mamuska44 0 Napisano Maj 31, 2012 31 maj - światowy dzień bez papierosa. Wszystkim życzę wytrwałości w swoich postanowieniach bycia czystym. Pozdrawiam starych i nowych bywalców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Maj 31, 2012 No to piękny dzień dziś obchodzimy:)BEZ PALENIA Już czwartek... Jutro Dzień Dziecka-jadę ze szkołą syna na wycieczkę rowerową.Oby tylko pogoda dopisała. Mamuśka:) Pachnąca Aga:) Złośliwiec:) Ojejkujejku:) Kaja:) Sądny Dzień:) Regres:) Grzesław:) MamaŻonaKobieta? Żabko???????? Goldena:) Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 31, 2012 Witam serdecznie @gusia MamaŻonaKobieta Kaja Goldena Agapachnącą Sądny dzień Regres Złośliwiec ważne, że nie palimy:-) miłego dnia życzę:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 31, 2012 Witam serdecznie @gusia MamaŻonaKobieta Kaja Goldena Agapachnącą Sądny dzień Ojejkujejku Mamuska44 Regres Złośliwiec ważne, że nie palimy:-) miłego dnia życzę:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agapachnąca 0 Napisano Maj 31, 2012 miłego pachnącego wieczorku dziś dzie bez papierosa tak więc bardzo proszę by nasze pachnące grono sie podpisało zabko co z tobą grzeslaw dzięki Ty wiesz za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 31, 2012 zdążyłem :) pozdrawiam wszystkich w dzien bez papierosa :) Dla tych co rzucają to dobra okazja Jutro 1.06 od dnia dziecka zacząć nie palić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Dzień Dziecka:D:D:D Dzieci z prezentów zadowolone i przede wszystkim zaskoczone podarkiem;) Tylko wycieczka rowerowa nie wypaliła,bo pada...Moje roślinki są bardzo wdzięczne,no ale szkoda,że z synkiem nie spędzimy tego czasu razem. Pozdrawiam prawie weekendowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 @gusia u mnie tez pada i jest szaro-buro ale pocieszam sie tym że jutro w koncu sie wyśpię bo będzie łikendos ;) pozdrawiam załogę bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasminn236 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Witajcie ponownie... trochę to trwało zanim zmądrzałam;) nie palę już 3dzień jak ktos wześniej napisał kryzsowy,na razie się trzymam! ja nie wspomagam sie niczym-od stycznia po prostu ograniczyłam palenie do 3 -4 papierosów dziennie i fakt w weekendy paliłam więcej.. ale mam już dość! przeczytałam ponownie książkę Allana Carr "Prosta metoda na rzucenie palenia" i nie palę i już nie zapalę-nie mogę bo wiem ,że już jeden papieros po dłuższej abstynecji jest w stanie mnie uzależnić! Na razie wogóle mnie nie ciągnie, najbardziej boję się ze przytyje,ale trudno daje sobie 3-4kg toerancji...gorzej jak przytyje więcej:( na szczescie mam faceta który mnie dzielnie wspiera, sam od dwóch lat nie pali (pali tylko na imprezach) i przytył 20kg! zaczełam 2x razy w tyg. chodzić na basen jak pogoda sie poprawi zamierzam biegać!-NIE MOGĘ PRZYTYĆ BO OSZALEJE! będę pisała na bierząco!już teraz mogę bo nie palę i pachnę;) Gratuluje wytrzymałości: @gusia ojejkujejku Regres Aga pachnąca Grzesław Sadny dzien Złośliwiec Kaja_ Goldena Żabka Jonik Im-ka blue Zofia-emerytka MamaZonaFajeczka fajeczka Całuje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18011975ciotka1 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 witam wszystkich dzis o 18 dedzie drugi dzien nie palenia jest ok i tak juz musi byc walkatrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18011975ciotka1 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Świeżak ze mnie ale z mocą pozdrawiam wszystkich i wbijam się do was od dziś bede stałym bywalcem CIOTKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18011975ciotka1 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 witam wszystkich dzis o 18 dedzie drugi dzien nie palenia jest ok i tak juz musi byc walkatrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jovik Iwonicki Napisano Czerwiec 1, 2012 Witam Was serdecznie Pozdrawiam Was z iwonicza. Odpoczywam, leniuchuje i... tancze. Wszystkim zycze BP na każdy dzień:) Nie loguję się, bo jestem tu na jakims ichnim kompie:p Buziaczki i do zoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Yasminn236 WITAJ W GRONIE NIE PALACYCH nie palisz juz 3dni a to duży sukces,osobiscie trzymam za ciebie kciuki bo jestes na swietnej drodze by raz na zawsze rozstac sie z papierochami Jovik WITAJ super masz, tez chciałbym do sanatorium Wypoczywaj i wracaj szybko do nas :D 18011975ciotka1 Super ciotka :) czekamy na relację jak ci idzie rzucanie fajek . wiesz najgorzej jest na poczatku,poźniej to juz samo się toczy Ja nie palę juz ponad 3 lata i czuje sie z tym faktem wyśmienicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Eh,jakiegoś doła mam dziś:( ale Wasze wpisy o niepaleniu wywołały uśmiech na mojej twarzy:D Tak sobie myślałam o papierosku,ot tak niezobowiązująco,ale otrzeźwiałam,bo jesteście na początku ciężkiej drogi,a to już za mną.Ja jestem wolna!już nie walczę,nie szarpię się,tylko po prostu żyję pachnąco. Yasminn Witaj:)trzymaj się:) Może początkowo zacznie Ci przybywać kg,ale teraz zaczyna się okres owoców,warzyw,pogoda sprzyja ruchowi,więc nie grozi Ci katastrofa nadwagowa,a przy okazji,może chłopaka odchudzisz? Ciotka Świetnie Ci idzie!Dołączaj do nas pachnących:) Jovik Dzięki za pozdrowienia:)wypoczywaj i tańcz. Regres ano,już weekend.... pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Hej:) Co to za cisza? Meldować się świeżynki. ps.Żabko,napisz małe słówko od siebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 @gusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markules 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Hej zazdroszcze wam niepalenia i gratuluje a jak już nie palicie to odczuwacie zmianę charakteru ? tzn czy bardziej jesteście w ruchu czy macie więcej energij i chęci do działania bo ja jak nie zapalę gdzieś tak do 12 to jestem żywy mam lepszy humor a po zapaleniu jakoś tak wszystko ze mnie ucieka też tak macie czy to tylko jakieś moje wkrętki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam:) Kaja Merkules U mnie charakter się zmienił,myślę,że na lepsze:)i oczywiście mam więcej werwy,siły,radości życia.A tak,to człowiek chodzi jakiś zamulony za tym dymem. Na pewno warto rzucić palenie. Miłego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18011975ciotka1 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 cały czas czysta bez peta jest ok walczę i dam rade MUSZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Markules nie musisz nam zazdroscic mozesz tez byc nie palacy,decyzja nalezy do Ciebie i wtedy bedziesz mial wiecej energii i napewno bedziesz szczesliwy ze pokonales potwora,,,bedziesz mial wiecej czasu dla siebie,nie bedziezs smierdzial ,,,,,,,,,itp itd plusow jest bardzo duzo :):):) 18011975ciotka1 --gratuluje ,tak trzymaj @gusia przesylam Ci duzo radosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markules 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Na pewno masz masz rację wiem bo czuję to jak nie zapalę do 12 jestem cały w skowronkach po 12 zaczynają się nerwy i to ostre potrafię wybuchnąć z byle powodu jestem chamski i nieznośny kiedyś próbowałem rzucić palenie w pracy i uderzyłem szefa pracę oczywiście straciłem też macie takie nerwy? i jak z nimi sobie radzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Witajcie Wstyd sie przyznać ale poległam pale 3 tygodnie :( niebawem podejme kolejna probe... Co u mnie ? wyprowadzilam sie od meza trzy tyg temu przez pierwszy tydzien nawet nie widzial syna nie zadzwonil nie napisal smsa , dwa razy jechał na oddział detoksykacji lecz zwiewał powrotem w pracy umowa do 8 czerwca wiec kolejny stres czy przedłużą czy nie:( i sprawa rozwodowa przede mna mysle nad tym czy polubownie czy z orzekaniem o winie i pustke mam wolalabym polubownie bo przynajmniej szansa jest ze sie skonczy na jednej rozprawie. widze sporo nowych nickow wiec prosze osoby ktorych nie ma na liscie o napisanie od kiedy nie pala lista bedzie jutro lub pojutrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Smutno jakoś zaczyna się ten tydzień.:( U mnie ponuro,zimno i pada.Trochę odpocznę w domu,a deszcz podlewa ogród,kwiaty,mam chwilkę luzu. Żabko,strasznie mi przykro,że opanował Cię ten nałóg. Cieszę się,że się odezwałaś:) Ważny okres w twym życiu jest. Lepszy jest wyrok z orzekaniem o winie,ale zrobisz jak uważasz za stosowne. Życzę dużo siły i samozaparcia.dasz radę:) Kaja:D:D:D Merkules No pewnie,że nerwy są,ale potem mijają.Duże ilości herbaty z melisy świeżej,krople walerianowe,herbata z dziurawca,ssanie goździków...sposobu tysiąc,byleby nie palić,byleby wytrwać.Potem już zapomina się,że się paliło. Dużo :D uśmiechu poniedziałkowego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Markules,a nie Merkules.Zamieniłam sobie H na M,hi hi Przepraszam za tą literówkę Markulesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 żabko--> podziwiam Cię za ten krok i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dla Ciebie i dla synka ułożyło się jak najlepiej. Zresztą, Ty wiesz, że ja Ci bardzo w tym kibicuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 żabo :( :( nieee.... no kto jak kto :( ale żeby ty załoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Oczywiście nie zazdroszczę ci sytuacji w życiu bo to bardzo przykre :( szkoda że zaczęłaś palić na nowo ... Moze kolejna próba będzie owocniejsza Zyczę ci spokoju i wytrwałości i w ponownym rzuceniu nałogu i w zyciu osobistym cieszę się że prowadzisz nam nadal księgowośc BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Żabko przykro mi ze poleglas ,jednak w glebi duszy rozumiem ,nie popieram jednak rozumiem ,dzieki ze sie odezwalas ,brakowalo tu Ciebie Zycze Ci abys poukladala swoje zycie ,abys byla szczesliwa,wolna od krzywd i papierosa ,przytulam @gusia monamas Regres reszta ludkow odzywac sie :):):) milego bezdymnego poniedzialku :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam serdecznie wszystkich:-) Zabko:-) bardzo dziękuję, że się odezwałaś:-), nie zazdroszczę Ci sytuacji:(, ale ja też mam trudna i się nie daje:-) Regres @gusia Monamas Kaja Agapachnącą Złośliwiec Ojejkujejku Mamuśka44 Yasminn236 Jovik Ciotka1 pozdrawiam Was:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach