Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Gość palic mi się chce
a nie mam co i za co ,kurczę te przelewy,dopaliłam wszystkie pety jakie znalazłam w domu,rany chce mi się płakac,czuję się jak narkoman na odwyku,:(

Witam serdecznie:-) to chyba przeze mnie tak unikają topika, bo ja nie zaliczam się do średniej krajowej:-)

a co Regres na wagę narzekasz? " raczej nie Chcę podnieść trochę swoja kondycję ...

ojejkujejku------------ja lubie yerbe,nie pamietasz juz??? :) aczkolwiek dawno nie pilam Grzes Ty sie zaliczaj do jakiej chcesz sredniej czy nie sredniej,nie o to tutaj chodzi,a kazdy udziela sie wtedy kiedy moze lub ma taka potrzebe :) Regresku--------masz racje,wiosna juz,pora zadbac o kondyche,paliwo drozeje jak szalone,bedzimy wszyscy piechty zadylac

ojejkujejku------------ja lubie yerbe,nie pamietasz juz??? :) aczkolwiek dawno nie pilam Grzes Ty sie zaliczaj do jakiej chcesz sredniej czy nie sredniej,nie o to tutaj chodzi,a kazdy udziela sie wtedy kiedy moze lub ma taka potrzebe :) Regresku--------masz racje,wiosna juz,pora zadbac o kondyche,paliwo drozeje jak szalone,bedzimy wszyscy piechty zadylac

Sądny 🌻 - pijemy zatem yerbę :) A dlaczego Grzesław nie trzymasz średniej???, a jaka jest norma ??? i w czym???, nie przeginaj :) na naszym forum normą jest niepalenie i tego się trzymajmy :) miłego wieczoru 😘

Dzień dobry:) Z przyjemnością napiję się Ojejkujejku yerby:) Sądny:) Grzesław:) Regres:) Żabko:) Goldena:) Złośliwiec:) Dla pozostałych,co tu zaglądają Też nie rozumiem co to ma być za średnia Grzesław? Łączy nas niepalenie i to jest super,że sobie pomagamy w tak słusznej decyzji. Bez Was,moi kochani,nie dałabym rady,a tak jestem dumna i zyskałam pewność siebie i siłę,tu dałam radę,to i w innych dziedzinach życia dam radę! Już prawie weekend,szkoda że pogoda trochę się popsuła,ale tak po cichu niech pada,a ja i moje kochanie odpoczniemy,bo odkąd ciepło się zrobiło,to na pełnych obrotach jesteśmy. Miłego dnia🌻🌻🌻

Witajcie no niestety obiecanej listy nie ma jak tylko będę miala chwilę żeby usiąść do komputera to zrobię :) Dziś mam przeprowadzkę :) jeszcze nie do innego mieszkania tylko do innego pokoju ale dla mnie to jakiś przełom już nie mogę znieść zachowania męża i jego zachowania więc żeby się nie denerwować i mieć spokój będę miala swój kat osobno nie będę dłużej ofiara będę panią swojego życia :)

Żabka-->mocno trzymam kciuki za powodzenie "akcji". Bardzo dobre podejście,żeby przestać być ofiarą choroby, nałogu, a wziąć sprawy w swoje ręce.Powodzenia Ci życzę :) Dla Wszystkich - życzenia udanego weekendu (pomimo pogody) :)

No to serwuję yerbę, a dla tych co nie lubią kaweczkę i herbatę - a co??, proszę bardzo :) Żabko - to już pierwszy krok do jakichś decyzji 😘 - powodzenia 🌻, wszystko co postanowisz bedzie dobre, pod warunkiem, że będzie wynikało z tego co chcesz i to ma być dobre dla Ciebie !!!!, powodzenia :), a że mądra dziewczynka jesteś, to sama wiesz!!!!, wszak rzuciłaś palenie :) miłego dnia Pachnidełka moje kochane :)

🖐️ no dzisiaj juz piatek :) zona dzisiaj po pracy i jutro zagoniła mnie do tapetowania przedpokoju :( bo świeta idą to trzeba odswiezyć przedpokój echhh te kobiety ;)

Witam Was :-) o (nie) średniej krajowej to mam na myśli ubierać się inaczej:( Żabciu, ale masz los, nie zazdroszczę:( @gusia:-) Ojejkujejku:-) no zobaczcie biurażysta, bądzie wykonywał ręczną robotę:-D nie Regres? Pozdrawiam:-)

zabko ale zamontuj sobie zamek w drzwiach i poszukaj mieszkania a niajlepiej to jego wykop ojejkujejku dzieki za yerbe :D dawno nie pilam

nie mam z kim wypić kawy???, wszyscy śpią????, pogoda u mnie obrzydliwa, jakby jesień jeszcze zapowiadała - wrócę, nie zapominajcie o mnie:( leje i jest szaro, buro, ale nie aaaaaa kotki dwa - bez kotków :( Regres tapetuje, ale reszta??? do kawy powstań :), mimo pogody - miłego dnia 😘

Witam wszystkich:( ojejkujejku to ja się przyłącze do s kawy jeśli pozwolisz:-)

Witam cieplutko,faktycznie na zewnątrz pogoda jesienna,zimno,ciemno,na dodatek w mojej miejscowości pada śnieg z deszczem.Jestem po śniadaniu,teraz właśnie piję moją ulubioną herbatę Classic Earl Grey.Zapraszam chętnych na herbatę nie koniecznie Earl Greya,mam różnego rodzaju.Smakoszy kawy poczęstuję również podam w/g życzenia (pije sporadycznie) zapraszam również na jablecznik w moim wykonaniu.Wczoraj upiekłam,spodziewam sie gości.Mimo złej pogody samopoczucie mam doskonałe bo nie palę.Życzę Wszystkim milego dnia.Pozdrawiam

hej :) witam Was cieplutko wtą brzydka pogodę niemam czasu na pisanie codziennnie przychodze wieczorem do domu i jestem padnieta.. kompa odebrałam.. :) dzisiaj szkola i nic nienauczyłam sie na sprawdzian mam poprawiac :( po świetach zaliczenie z anatomi,prawa i socjologii :( w swieta bede sie kula.. macie pozdrowienia od pachnącej Agi...niepiszę bo mąż sformatowal jej kompa i niepamieta hasła...ale podczytuje nas... pozdrawiam Was wszystkich bez wyjątku :):):) buziaczki 👄👄 ps.jutro w szkole mamy "jajeczko"...salatka juz zrobiona :):) a w dodatku komp mi poszedł ale go naprawiłam,teraz telefon więc kupiłam nowy samsung s5830 juz go rozpracowałam i mi sie znudziła :(:( a na dodatek kupiona pralka 2tyg.temu sie popsula i ma w nastepnym tyg.przyjechac serwis...wszystko pod góre... ach zycie... zabko----trzymaj sie kochana polecam ksiązkę "kobiety które kochaja za bardzo"Robin Norwood bardzo mnie ta ksiązka "wciągneła"ale też otworzyla oczy na mężczyzn i swoje życie...

Na jutro tak przy niedzieli i na Prima Aprilis BP 01 04 2012 1. Zlosliwiec -----------2547BP ❤️(08.04.2005) 🌻 (6 Lat 11mies 23 dzien) 2. Jovik------------------2427 BP ❤️(05.11.2005) 🌻 (6Lat 4mies 26dni) 3. Sadny dzien ---------1502 BP ❤️(23.02.2008) 🌻 (4 LATA1 mies8dni) 4.Pachnąca Aga------1211 BP ❤️ (06.12.2008) 🌻 (3 Lata 3 mies25dni) 5 Ojejkujejku ------- >1210 BP ❤️ (07.12.2008) 🌻(3 Lata 3 mies 24dni) 6. Regres ------------- 1064 BP ❤️(01.05.2009) 🌻 (2 Lata 11 mies) 7.Vonk --------------- 936 BP ❤️(05 09.2009) 🌻 (2 Lata 6 mies 26 dni ) 8 Julka01------------ 929 BP ❤️ (13 09 209) 🌻 (2 Lata 6 mies 18 dni) 9.Mamuska44 ------ 927 BP ❤️(16.09.2009) 🌻 (2Lata 6 mies 15 dni) 10 Lorika ----------- 808 BP ❤️(11.01.2010) 🌻 (2 lata 2 mies 20 dni) 11Grzeslaw-------- 804 BP ❤️(15 01 2010) 🌻 ( 2lata 2 mies 15 dni) 12 kaja_------------- 563 BP ❤️(17 09 2010) 🌻 (Rok 6 mies 13dni) 13.xx444-------------- 502 BP❤️(20.11.2010) 🌻 (Rok 4 mies 10dni) 14 madziuchna ------ 496 BP ❤️(22 11 2010) 🌻 (Rok 4 mies 8 dni) 15 monamas---------- 418 BP ❤️(07.02.2011) 🌻 (ROK 1 mies 23dni) 16 Mariola18-----310 BP ❤️ (27 05 2011) 🌻 (9 mies 2 mies 3 dni) 17 Trufelka------237 BP ❤️ (30 07 2011) 🌻 (9 mies 1 dzien) 18@gusia-------->223 BP ❤️ (23 08 2011) 🌻 (7 mies 8 dni) 19.Żabka -----214 BP ❤️ (01.09.2011) 🌻 (7mies ) 20 Kotki------- 165 BP ❤️ (19 10 2011) 🌻 (5 mies 11 dni) 21 M@rtunia------>147 BP ❤️ (07 11 2011) 🌻 (4 mies 24dni) 22 gerda z zimowej->125 BP❤️ (29.11.2011)🌻(4 mies 2dni) 23 kfiat*kalafiora- 110 BP ❤️ (14 12 2011) 🌻 (3mies 16 dni)

Żabciu dzięki za listę:-) to już 803 dni:-) Tobie już 7 miesiąc stuknął brawooo :-)

Żabko,dziękuję za listę i gratuluję 7 m-cy:):):) Jak świetnie siebie widzieć na niej. Żabko,potrzebne są takie radykalne kroki i tylko Ty musisz wiedzieć jak chcesz żyć. Jesteś mądrą dziewczyną i mądrze postąpisz. Grzeslaw,ubieraj się jak chcesz;)byleby Ci z tym dobrze było. Ojejkujejku,dziś wypiję z Wami kawę i zjem pyszny jabłecznik Igi:) Madziuchna,oj wierzę że jesteś padnięta.Ja wczoraj sobie poleniuchowałam i jeszcze dziś,i mam naładowane akumulatory. Udanej niedzieli BP🌻🌻🌻

Madziuchna---------prawo czarnej serii ;/ ten samsung to galaxi ace,dosyc fajny jak na samsungi,ma go moja kolezanka z pracy,wiecej sie nim pobawisz to odkryjesz co raz to nowsze bajery,pamietaj ze to smartfon typowo przystosowany pod internet i mmsy nie sa wysylane gprs-em tylko netem,wiec jak neta wylaczysz to nie beda ci dzialac,tak samo zreszta mam w mojej lumi Zabka---------te brazowe kufle i granatowy kubek to gadzety z logiem naszej firmy z przed niemca,kufle uratowalysmy przed utylizacja,a kubek dostalam kiedys na urodziny od kolegi z pracy wszystko to to juz historia,natomiast bialy kubek to terazniejszosc,dostalysmy je od firmy na dzien kobiet,kubki sa nie ladne i nawet chyba zal im bylo kasy na kolorowe logo,pomijajac fakt ze dotarly do nas 3 tygodnie po dniu kobiet ;/

Witam serdecznie:-) Madziuchna życzę Ci dużo sił fizycznych i psychicznych, by przeżyć szkole:( Sądny GPRS jeden z systemów internetu w komórce, a jego następcą jest E-GPRS (EDGE), a WI-FI to są kolejne, a mms-y są przekazywane do netu właśnie tylko za pomocą GPRS-u i E-GPRS-u :-) pozdrawiam:-)

Dzień dobry:) U mnie pada deszcz,no i dobrze,mam pracę na dworze,a tak będę sobie troszkę leniuchować.Trzeba szykować menu na Święta,jechać na zakupy.Te Święta będą inne,smutniejsze,czas zadumy(brak teścia),ale cóż,życie toczy się swoim torem i my żyjący nie możemy ciągle się użalać. Pozdrawiam i pamiętajcie,nie palimy🌻pachniemy🌻🌻🌻

Witam WSZYSTKICH serdecznie.Nadal jest zimno,ale słonecznie i już nie ma opadów.Mam nadzieję,że troszkę sie opciepli ? Podobno Święta nie będą pogodne,choć nie można tego przewidzieć.Najważniejsze,że będą w gronie rodzinnym.Muszę kończyć; jestem w pracy,życzę miłego dnia,pozdrawiam.

Witam poniedziałkowo 🖐️ Melduję że wytapetowałem mieszkanie :) Oczywiscie bez papierosa ;)

Dzień dobry :) Piszę,żeby się pochwalić, że mój Narzeczony zaliczył w sobotę pierwszy etap rekrutacji do nowej pracy. 18 maja kolejny i mam nadzieję, że też pozytywnie zakończony będzie. Pozdrawiam nowotygodniowo :)