Regres 0 Napisano Maj 24, 2012 chyba wszyscy na wakacje juz wyjechali :O gdzie sie pochowaliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 24, 2012 Witam wszystkich:-) Regres jakie wakacje? Ja nie mam nic takiego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 24, 2012 http://wyborcza.pl/1,75477,11787348,50_zlotych_za_paczke_papierosow__W_Nowej_Zelandii.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza niezłe ceny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 24, 2012 Wiesz Regres to tak jakby przyrównać miarę calową do metrycznej, która lepsza:-) ile zarabia N.zelandczyk, a ile Polak?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 24, 2012 wiem Grzesiu o co ci chodzi ;) Ale jesli polak pojedzie do Nowej Zelandii i nie weźmie fajek ze sobą to sie zastanowi czy jest sens dać ponad 50 zł za paczkę fajek :D wieczornie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Maj 25, 2012 Dzień dobry:) Regres,ale ceny.Dużo ludzi pali,nawet dzieci w gimnazjum.Kiedyś się paliło,bo prawie wszyscy palili.W starych polskich filmach,czy nawet serialach dla dzieci-rodzice palą,Pan Samochodzik pali!Trochę dziwne,ale na tym się wychowałam. Teraz nie palimy i życie jest piękniejsze;) Grzesław:) Świeżynki,co u Was?Meldować się. Mi stuknęło w środę 9 miesięcy BP:)Już nie liczę dni,nie zaglądam codziennie w licznik,ale staram się pamiętać,że już zawsze BP. Czasem mam jakieś tam sny,że palę,ale to takie nieważne. Miłego dnia BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Maj 25, 2012 Znowu weekend :) ale ten czas leci,,,,,, chwile odpoczynku w domu od pracy Kochani pachnacych i radosnych chwil BP @gusia Grzeslaw MamaZonaKobieta Goldena Regres Zlosliwiec Żabko pozdrawiam i nie palic to fajna rzecz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 26, 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie:-) i zapraszam na c c c c c kawę:-) miłego dnia życzę:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2012 a ja sie spytam żabko gdzie jestes? Grześ @gusia za 9 miesiecy BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Maj 26, 2012 Dzień dobry:) Zapraszam na sernik z rosą. Kaja:) Dziękuję Regres:) Grzesław:)z przyjemnością wypiję kawę. Żabko,odezwij się. Pozdrawiam wszystkich:) Nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agapachnąca 0 Napisano Maj 27, 2012 miłej niedzieli zapraszam na kawkę , herbatkę i ciasto drożdżowe żabko co u Ciebie odezwij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 27, 2012 pozdrawiam wszystkich niedzielnie życzę miłego dnia :D pachnąca aga dzięki za kawę i ciacho :D zabka jak możesz to się odezwij :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 27, 2012 Witajcie w niedzielne popołudnie:-) @gusia spóźnione brawo za 9 miesięcy Pachnąca Aga :-) Kaja:-) Goldena:-) MamaŻonaKobieta:-) Regres:-) Złośliwiec:-) pozdrawiam:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Maj 27, 2012 @gusia jestes wielka Ty wiesz :):):) 9 hurrrrra Dobre masz nastawienie to juz polowa sukcesu ,lubie Cie FAJNIE jest nie palic :):):) Grzeslaw jak samopoczucie/ pozdrawiam zlosliwiec melduj sie ,trzymaj to bractwo w kupie nikt prawie sie nie melduje chyba wszyscy griluja to dobrze ale nie palimy ............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Maj 28, 2012 Dziękuję :D:D:D Kaja:) Grzesław:) Pachnąca Aga:) Złośliwiec:) Regres:) Sądny Dzień:) Żabko? Goldena:) MamaŻonaKobieta? Pozdrawiam poniedziałkowo,oczywiście BP U mnie w końcu popadało i zrobiło się chłodniej. Dzieci ciągną ostatkiem sił w szkole.Byle do długiego weekendu. nie palimypachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 28, 2012 witam również jak tam nasi nowicjusze? nie palą nadal? czekamy na wieści mamazonakobieta ..mam nadzieję ze trwasz w postanowieniu? bo tak dobrze ci szło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Maj 28, 2012 Hejka pachnacy witam poniedzialkowo , nie palimy :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 28, 2012 Witam serdecznie w słoneczne poniedziałkowe przedpołudnie i zapraszam na c c c c c c c c c c kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale macie dobrze Napisano Maj 28, 2012 że już niepalicie,ja jestem w szponach nalogu nie daję rady:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palaczka nałogowa Napisano Maj 28, 2012 palę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 28, 2012 witam po dluzszej przerwie palaczka po pierwsze zaczernij sie,a po drugie jestem pewna ze dorosniesz ;) do tego i wtedy dasz rade :) ale macie fajnie---no mamy mamy jesli chcesz to tez mozesz miec fajnie :) @gusia-- pachnaca aga vonk mamazonakobieta Regres Grześ Złośliwiec-szacuneczek i dla wszystkich ktorych przez skleroze ominelam- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 28, 2012 siemka wszystkim bywalcom pachnącego grona :D sadny dzien szacuneczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Maj 29, 2012 Dzień dobry:) Palaczko,jak pięknie jest nie palić.Czytaj forum od początku i zobacz,że wielu z nas przechodziło piekło w czasie rzucania,ale to mija,a stan BP jest tego wart. Powodzenia. Ekipomiłego wtorkupachnącego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 29, 2012 dzien dobry :D @gusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Maj 29, 2012 @gusia zlosliwiec fajnie jest nie palic:):):) cos cisza na forum ,jednak wazne aby nie palic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agapachnąca 0 Napisano Maj 29, 2012 miłego pachnącego wieczorku moi mili jutro bardzo potrzebuję Waszego wsparcia, trzymajcie za mnie mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Maj 30, 2012 Pachnąca Ago,trzymam kciuki:) Kaja:) Złośliwiec:) Nie palimypachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Maj 30, 2012 agapachnąca - trzymam kciuki :) MOCNO!!! pozdrowienia dla całego elitarnego grona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 30, 2012 siemka wszystkim pachnaca aga trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agapachnąca 0 Napisano Maj 30, 2012 witam @gusia, ojejkujejku, zlosliwiec dzięki że trzymaliście kciuki pomogły :):)miłego popołudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach