Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość Weronika23632
Myślę że ten temat założyła Zakompleksiona niska dziewczyna.ja mam 176 wzrostu i nie uważam sie za osobę nieatrakcyjną

Gość jaaaaaaaaaaaaaa8484884
a ja mam 170 cm i czuje się jak żyrafa niestety... :(

moja przyjaciolka ma 178 i 43 rozmar stopy ,nosi szpilki bardzo wysokie i jest atrakcyjna fakt,ze faceci chyba sie jej boją:p wkleilabym Wam zdjecie ale...zabilaby mnie

Gość ja tam uwazam ze nizsze sa
atrakcyjniejsze :classic_cool: . Ale to wszystko zalezy tez od figury, bo niektore wysokie kobiety wygladaja jak babochlopy, sa niezgrabne, jakies takie przysadziste, ale sa przeciez tez takie ktore mimo tego ze sa wyzsze od niejednego faceta to sa urocze i sliczne .

Wymyślili...tylko rodzice mogli o tym wcześniej pomysleć, jak miałaś 5-6 lat.

co? :| jaka zyrafa.. ja mam 170cm i czuje sie swietnie ze swoim wzrostem, do tego talia, fajne piersi, ponetna pupa i czego chciec wiecej :D tym bardziej, ze moge sobie pozwolic na 9cm obcasy i tez jest bardzo ok, nogi wygladaja fajnie.. takze jaka zyrafa :( jeden problem jest taki... ze przecietny polak ma niewiele ponad 180cm i to moze powodowac jakies kompleksy u wysokich kobiet, ale to juz nie Nasz problem ;) Pozdrawiam ;)

Gość świecę najjaśniej:)
napewno masz 165cm i wielki kompleks. mi kiedys kolezanka (160cm) powiedziala ze NIE LUBI WIELKOLUDÓW to było w podstawówce mialam kompleks przez nią. Dzisiaj jestem piękna wysoka blondynką (szczupłą) ona mała okrągłą kaczką któa wystawia te smieszne krótkie kacze nóżki i na siłe chce być sexi. Ja kiedy ide ulica czuje się jak gwiazda i dzisiaj ciesze sie ze jestem wysoką laską baa mysle ze najlepsza rze jaka mi sie przytrafila to : 1) jestem konietą po raz drugi po 1) Jestem wysoka przez to czuje się bardziej atrakcyjna i sexowna od karzełków.

k.kobieta 21 - właśnie, problem w tym, że moje znajome mają 156 - 167, a wysokich facetów to już w ogóle jest niewiele... więc głupio się czuję. I do tego chciałabym przytyć a nie umiem :D

Gość świecę najjaśniej:)
przepraszam za błedy (kobieta mialo byc itd) moja siostra ma 180 i 16 lat i jzu ma fajny biust jest szcupła ma długie blond włosy wyglada jak modelka. ja uwazam ze to niskie dziewczyny są nieatrakcyjne. takie niby kobiety.wiadomo ze chlopak karzel wybierze dziewczyne karła. jest jeszcze jeden plus rodząc dziecko malo przytyla i kiedy wychodzilam ze spziatal mialam obcisly top i PŁASKI brzuch Pan doktor powiedzial '' bedzie Pani wzbudzac zazdrosc wśrod pacjentek'' bo te niskie kobiety niestety wygladaly jak pulpety.

Gość ja tam uwazam ze nizsze sa
Ja mam 165 cm i jestem szczesliwa i nigdy nie chcialabym miec nawet 0,5 cm wiecej ! I przestan gadac o krotkich, kaczych "nóziach" , wszystko zalezy od proporcjonalnosci budowy, moze byc laska ktore ma nawet 180cm i krotkie nogi :o i byc cholernie niezgrabna ! Ja na nogi i figure nie narzekam :classic_cool: .

wg, mnie robisz problem, tam gdzie go nie ma. wzrost masz super, idealny... i do szpilki i do trampek hehe. zawsze bedziesz wygladala lepiej, przy niskich i grubszych dziewczynach. Takze powaznie nie ma co sie przejmowac, ja swoj wzrost uwazam akurat za duzy atut. a przytyc hmm.. ja akurat nie mam problemow z tyciem :( ;p

Gość marriadelsoll
a ja jestem wysoka i mam takie zboczenie lubie stawac obok nizszych dziewczyn zeby podkreslic ze są niskie bo uwazam ze wysoka dziewczyna to Prawdziwa kobieta Prawdziwa Laska Poprostu taka gwiazda, modelka itd

a ile ważysz przy tym wzroście? z ciekawości pytam :) ja waże 54/55 kg (zależnie od dnia) ;/ hmm, może i masz rację :) dziękuję:*

Gość świecę najjjaśniej
jak dziewczyna o wzroscie 165cm moze miec DŁUGIE SEXOWNE NOGI?! NO PRSZE CIE NIE ROZŚMIESZAJ MNIE MACIE KACZE NÓZKI TAKIE KRÓCIUTKIE ŚMIESZNE beeee

Wielka krowa: Są specjalne hormony, które hamują nadmierny wzrost, tylko trzeba odpowiednio wczesnie zareagować. Mój kolega to brał, gdy miał 13 lat miał 172cm, jego rodzice dopiero wtedy poszli z nim do lekarza. Zaczął terapię i przestał rosnąć w tak zastraszającym tempie.

Gość Sally hansen ...
Jestem wysoka i mam długieeee nogi ... Faceci szaleją ... nawet niscy ... :O Ogólnie jestem atrakcyjna .. szczupła, zgrabna ... itd. To nie wysokie są nieatrakcyjne, a wielkie najwyżej (babochłopy)... te kobiece, długonogie sarny są bardziej atrakcyjne, niż te niskie ...

Gość Margaterrva
ja mam 158 cm i jestem zadowolona zgrabna mała nie chciałabym być wielka i mieć wielką syrę podobam sie wysokim facetom..bo gustuje w wysokich ;)

Gość katarinkaa
a ja mam 167 i bardzo chcialabym byc wyzsza zazdroszcze wysokim dziewczynom długich nóg oddalabym wszystko za nie:(

Gość Sally hansen ...
He, he ... fakt niskie mają krótkie kacze nózie ...

Gość świecę najjaśniej
ja mam 173 i waze 58 kg jestem blondynką (naturalna) z duzymi niebieskimi oczami najbardzie kocham moje dłuuugie nogi nie oddalbym ich za zadne pieniadze! i uwazam ze krotkie nóżki to kalectwo

czyli juz na wszystko jest zapóżno 😭 trudno złoże siebie w ofierze, na rzecz kampani, informujacej rodziców o takim czymś!!!!!!!!!!!!! niech chociaż inni nie cierpią 😭

autorko- ja mam 170cm i waze 67kg. Nie jestem drobna chudzina, ale proporcje sa zahcowane co do biustu-talii-pupy:) Nie narzekam, za paszteta siebie nie uwazam wiec troche wiary w siebie ;*

Gość Margaterrva
w stosunku to swojej postury nie ma krótkich nóg , nogi to najdłuższa część mojego ciała mały wzrost w tym wypadku mój 158 to nie jest wynik krótkich nóg są też wysokie dziewczyny z krótkimi nogami i długim tułowiem bez przesady , po co wielkie tak dokuczacie nam małym i jesteście takie niemiłe ?