Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Regresku----Galaretka ma racje,sam slub to pikus :) a reszta nie bede cie stresowac,ja nie mam dobrych doswiadczen to wole sie nie wypowiadac slub weselicho uda sie bo inaczej byc nie moze !!! paniał??? :) troszke was zaniedbalam w ten tydzien ale skonczyl mi sie urlop i jakos wiecznie spiaca jestem :) gdzie siade tam spie a na jutro mam ambitny plan---umyc autko :)

ja tez mam taki plan na jutro umyc autko :) a w niedziele komunia w rodzinie :) wlasnie szukam sukienki ma byc bardzo goraco.. juz mi minela ochota na smierdziela!!

To do mycia samochodu trzeba mieć plan:-D mnie się się wydaje, że potrzebę,by był czysty:-D:-D:-D

Linoletka i Sądny Dzień nie zniechęcajcie Regresa do ślubu, bo jeszcze powie niee na ślubnym kobiercu :-D:-D

Regres jak ślub Cię tak stresuje to sobie wyobraź nerwy jak Twoje pierwsze dziecko będzie się rodzić :) to dopiero będzie stresior ;) Hehe jak ja tak patrze jak wszyscy się żenią to się zastanawiam kiedy na mnie czas przyjdzie ale wiem że nie szybko :P linoletka - znam to uczucie , mam przyjaciółke z którą zawszę się spotykałyśmy i przy papieroskach mogłyśmy cały dzień przegadać i jak rzuciłam to spotkania z nią, mimo iż jest dla mnie jak siostra, to bardzo miałam nerwy .. na szczęście zaszła w ciąże i też musiała rzucić :D

kaska - czewa przyjdzie anie sie obejrzysz :) Grzeslaw ja wogole to jestem osoba ktora lata kolo tego auta ze szmata,az sasiedzi sie smieja ze caly lakier zedre ;) ,tylko ostatnio co sobie zaplanuje mycie to deszcz mi psuje plany kurde nooo

nie lubie jezdzic brudnym a co do Regresa to nie linoletka tylko galaretka :) moj sasiad tez sie jutro zeni,wlasnie opycham sie weselnym kołoczem :)

o rany tak sie napchac ciasta na noc to grzech,no nic ide nyny,albo na telewizornie popatrzec :) dobrej nocki kochani

monamas i jovik dziekuje za słowa otuchy i wsparcie Jakos mnie tak nęci ale nawet nie wychodzę z domu siedze grzecznie.Próbuje naprawic komputer bo cos ostatnio mam problemy z przegladaniem stron. Regres stres jest normalny ale jak już powiecie sobie sakramentalne "tak" i się pocałujecie bedzie po stresie:D limonetka trzymaj sie jest ciężko ale to przejdzie Jak czytam twoje posty to jakbym czytala swoje sprzed roku:D pozdrawiam cieplutko wszystkich a liste zrobie za kilka chwil

druga ;-) dzień dobry Wszystkim ! na moim liczniku 8 dni 2 godziny BP łatwo nie jest ale nikt chyba nie powiedział że będzie łatwo ;-) najgorzej wieczorami kiedy rytualnie zasiadałam do komputera i buszując w sieci wypalałam całą paczkę.... łooooo matko..... wiecie jak potem niemiło się zasypiało?!

moj ambitny plan spelniony :) UMYJAŁAM AUTECZKO :) Linoletka bierz sie do roboty :P Galaretko masz za soba pierwszy najgorszy tydzien i jesztem bardzo bardzo dumna z Ciebie 😘 zmachalam sie przy tym pucowaniu :) nalezy mi sie nagroda-ide na solarium "a morda solare"

Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia bp zabka :) 🌼 trzymam kciuki za udana operacje 🖐️

i znowu kolejny 8 dzien BP minąl mozna juz spokojnie isc spac ;-) ........sadny dzien ....... minął tydzień pierwszy a pierwszy dzien drugiego tygodnia wcale nie lepszy ;-( wciąz o paleniu mysle, musze sie do porządku doprowadzać ciągle... kurde jak ja bym chciała wiedzieć np wytrzymaj tyle i tyle potem wszystko minie i minie ochota na papierocha i mysli o paleniu. A tu nic z tych rzeczy, czytałam sobie troche forum dzisiaj do tylu i widze ze nawet kilka lat niepalenia nic nie znaczy, to znaczy zawsze jest pokusa ech...... a ja tu dopiero 8 dzien ;-( pachnących snów Wszystkim BP

Gość Patrycja chce tez
rzucić palenie,ale za bardzo nie wie kiedy? sledze wasz topik od jakiegoś czasu i was podziwiam ze tak potraficie obyc sie bez fajki a i tak w ogóle to gratulacje dla wszytkich którzy nie pala

Gość Patrycja chce tez
i pozdrawiam regresa który pewnie dzisiaj ma wieczór kawalerski? bo z tego co widziałam to z tydzien ma slub? jak tyo zrobiliscie ze nie palicie papierosów? czy mam ograniczac czy w ogule rzucic?

Gość Patrycja chce tez
pale LM ale bez sensu bo sa drogie

Gość Patrycja chce tez
tzn cos ok ramki na 2 dni

Galaretka jeszcze tydzien,potem juz bedzie odrobine latwiej,potem juz kazdy dzien bedzie latwiejszy,musisz wytrzymac :) Patrycja nie ma co dumac tylko rzucic :) Żabka-----trzymasz sie?? zapraszam na poranna niedzielna kawke chyba znowu pierwsza jestem :)

🖐️ sądny- dopinam sie do kawki:) Ja ostatnio kupuje na targu kawe przywożona z Niemiec, w ziarenkach i sama mielę. Rewelacja. Miałam Dalmajer (pycha) a teraz piję Mevenpik (pisownia fonetyczna, bo nie mam tu niemieckiej czczionki). Pół kilo za 20 zł. i przyjemność picia porannego nektaru. Polecam te kawy:) U mnie słoneczko, zapowiada sie upał, czyli mój drugi dzien opalania sie. Pozdrawiam Regresa, któremu juz dużo nie zostało:D Gdy ja będę zwiedzać i podziwiać inscenizacje bitwy w forcie dijon, on będzie mowił sakramentalne "tak":) Pozdrawiam wszystkich na topiku, tradycyjnie nie wymieniam , ale o wszystkich pamietam:D Zabka- odezwij się🌻

witam Wszystkich słonecznie pachnąco niedzielnie .......sadny dzien........ wytrzymam jeszcze nastepny tydzien chocby nie wiem co ;-) a potem nastepny cel to miesiac a potem dwa a potem itd ;-) .......Patrycja ..... pierwszy krok do rzucenia palenia to przekonac sie że zycie jest mozliwe bez papierosa! a jest mozliwe uwierz! dolożyłam sobie nową broń w walce o niemyślenie o śmierdzielu: rano 15 minutowy zestaw ćwiczeń na płaski brzuch, wieczorem 45 minut na orbitreku. I tym sposobem mam pewną godzinę bez natrętnych myśli o papierosie :-)

....żabka.... czytam Twoją historię od pierwszej strony topiku cz 2, kurde ale dzielna jesteś

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować