Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Go艣膰 ja tam uwazam ze nizsze sa
艣wiec臋 najjja艣niej a ty pewnie jestes babochlopem :P Taka przysadzista baba :P Nigdy sie nie spotkalam z facetem ktory mialby cos do mojej figury i wzrostu, wrecz przeciwnie - faceci lubia male, filigranowe kobiety i wcale nie mowie o facetach ktorzy maja 170cm wzrostu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sally hansen ...
Co do "syr贸w", to wcale nie idzie za wysoko艣ci膮 wielka stopa, bo ja nosz臋 buty 37, a czasem 36 ... A jestem wysoka i mam d艂ugie nogi ... Kole偶anka m贸wi, 偶e mam st贸pki jak ksi臋偶niczka i nigdy nie mo偶e wyj艣膰 z podziwu, 偶e na takich st贸pkach ... przy takiej wysoko艣ci ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edwardnozyco reki
bez kitu mnei rozwala jak widze laske kr贸tkie n贸zki mini mini i 10 cm szpilek to okropnie wyglada a dziewczyna z d艂ugimi nogami tak jak ktos napisal smuk艂a sarna mmmm pychotaa prawdziwa gracja

Udost臋pnij ten post

glupia dyskusja, kazdy broni swego. wszystko zaley od gusty facetowe- bo widze ze zeslzo na ich temat i co najwazniejsze od tego by sie sobie podobac. oo rany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Fakt d艂ugie nogi to skarb, te偶 bym ich nie odda艂a i te偶 uwa偶am kr贸tkie za kalectwo ... Tylko kln臋, jak spodnie kupuj臋 bo to masakra ... tylko na kurduple szyj膮 ... :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wiec臋 najja艣niej
hahah akurat mam zajebiste powodzenie jestem wysoka i szczupla KOCHAM SI臉 ZA to i szczerze wspolczuje kar艂om probujecie sie dowartosciowac KWAK KWAK KWAK

Udost臋pnij ten post

艣wiec臋 najja艣niej tak sobie tlumacz ze jestes atrakcyjna - wielka, przysadzista babo :classic_cool: .Stope masz pewnie w rozmiarze 42 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edkkakredkka
ja mam 172 moj maz 176 nie jest za wyosoki niestety ale trudno si臋 m贸wi zawsze mial niskie dziewczyny a tu ngle ja. myslalam ze gustuje w niskich a raz tak przy obiedzie zastanawial sie jaki wzrost bedzie miala nasza 5 m-czna c贸rka i powiedzial ''mog艂a by by膰 tak z 5 cm wy偶sza od ciebie ale by艂a by laska'' teraz wiem ze lubi wysokie laski a nie kar艂y.:0

Udost臋pnij ten post

ja mam 173-4 cm waze 65 kg mam dlugie ciemne wloski i kocham moje dlugie nogi nie oddam ani cm !:P:P przyznam ze przyciagaja baaardzo duze zainteresowanie w krotkich spodenkach:):)

Udost臋pnij ten post

Wed艂ug mnie grunt to proporcja. Wzrost nie jest zbyt wa偶ny, chyba 偶e w agencji modelek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swiece najjasniej
stope mam 38 a roym ubran nosilam 36-38 po porodyie nosye 34-36 ale yawsye jak kupowalam sukienki na jakies okayje zawsze slyszalam od ekspedientek Z TAKA FIGURA KAZA BEDZIE SWIETNIE LEZEC. ehh wiec tak se wmawiaj kare

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Nie tyle od gustu faceta zale偶y, co od jego mo偶liwo艣ci ... Kurdupel nigdy nie przyzna si臋, 偶e podoba mu si臋 wysoka i d艂ugonoga, bo przy takiej to by si臋 wyko艅czy艂 od kompleks贸w ... Og贸lnie nie艣mia艂y i brzydalek czuje si臋 bezpieczniej przy takiej dalekiej od idea艂u ... Co nie znaczy, 偶e nie podobaj膮 mu si臋 pi臋kne, a tylko przeci臋tne ... Owszem mo偶e nawet tak zapewnia膰, a nawet w to wierzy膰, bo cz艂owiek jest w stanie wiele sobie wm贸wi膰 ...

Udost臋pnij ten post

proporcja buzia :) biust pupa bo co z tego jak wysoka jak kdztaltow nie ma:P

Udost臋pnij ten post

Pamietaj ze ekspedientkom zalezy zeby sprzedac towar, niekoniecznie sa szczere :P

Udost臋pnij ten post

艢wiat by艂by nudny gdyby wszyscy ludzie byli podobnego wzrostu:) Trzeba si臋 cieszyc z tego czym obdarzy艂a nas natura i nie sprowadza膰 ca艂ej samooceny tylko do tego jednego kryterium Pozdrawiam wysokie panie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swiece najjasniej
MIA艁O BY膯 TAK SE WMAWIAJ KARLE BO SIE PR脫BUJESZ DOWARTO艢CIOWAC NIE B臉DE PROAWDZILA DYSKUSJI G艁UPIEJ KR脫TKIE N脫呕KI TO KALECTWO A NISKIE LASKI SA MALO ATRAKCYJNE I NIE DORASTAJ膭 TAKIM LASKOM JAK MY DO PIET (DOSLOWNIE). BYE BYE KARLE

Udost臋pnij ten post

Tak sobie tlumacz :classic_cool: . W zyciu nie chcialabym byc taka wielka baba jak ty :D :D Phiiii :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justkkaLbn
ja nie jestem wysoka 168cm ale uwazam ze to prawda ze wysokie dziewczyny sa bardzie atrakcyjne i to prawda ze na nich ubrania lepiej ''le偶膮'' ale mysle ze nie wzrost jest najwa偶niejszy tylko intelekt:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale maccie problem
ja mam kolzanke ktora ma 174 i czuje sie przy niej troche mniej atrakcyjna bo faceci jednak lubi膮 dlugie zgrabne nogi i ona przyci膮ga uwage ale mysle ze to przez media one wywieraj膮 presje ze kobieta musi byc szczup艂a i wysoka z dlugimi nogami same modelki a prawda jest taka ze same modleki po ulicach nie b臋d膮 chodzily i takie dziewczyny normalne jak my (ja mam 165) tez mozemy byc atrakcyjne na sw贸j spos贸b. wiec dajcie juz spokoj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marria del soll
copythat i to prawda widac ze wysoka nawet bez makijazu wyglada lepiej od kaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Pewnie, 偶e proporcje s膮 wa偶ne, jak i ka偶dy element fizyczno艣ci ma znaczenie ... Ale proporcje nie dotycz膮 tylko wysokich, bo przecie偶 tak偶e niskich ... Jak mnie 艣miesz膮 te kurduple z wielkimi cycami, przez kt贸re nawet but贸w nie widz膮 ... Bywaj膮 grube i ten wielki cyc... kr贸tkie, grube nogi ... to 艣mieszny widok ... Zak艂adaj膮c, 偶e id膮 dwie pi臋kne i identycznie ubrane kobiety w pi臋kne mini ... z tym, 偶e jedna niska, a druga wysoka z d艂ugimi nogami ... nikt mi nie powie, 偶e lepiej b臋dzie si臋 prezentowa膰 niska ... nie ma takiej opcji ... wie, o tym 艣wiat mody i na tym bazuje ... ciuch zawsze lepiej le偶y na wysokiej ...

Udost臋pnij ten post

ale sie zebralyscie i pieprzycvie,jak na kobiete przystalo nie powinno byc przesady ani w jedna ani w druga strone, bo dla kobiety 160cm to wzrost SREDNI a 180cm to juz jest za duzo i kazda to wie, tylko nie chca sie przyznac ze stojac obok sredniego wzrostu laski taka wielka czuje sie jak jakis potwor a to forum tylko pokazuje ze chca sie dowartosciowac:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Owszem, ale intelekt mo偶na rozwija膰 ... i wysoko艣膰 mu nie przeszkadza ... A ze wzrostem niewiele da si臋 zrobi膰 ...

Udost臋pnij ten post

ja mam kumpele 180cm i wzrost OD ZAWSZE byl jej duzym kompleksem tylko o tym nie gadamy, wiadomo ze kobiety to plec slabsza a taka wysoka kobnitea nie bedzie sie czula przy facecie kobieco

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
180 cm to nie za du偶o przy facecie 198cm (jak m贸j)... (cho膰 nie mam 180 cm niestety - dlatego chodz臋 tylko w szpilkach)

Udost臋pnij ten post

艢wiec臋 najjja艣niej >>> widac wyraznie, ze masz powazny kompleks. Autor(ka) tematu ma go, poniewaz postawil(a) glupia i nieprawdziwa teze, Ty rowniez - czemu obrazasz niskie kobiety? Dlaczego piszesz klamstwa? Ani wysoka, ani niska nie jest synonimem atrakcyjnosci, a dlugosc nog mierzymy relatywnie do wzrostu. Ja mam 164 cm i nogi dlugosci ok. 100 cm, moja kolezanka - 180 cm i tej samej dlugosci nogi. Kto ma dluzsze? :P Poza tym za dlugie nogi tez nie sa atrakcyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jessiccaalba
ja mam 174 i staje specjalnie kolo takiej 165 bo wiem ze lepiej wyglam bo jestem laska stajac przy kurduplu podnosze jeszcze swoja atrakcyjnosc nikt mi nie powie ze niskie z tymi kr贸tkimi n贸偶kami sa sexi. same sobie cos wmawiacie i chcecie sie dowartosciowac

Udost臋pnij ten post