Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona,a raczej żona zdradzona

Mąż dostał takiego smsa,wiadomo co znaczy

Polecane posty

Gość znajomość z daleka
cholera! co za palant z twojego męża!!! Trzymaj się !!!!

Gość paplanina paplanina etc etc...
Na pewno dobrym pomysłem jest nie dawanie po sobie znać :) musisz być twarda i zbieraj dowody ;) znajdź dobrego prawnika :) naważy piwa to niech je wypije :P ciekawe co maludka ma do zaoferowania starszemu facetowi poza rozkładaniem nóg na zawołanie(bo o to głownie chodzi on jej imponuje wiekiem i doświadczeniem)a on podbuduje swoje ego :P to teraz niech wie jaka cena jest za myślenie o sobie i za to,że rozum ma we fiutku :P nie rób jak większość matek polek które wybaczają a potem nie śpią spokojnie po nocach (bo mąż wspólne pieniądze z konta przeznacza na prezenty dla jakiejś jebanej kurwy albo z waszej wspólnej kasy ją utrzymuje a tobie wytknie kilka złotych za kupienie sobie pary przysłowiowych gaci) ,moja matka pozwliła ojcu wrócić mimo tego,że narobił bachorów na lewo najgorszym kurwom w okolicy..teraz się martwi (jak poprzednio,że zbytnio się na życie nie dokłada i własne dzieci go chuja obchodzą ,nigdy o naszej przyszłości nie pomyślał) Ciekawe czy by on chciał,żeby jego córkę bzykał jakis podstarzały facet np jego kolega z pracy mający żone i dzieci Będę się zdala trzymać od glin bo widzę ,że to krzyż pański

Gość paplanina paplanina etc etc...
acha nie wystąpiła o intercyzę i tym co zostanie nam po rodzicach będziemy musieli sie kiedyś dzielić z bękartami jakiś pierdolonych kurew(takie jest zasrane prawo jak jest wspólnota majątkowa) bo mamy wspólnego ojca kurwa mać :( autorko pomyśl o dzieciach o ich przyszłości :( co wtedy jeśli maludkiej zmajstruje bachora i ile będzie kosztować to Ciebie i Twoje dzieci a macie trójke (nas jest tyle samo)

Gość oliwia005
Autorko śledze Twoj topik na bieżąco i bede dalej czytac... 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! jestes świetną silną kobietką !! dasz rade!!!!!!!! nie daj poznac po sobie ze wiesz i zbieraj dalej dowody!!!!!!! sciskam i pozdrawiam!!!!!!

Gość oliwia005
a i kasuj na bieżąco historie przegladanych stron, zeby mąż sie nie natknal na ten topik bo caly misterny plan pojdzie w dupe ;P

Gość za autorkę trzymam kciuki
poradzisz sobie babo jeszcze dobrze na tym wyjdziesz ;)

Przeczytałam wszystko,bede śledziła na bieżąco topik:)

Gość poleconympolecanym
Możesz zdobycinformacje o wywłoce dzwoniąc do niej jako konsultantka znanej firmy kosmetycznej. Złowisz ją na lep obiecując świetny kosmetyk za uczestnictwo w ankiecie, oraz na udział w losowaniu super nagrody. Oczywiscie, nie korzystasz z tel. swojego, ani już ujawnionego koleżanki. Przygotuj sobie listę pytań: -jakich kosmetyków używa -jak często -jakich używa codziennie -czy używa perfum -jakich -jakie zapachy lubi Potem przejdź do pytań - kobieta/ mężczyzna - mieszka miasto/wieś -miejscowośc poniżej powyżej mieszkańców -pacuje/ nie pracuje A potem już wyśpiewa reszte I BINGO!!!

Gość poleconympolecanym
Oczywiscie ta reszta to imię nazwisko oraz adres, bo przecież masz jej wysłać cud miód kosmetyk. Powodzenia.

Gość oliwia005
nooo;) a potem poprosisz zeby podala adres zebys mogla jej przeslac darmowy kosmetyk heheheeh chociaz w sumie adres moze Ci podac Twoja kolezanka ktora tam mieszka kolo tej wywłoki

Gość żona,a raczej zdradzona żona
jestem nagrało się jak pisał smsy , ona też ma heyah więc smsy za darmo. słychać dżwięk smsa.Było ich dużo . No i jak gadał z kimś na temat dorobienia kluczy od auta, Mówił,że musi mieć to na wczoraj bo jak żona zobaczy gdzie stoi samochód to ma przejebane. Ma się o 18 spotkać z tym kimś na osiedlu gdzie stoi auto. Zastanawiam się czy się nie przejść tam. Choc może jeszcze poczekam. A co dyktafonu, ktoś pytał czy nie zauważy. O to się nie martwie, nigdy się nie zdarzyło aby podlał kwiaty, a tym bardziej wytarł parapet z kurzu. na jutro umówiłam się do fryzjera, Mam ochote coś zrobić z włosami. Lece z psem bo już od godziny łazi ze smyczą w pysku.

Gość majeczka_30
Autorko....trzymam kciuki...jesteś the best!! Daj mu tak popalić (jak już się na to oczywiście zdecydujesz;) żeby cię do końca życia zapamiętał;) Fajnie by było jakby ktoś ci podczas tego towarzyszył...np: przyjaciólka...ojjj to by go upokorzyło...wzoruję się tu na takim amerykańskim programie ZDRADA gdzie nakrywali na gorącym uczynku z kamerką. Zobaczyc mine faceta przyłapanego??? BEZCENNE!!!

Gość króliczekP
ja bym mu zrobiła numer i odjechała tym samochodem , przestawiła go gdzie indziej, ciekawe co zrobi....

Gość koiko
zrobilabym tak samo jak osoba wyzej Przestawilabym samochod w zupelnie inne miejsce To taki pierwszy sygnal dla niego..

autorka jest świetna,trzymam kciuki za Ciebie kobieto:)

Gość oliwia005
nie nie! nie moze przestawiac auta!!! przeciez on sie wszytskiego domysli ze ona wie! musi miec dowody jego zdrady! poki ich nie zbierze trzeba nerwy trzymac na wodzy! jeszcze bedzie miala okazje mu wygarnąc i wykrzyczec wsyztsko. Ja bym sie tam nie pokazywala jutro.. to nic nie da... dorobią klucze i tyle lepiej sie skupic na podkladaniu dyktafonu i zlamaniu hasla na maila

Gość yhhhhhhfffg
az sobie wyobrazilam to, facet uprawiajacy seks z kochanka, wpada zona i jej 2 przyjaciolki a on do zony " To nie tak jak myslisz kochanie" :D:D ! Faceci sa takimi idiotami że az nie wiadomo czy plakac czy smiac

podziwiam bo ja nie miałam bym tyle siły. Pewnie bym wszystko wykrzyczała w twarz. Bardzo rozsądna jesteś. Czekam na dalsze informacje :) Trzymaj się autorko :*

Gość żona arzż
To ja skróciłam nik. Z przestawieniem samochodu to nie jest dobry pomysł. Przecież jak zobaczy ,że go nie ma to zgłosi kradzież na policje, przez myśl mu nie przejdzie ,że ja go wziełam, przecież jest pewny ,że zgubił kluczyki i to nie w domu. Bo nikogo się nie pytał. Ciekawa jestem jak jak on to zrobi ,żebym nie poznała , te mają charakterystyczne przypalenie na plastiku. Szkoda,że nie ma sposobu ,żeby sprawdzać smsy jakie piszą, skoro pisze ich tyle,to wiedziałabym co planuje i gdzie. Mogłabym mu wyszykować ekstra niespodziankę w towarzystwie teściowej. To by dopiero było

Gość oliwia005
pamietaj tylko ze na tesciową jako swiadka przeciwko synalkowi raczej nie ma co w sądzie liczyc... nawet jesli na poczatku bedzie po Twojej stronie. Tak to juz jest ze matka zawsze znajdzie wytlumaczenie i rozgrzeszenie na swojego synusia.. jeszcze on jej potem cos nagada, przekabaci ją, obroci kota ogonem i jeszcze jej wmowi ze to Twoja wina bo np mu za malo czasu poswiecalas, zaniedbywalas bla bla bla itp... i on biedny poszedl do "maludkiej" bo ta tyle milosci mu dala... standardowe teksty :/ z tymi smsami, to dobrze by bylo jakos mu zajrzec w komorke.... jakims podstepem.. o ile ich nie kasuje na bierzaco... 3mam kciuki i pisz jak sie dalej sytuacja ma..

Powie ze zgubil i trzeba bylo dorobic albo sprobuje przypalic zeby wygladalo jak tamte ;/ lub cos w tym miejscu innego zrobi :/

Gość nie wiem,ale to wszystko
co autorka pisze wyglada na niekończącą się opowieść :P

Gość trzymam kciuki ...
nie wiem jhak to sie moze zakonczyc, ogromna awantura i walizkami, ale sledze i trzymam kciuki. Wspaniala odwaga, samoraparcie. No po prostu kobieta z jajami :-)

Gość a ja bym chciala wiedziec co
autorko zamierzasz z tym wszystkim zrobic jak juz go wysledzisz i bedziesz miała dowody

przeczytałam wszystko przez cały czas czekałam aż autorka napisze: ha ha ha ale Was nabrałam na tę nieprawdziwą historię, czy coś w tym stylu:( po prostu mam wrażenie ,że autorka ma niezły talent pisarski,że to wszystko to nie może być tak naprawdę ,hmm

Gość blanka ross
ja tez sledze ten topik. Trzymam kciuki, slowa uznania i wszystkiego Naj..i duzo sily na to, co nadejdzie..

00:21 [zgłoś do usunięcia] żona,a raczej zdradzona żona nie ulegne,choć już dawno powinnam spać, nie moge. On wrócił i śpi,ja mimo 2 tabletek nie. Zaczynam chyba pękać , mam ochote mu wykrzyczeć to coj uż wiem. rano ide do mojego lekarza aby dał mi coś dla spokojności. Musze wytrzymać pare dni,grać debilke,któranic nic nie wie. Jest mi ciężko. Cholernie ciężko, łzy same lecą, tyle lat razem, tyle ciężkich chwil,tyle smutków,radości. Jak można to zniszczyć. Jak mam znaleść siłe ,aby wyprawić dzieci do szkoły, musze skończyć korekte książki (romansidło) w obecnej sytuacji rzygam zakończeniem, Sprawdziłam konto , dzisiaj wpłynęła kasa ,już jest wybrane 283zł. ciekawe gdzie i za co? życze miłej nocki Jestem ciekawa autorko, jak robisz korekty w książkach, skoro ciężko u Ciebie z ortografią. Bądź co bądź- wyobraźnię podziwiam. Super się czyta to romansidło. W którejś wypowiedzi(nie chce mi się szukać) napisałaś "teras" zamiast "teraz". :) Kontynuuj tę historię, jest arcyciekawa. Pozdrawiam.

Autorka napisała: "...Wrócił koło 4 rano, o 9 poszedł znowu. Znów powiedziałam ,że potrzebuje auto, powiedział,że stoi pod biurem bo mu alternator siadł,musi go odcholować do elektryka. Do teraz spacerowałam z psem po mieście i znalazłam nasz samochód, na małym osiedlu, gdzie nie mamy znajomych. Miałam kluczyki , odpalił bez problemu. Zadzwoniłam do niego co z autem? Powiedział,że odcholował auto,siadła elektryka i to potrwa kilka dni. Porobiłam zdjęcia , poprosiłam przechodnia aby zrobił mi zdjęcie z widoczną datą gazety codziennej. Jest widoczna data gazety i godzina zdjęcia. Mąż zaczyna się motać. co do rozmowy to nie ma szans. On zna mój rozkład dnia i skutecznie unika aby być w domu. " Nawet na początku ci współczułam,że masz męża drania.. ale teraz widzę,że jestes bajkopisarką i to taką która pisze z błędami (odHolować!) i wzoruje się na niskobudżetowych filmach kryminalnych:) Nie no z tą gazetą to cię poniosło.. a i jeszcze jedno, zapamiętaj! słowo CHAOS piszemy przez " CH"- a ty ponoć korekty do ksiązek robisz.. ło matko!

Gość dajcie spokój
to nie jest książka tylko forum a w przypływie emocji może tutaj popełniać błędy, no nie znam kobiety zdradzonej która umiałaby się opanować w takiej sytuacji więc nie dziwcie się że są błędy