zlosliwiec 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Witam wszystkim pachnacym dziewczynkom a chłopakom przystojniakom graba :D jovik w 100 % zgadzam się z tym co napisałaś to topik o rzucaniu palenia, lista jest rankingowa a rzucaczy co poniektórych nie widac na topiku! może i już co nie którzy jarają to po co maja wisiec na Liscie? zabka przede wszystkim milo Cie tu widzieć nareszcie w domu :D w moim typie sa dziewczynki, które maja swoje zdanie zuch dziewczynka a co chodzi do listy to tylko i wyłącznie twoja dobra wola chęć :D żaden obowiązek ani tez przymus, np. nieobecność przez ileś tam miesięcy 1.2.3. to eksmisja twojej listy BP, ale to tylko zależy od ciebie :D pomozcie mi prosze słuszna decyzja zuch dziewczynka witam w pachnacym gronie ja w pierwszych dniach BP nie piłem kawy przez 2 tygodnie, bo przy jednej kawie wypalałem ze 4 fajki i jeszcze podsunę ci dobra rade w pierwszych dniach BP bądź tu na tym topiku, co dziennie bo to naprawdę pomaga każdemu z nas było bardzo ciężko ale jest warto się trochę pomęczyć bo nie palić to jest cos pięknego paliłem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie bo tu mam PRZYJACIÓŁ od których mogę otrzymać pomoc w ciężkich chwilach dzis jestem wolnym człowiekiem nie zależnym od śmierdzącego nalogu :D za potrzebujących trzymam 2 wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Sierpień 1, 2011 witam poniesziałkowo Dziś ide do pracy po 2 tygodniach urlopu :(:( nie lubie poniedziałków Życze miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Sierpień 1, 2011 u mnie: Nie palę już 66 dni (+ 00g04m59s). Ilość niewypalonych papierosów: 2640. Będę żyć dłużej o 20 dni (+ 04g01m31s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1425,67 zł! a za oknem wciąż listopadowa plucha bleeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Widzę, że trzon załogi jest ciągle niezmienny - i o to chodzi !!!!!, robicie Kochani naprawdę dobrą robotę :) pozdrowienia dla wszystkich i dla każdego z osobna - nie wymieniam, żeby nikogo nie pominąć :) Żabko - trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Sierpień 1, 2011 ojejejkujejku ale dawno cie nie było :) najwazniejsze ze nadal nie palisz Zabka jak ci idzie ? Pochwal sie nam :) Cieszę sie że dojrzałaś w decyzji :) a teraz nam to udowodnij i wpisz sobie 1 dzien nie palenia za tobą ... Jestem za uaktualnieniem listy !!! poniedziałkowo i pochmurnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Sierpień 1, 2011 To i ja się wpisuję, że jestem i ciągle niepaląca i nie mysląca o paleniu,jejeje :) Teraz mam głowe zaprzątnietą...kimś ważnym i wyjątkowym i liczę, że będzie tak przez najbliższe 50 lat :) I wiecie co Wam powiem? Że rzucenie palenia, znalezienie miłości swojego życia, dobra praca i niezłe finanse - to wszystko zaczyna się w głowie :) Pozdrowienia poniedziałkowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Aha,moja Mama, również, nie pali i jestem z Niej baaardzo dumna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Sierpień 1, 2011 monamas to ja ci życzę by z tego było BIG LOVE :) Cieszy mnie jak bliskie osoby zakochuja się :) monamas twoje szczeęscie jest naszym szczęściem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Regres--> dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Jestem dziekuje Wam kochani za miłe słowa. Dziś czuje sie dobrze rano nawet nie było tak tragicznie, po kawie też znośnie. Ale muszę Wam przyznać że zasypiając wieczorem miałam, taką myśl że może jeszcze jedna paczkę taką ostatnio, ale mój zdrowy rozsądek przegadał głupocie myśl zniknęła. Nie palę 35 godzin:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 1, 2011 żaba- masz moje 100% wsparcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Jovik :* dziękuje No dobra niech będzie na mnie że to ja jestem zła. Oto jak się przedstawia nowa lista zaktualizowana, Jeśli ktoś bedzie czuł się urażony że nie jest wpisany wystarczy się odezwać :D BP 01 08 2011 1. Zlosliwiec -----------2303 BP (08.04.2005) (6 LAT 3mies 24 dzien) 2. Jovik------------------2182 BP (05.11.2005) (5 lat 8 mes27dni) 3. Sadny dzien ---------1248 BP (23.02.2008) (3lata 5 mies9 dni) 4. Ojejkujejku ------- >968BP (07.12.2008) (2 lata 7 mies2 4dni) 5.Pachnąca Aga------967 BP (06.12.2008) (2 lata 7mies 26dni) 6. Regres ------------- 820 BP (01.05.2009) (2 LATA 3 mies) 7.Vonk --------------- 692 BP (05 09.2009) (1rok 10 mie27dni) 8.Mamuska44 ------ 682BP (16.09.2009) (1rok 10mies 16dni) 9 Lorika ----------- 564 BP (11.01.2010) (1rok 6 mies 21ni) 10Grzeslaw-------- 560 BP (15 01 2010) (1rok 5 mies 17dni) 11. dodob------------- 384 BP (14.07.2010) (ROK 18dni ) 12.xx444-------------- 254 BP(20.11.2010) (8 mies12dni) 14 madziuchna ------ 252 BP (22 11 2010) (8mies10 dni) 15monamas---------- 174 BP (07.02.2011) (5 mies 25dni) 16Mariola18-----66 BP (27 05 211) (2 mies 4dni) 17.Żabka ----- 2 BP (31.07.2011) (2 dzień) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Witam Wszystkich bardzo serdecznie.Żabko trzymam za Ciebie kciuki,teraz na pewno Ci się uda nie palić. mariolka18 gratuluję 66 dni BP. Jestem bardzo szczęśliwa,że znalazłam takie forum i tylu Wspaniałych ludzi; nie wiem czy poradziłabym sobie bez Waszego wsparcia? DZIĘKUJĘ !!!! Wątpiłam,że uda mi się rzucić palenie po 25 latach palenia? Nie palę 255 dni tj.8 miesięcy =36 tygodni i 3 dni. Serdecznie pozdrawiam Was Wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Witam Was baaardzo serdecznie w słoneczny poniedziałek. Żabka trzymam kciuki za Twój sukces i dziękuję za listę:-) brawo Mariolka za dwie szóstki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Zabko lista jest super :) Przynajmniej sa na niej ludzie którzy faktycznie nie palą i jakis tam ślad czasami zostawiają ... I ja trzymam za ciebie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Fajnie Żabka, ze jesteś znów w pełni z nami:):):) Co do listy to jak dla mnie jest cool!!! A jeśli chodzi o nasze mamy, to jesli chcą na niej być, to niech sie na forum meldują osobiście. ;) Z ta pogodą to już na łeb dostaję :o A wczoraj to już maiłam takiego doła, że nawet dwa browary nie wprowadziły mnie w ani o milimetr lepszy nastrój. Ta woda lejąca sie non stop z szarego nieba powoduje że człowiek marnuje cała niedzielę siedząc pod puchowym kocem i patrząc w tv jak...no wiecie kto w co ;) No ale postanowiłam dać szansę polskiemu klimatowi i zarezerwowałam długi weekend nad morzem (pierwszy raz od 11 lat tam będę). Ciekawe tylko czy bedzie dane mi odwiedzić plaże w Międzyzdrojach w bikini czy raczej w "sztormiaku" i gumowcach ;) Mozna by zakłady robić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Sierpień 1, 2011 @Regers - ja nawet nie MYŚLĘ o paleniu :) będę czasem się odzywała - jestem Wam wszystkim niebotycznie zobowiązana za pierwsze dni BP , a teraz trzymam kciuki za początkujących zaglądajcie na forum, bo to mobilizuje bardzo !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 1, 2011 O, ale tu ruch:) Lista teraz wyglada na rzetelną, bez "martwych dusz":) Pozdrawiam serdecznie zz biurka. U mnie szaro, buro i jak napisała Vonk- beznadziejnie:( Spadam dalej pracować, dla wszystkich Zaba- nie bój żaby, będzie dobrze:D Zostawiam link:) http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=zabawnyplac Weszliśmy do 2-giej tury głosowania:) dzieki za klikanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Jovik dobrze, że mi przypomniałaś, bo bym na śmierć zapomniał:-D, głos już oddany:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 1, 2011 A ruch, bo nasza kochana księgowa zakasała ręce i ożywiła topik:-) dzięki Żabka za listę:-) i trzmaj się bez śmierdziela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Grzesław- dzieki bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Sierpień 1, 2011 i ja zostawiam ślad że nie pale bo mnie jeszcze z listy wykreślicie :( Nie palę już 251 dni (+ 21g50m52s). Ilość niewypalonych papierosów: 7557. Będę żyć dłużej o 57 dni (+ 17g30m24s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3325,21 zł! gdyby nie głupota bylo by: Nie palę już 932 dni (+ 21g51m28s). Ilość niewypalonych papierosów: 27987. Będę żyć dłużej o 213 dni (+ 19g00m32s)! Zaoszczędzone pieniądze: 12314,42 zł! spadam spać dobranoc... ps.i gorąco pozdrawiam każdego z Was osobno i ślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Sierpień 1, 2011 monisia----cieszę się Twoją miłością... masz rację w 100%... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Sierpień 1, 2011 sadny dzien gdzie jesteś? Pożniej powiesz ze mnie tu popołudniami nie widac że żona komputera nie daje:P Vonk ja obstawiam że bedziesz w bikini bo 2 miesiące wakacji bez słonca to chyba jest niemozliwe Ponoć sierpien ma byc ładny od 4.08 pozyjemy zobaczymy... pozdrawiam ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Vonk Ja obstawiam ze będzie bikini czego ci życzę z calego serca. Monamas GRATULACJE trzymam kciuki:) Ja żeby nie było za słodko przeżywam traumatyczne chwile, niby nie ciągnie mnie do palenia ale za to strasznie jestem nerwowa.I od razu melisa poszła w ruch. Mam tylko nadzieję że już jutro będzie lepiej trzeci dzień jest lżejszy od drugiego tak jak drugi od pierwszego. A największy problem to wzdęty brzuch a co za tym idzie bolesna przepuklina. Za 16 dni będzie po kłopocie bo będę miała operacje, miałam miec na początku czerwca jakoś ale przełożyli mi o dwa miesiące i tak oto na operacje czekam od listopada 2010 roku:( Madziuchna nie wykresliłam osób które czxynnie biorą udział w topiku. Stwierdziłam jedynie że robienie listy dla osób których nie było ponad dwa miesiace mija się z celem a kilka osób wchodziło do nas tylko zeby złożyć nam życzenia świąteczne. Jesteś bezpieczna:D Idę spać kochani bo ciężko mi Kolorowych snów i do jutra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Sierpień 2, 2011 A ja się uaktywniłam i zapraszam na kawę, herbatkę i ciacho poranne :) pogoda mglista - ale lato :( ale to dopiero półmetek wakacji i miejmy nadzieję, że jeszcze będzie fajnie nie wiem, czy Wy też tak macie, ale jak jest pięknie, to człekowi wydaje się, że zawsze tak było i nie ma prawa być inaczej - i tego sobie i Wam życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Cześc Optymistki i Optymiści:) Dobrze,że pomimo paskudnej pogody dobry nastrój nie opuszcza...:)) U mnie też mgliście, wilgotno i ogólnie do d. Pozdrawiam wszystkich. ZA rzucaczy trzymam kciuki- wpisujcie sie i nie podczytujcie nas po kryjomu:D:D http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=zabawnyplac I do zobaczenie potem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Sierpień 2, 2011 ojejkujejeku pewnie sie bałaś że z listy zostaniesz skreslona :P Fajnie że zaglądasz do nas częściej :D no i fajnie że nie palisz żabo trzymaj sie My tu wszyscy za tobą jestesmy no i wszyscy trzymamy kciuki bo wiadomo jak trudne są początki ale wierze w ciebie ze dasz rade :) jak u was dzisiaj? Na ślasku pochmurno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2011 jestem Regresku,jestem,ale nie mam sily ani nastroju.Wczoraj ktos mi nastruj poprawil to zagladam do Was widze dzielnie sie trzymacie i zaba wrocila w koncu,to dobrze. Mam straszne problemy z praca,przez tego ciula prezesa.Tak to sobie wykombinowala zaraza,ze podsunela niemcowi nasze odmowy przedluzenia umow w momencie jak on sie pakowal na urlop,juz kierowca na niego czekal.Kto by czytal sterte papierow w takiej sytuacji?Podpisal na slepo i jestesmy we dwie teraz bez pracy,a wlasciwie w takim zawieszeniu,bo niemiec ma wrocic 8 sierpnia,wtedy szefowa razem ze zwiazkowcem i prezeska HR beda uswiadamiac go co zrobil,ze tec kretyn znowu kopie pod laborem i beda probowali to odkrecic,ale czy sie da to watpie.Gdyby sie udalo to w przyszly tygodniu wrocilybysmy do pracy,a na ten czas przymusowego siedzenia w domu dostalybysmy urlop.On to sobie wykombinowal ze zalatwi wszystko zanim niemiec wroci,mnie (najbardziej pyskatej) i Kaski sie pozbedzie to wtedy szefowa zostanie sama z 1 laborantka,nawalem roboty i zgodzi sie przejsc na ten jebany Rybnik.Kierownik oddzialu ktory przyjechal poinformowac nas ze nie dostalysmy umowy wspomnial ze to za to.Naciskal zebysmy pojechaly do dyrekcji po papiery a mysmy dzwonily do szefowej i sciagaly ja z urlopu.Kazala niczego nie zabierac.Jak my bysmy zabraly te papiery to juz by nie bylo o co walczyc.I tak siedze w stanie zawieszenia.Wczoraj ktos poprawil mi humor i skutecznie odwrocil uwage od problemow :) dlatego dzisiaj do Was zajrzalam,bo lzej mi na watrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Sądny. Czekaj do tego 8 sierpnia. Ale przez ten czas obmyślcie taktykę, jak z uśmiechem na ustach odwinąc wszystko tak, aby szuji odbiło sie kacem:) Sądny- nie gryź się, trzymam kciuki, aby wszystko wyszło dobrze. Skoro użyto takiego podstępu wobec naczelnego to dobrze,żeby on wiedział, kto mu takie gnioty podsuwa do podpisu:D Wszyscy sa ludźmi, trzeba wierzyć w ludzi. A gnidy trzeba tepic! Trzymaj sie i nie zapal w nerwach. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach