśnienie podniosłeś a ja sie tak zmartwiłam :( Robi się tak wchodzisz na swojego maila klikasz nowa wiadomość i na dole są załaczniki klikasz na załącznik i wybierasz zdjecie z komputera i nad załacznikiem sie pojawi zdjecie a klikasz wyślij :D:D:D

jovik to powysylaj mu nasze zdjecia a potem nam zdjecia zlosliwca chyba ze jednak zaloguje sie na nk :) zaloguj sie misiu zaloguj nooooo :)

jovik---podaj emaila na mój @ czekam... zaraz wyślę Złośliwcowi naszemu swoje zdjęcie i info... :* :D

dziewczyny- przekopałam całą poczte i nie mam adresu złosliwca:( przykro mi:( Złosliwiec- podaj tu dziewczynom adres.

nic nie mam- ale do ciebie zabo napisałam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować