Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona narzeczona

czy obrazilybyscie sie na swojego chlopa za takie cos?

Polecane posty

Anonimowaja - mam nadzieje, ze to tylko humory bo inaczej przykro by bylo, nie bylam nigdy w ciazy, ale moze sa reakcje ciala takie ze nie mozna nic temu poradzic :( A wiekszosc pan od razu na autorke siadla i wrzeszczy ze ma miec makijaz itd, a moze nie ma ochoty? moze ma dola? I bez hormonow mozna miec? Sa mezczyzni, ktorzy swoje babki traktuja jak trofeum i ta ma zawsze pieknie wygladac, niestety przykro byc kochana tylko za wyglad. Ciesze sie, ze mam meza, ktory nie znosi jak nakladam makijaz (choc czasem musze pofochowac jak wychodzimy na wieksza impreze) i najbardziej lubi mnie naturalna.

allimenty to mozesz mieć i od meża i od faceta - OD OJCA DZIECKA fajna z Ciebie żonka jest lub będzie :P to tak się robi jak sie "z miłosci" do ołtarza biegnie ?

Kto tu pisal, ze alimenty mozna tylko od bylego meza? Co to za bzdura jest? Jak sie dziecko urodzi bez slubu rodzicow to niby nie istnieje czy ojca nie ma? Ech, znawcy prawa.

Sodalite z mojego doświadczenia wynika, że facet z reguły krytykuje coś co jest przegięciem ... sorry, ale puszczanie bąków jest tak samo wskazane w toalecie przed , w trakciei i po ciąży. to żadne tłumaczenie kobiety chcącej być "damą" dla swojego faceta. dbanie o siebie to nie tylko makijaż - to nie pierdzenie, nie pokazywaie podpasek , to higiena osobista itp. sorry, ale tu autorki nie rozumiem zupełnie. to, ze facet sam poszedł do apteki nie znaczy że ją molestuje psychicznie - może o ona ma fochy a on po prostu chce mieć 5 minut ciszy ? obżeranie się nocą słodyczami ie jest normalne . właśnie byłam na Twoim topiku o staraniach przez chwilę - życzę CI z całego serca powodzenia. i sama zobaczysz - dolegliwości są różne, ale zaniedbanie siebie ciąża nie tłumaczy :)

Tak Cie czytam anonimnowaja i za glowe sie lapie. Oceniasz autorke, krytykujesz ja. Nie pierdzisz?super, ja w 29 tc tez nie pierdzialam ale 10 tygodni pozniej nie bylo takie latwe zawsze sie powstrzymac ale jeszcze poznasz uroki wysokiej ciazy. Dbanie o siebie to jedno, na porodowke jechalam z makijazem, manicure pedicure i starannie wydepilowana,ale to bylam w stanie kontrolowac, w przeciwienstwie do tego nieszczesnego pierdzenia. Cialo kobiety zmienia sie w ciazy i po niej i frajer jest taki facet ktory tego nie rozumie. Nie tyjemy dla siebie, bo tak nam sie podoba. Co do slodyczy , jak laska chce to niech je i nie fair jest ze facet jej nie pozwala, bez wzgledu na to czy jest w ciazy czy nie. Moj maz byl mna zachwycony cala ciaze, nawet jak wymiotowalam do 5 m. Byl zachwycony przy porodzie i po porodzie i nie czuje sie gorsza mimo, ze nie moge chodzic i mam wielkie cobrzekniete ycki, bo mam jego wsparcie i tak powinno byc. Autorko, porozmawiaj z nim spokojnie, moze faktycznie nie dojrzal, nie chowaj sie z tym co jesz, nie on o tym decyduje. po porodzie wszystko minie, a skoro przytylas malo to szybko mozesz dojsc do siebie. Ja 3 dni po porodzie zalozylam jeansy sprzed ciazy, dzis, 7 dni po porodzie zostaly m i 2 kg do zrzucenia do wagi sprzed ciazy;))

Gość iiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjj
aaninimowaja i reszta - czytajcie ze zrozumieniem !!!!! Gdzie ona napisałą ,ze nie dba o siebie? Gdzie ona napisała,ze pokazuje podpaski ? Gdzie napisała ,że obzera się słodyczami ?? I inne głupie teksty Dziewczyna napisała,ze nie przytyła duzo , ze on się jej wstydzi ( pewnie dlatego ,ze jest grubsza , bo w ciązy ) ,ze ona je w ciemnosci , bo on jej wyrywa wszystko z ust To ze jest w ciązy i zje gofra to jest obzeranie się słodyczami ? Facet po prostu chce miec laske , szczupłą i dlatego nie da jej nic zjesc, dlatego wstydzi się z nią pokazywac , bo jest kompletnym dupkiem i chamem, któremu zalezy tylko na wyglądzie Oj głupie baby , damy

ktoś poruszył kwestie makijażu to chyba przesada a to trzeba codziennie się pacykować ? maż nie może zobaczyć cie bez upiększenia ? owszem mycie włosów i schludny wygląd tak ale makijaż nie jest podstawą ja sie nie malowałam jedynie rzęsy i tak mam do dziś

i nie kazdy facet krytykuje coś co zazwyczaj jest przegieciem Przegięciem to jest jego zachowanie :-0 Ona nie moze na niego liczyc , bo to jakis popapraniec :-0

anonimowaja, i jeszcze cos, nie wiem jak znosisz ciaze ale wszystko jeszcze przed Toba. Ja wymiotowalam bardzo duzo i dlugo, potem ciaza byla na podtrzymaniu i nadal uwazasz ze tak latwo o siebie dbac w ciazy? gdy musisz lezec jak nalesnik albo rzygasz zolcia? I wracajac do pierdzenia, UWIERZ MI, ZE TEZ BEDZIESZ PIERDZiEC;) chcialabym Cie widziec biegnaca do toalety z bakiem w 40 tygodniu ciazy;0 swoja droga co to znaczy ze sie WSTYDZI partnerki bo przytyla lub wyglada nie do konca swiezo? co to za zwiazek? nie zawsze ma sie 20-30 lat, a zdarza sie, ze nawet bedac mlodym i atrakcyjnym nagle moze cos pierdolnac i lezysz w lozku sparalizowany do konca zycia, i co wtedy, zostawiamy partnera i bierzemy nogi za pas? No prosze Cie, Twoj tok rozumowania swiadczy o tym, ze jestes jakas idealistka i pasuje raczej do toku rozumowania 15 latki niz doroslej kobiety,

Gość kobieta ksiedza kochanka
i jeszce jedno nie kumam wstydu w związku wstyd beknąc , bąka pościć , wymiotować , Cholera !!! a przy porodzie ma być :O ( to nie fizjologia )

Anonimowaja - dzieki za zajrzenie na moj temat, moze sie rozkreci, bo na razie niestety nie ma zbytnio wziecia :P Ja jestem przewrazliwiona na punkcie tego, ze niektore kobiety sobie pozwalaja na zle traktowanie, autorka tez pyta w temacie czy powinna sie obrazic? Obrazic?? A co to da? Trzeba stanowczo zabronic sie tak trktowac. Jak mozna pozwolic na to by maz, ktory ma za zadanie wspierac zwracal sie per Dziadowko bo puscila baka, ktorego twierdzi, ze nie moze kontrolowac!!! Nie jestem za puszczaniem bakow, ale gdyby mi sie to zdarzylo wolalabym by moj maz udal, ze to sie nie stalo :P Co do kontrolowania diety tez uwazam ze to raczej molestowanie, nie przepadam za slodyczami ale przed miesiaczka moglabym zabic za tabliczke czekolady, mysle, ze zachciankom trudno sie przeciwstawiac dlatego jesli ma ochote na gofra czy loda to powinna to zjesc koniec kropka.

Wspolczuje, teraz to nawet nie wiadomo co robic, czy przeczakac, czy dac jedna szanse, czy odejsc, marny wybor na ojca dziecka :( I szczegolnie, ze nie zdaje sobie sprawy ze kobieta ma wzmozoan wrazliwosc w czasie ciazy :(

Solidate ja przetrenowałam molestowanie przez męża ( przepędziłam dawno temu gdzie pieprz rośnie :P ) i widziałam wiele fochow u kobiet - te mają niestety często w zwyczaju wyolbrzymianie słów faceta. a jeszcze niech się zlecą inne babki ... zaraz zrobią z niego drania nie znając szczegółów sytuacji małolatą i idealistką nie jestem, ale jak mam faceta pociągać to pewnych rzeczy przy nim staram się nie robić. akceptacja i wstyd tu nie ma nic do rzeczy. choroba, wielki brzuch i nabrzmiałe piersi też. ciąża to nie choroba !

aaninimowaja ,ale my nie znamy sytuacji Z tego co napisała ja zrozumiałam ,ze nie jest bardzo gruba ,ale widocznie on marzy o lasce , wstydzi sie jej , po porodzie będzie gorzej , bedzie ją dobijał,ze wyglada tak lub siak , a przy dziecku na pewno nie pomoze Ona się przeciez nie obzera , ma prawo zjesc cos na co ma ochotę , a jesli chodzi o potrzeby fizjologiczne , skoro ona nie moze tego powstrzymać , on nie powinien się tak do niej odzywac , mozna to powiedziec inaczej Tu ewidentnie widac ze on jej nie szanuje , p porodzie się pogorszy , na pewno zacznie się rozgladac za inną szczuplejszą Byc moze tak nie będzie ,ale ja tu wyraznie widze ,ze to on jest chamem i w ogóle jej nie szanuje Widocznie inaczej rozumiemy słowa autorki ,ale ja tu nie odczytuje jej humorów i zachcianek ,a raczej złe zachowanie partnera

Jak autorka wiecej nie napisze to niestety nie poznamy tematu, ale jesli sama nie wie w jakim jest punkcie to skonczy sie na tym, ze zacznie go bronic i usprawiedliwiac bo nie jest gotowa na podjecie decyzji co z tym zrobic.

Jestem zadbana , nie moge powstrzymac pierdzenia przyznam :( ostatnio byla taka sytuacja, że narzeczony wyzwal mnie od dziadowy bo mialam niedokladne wydepilowane krocze a on chcial polizac koniecznie , ale jak mam z takim brzuchem sie na gladko wydepilowac ?:(

Gość labadabadu
ostatni wpis niby autorki PROWO, kto wie moze pierwszy tez

nie wiem dlaczego niby to mialoby byc prowo. to niestety prawda, ale jesli uwazacie ze to prowo to nie piszcie i juz

jeśli to nie prowo w co wątpie bo za często takie wątki są tu poruszane...to ci serdecznie współczuję.

Gość kiteek
Bycie damą byciem damą ale bez przesady! Ja pod koniec ciąży nie mogłam powstrzymac zwieraczy i zdarzało mi się pruknąć :) Raczej śmialiśmy się z tego z mężem, jakbym usłyszała "Ty wstrętna dziadówo" chyba bym mu w twarz strzeliła!!! Poza tym ciąża nie trwa wiecznie, trzeba przeżyć i tyle. Nawet jeśłi ktos ma doła i głowy mu się umyć nie chce to mąż nie ma prawa tak się zachowywać!!! Może i ciąża to nie choroba ale na pewno burza hormonów, spuchniete stopy, wielki brzuch, wieczne sikanie, a pod koniec to i bekanie z purkaniem!!:) Więc wszystkie damy, dajcie spokój, bo facet, który się wstydzi swojej ciężarnej żony to palnt! Tyle w temacie!

Gość ewikaa
zrozpaczona narzeczona. kochana jesteś w ciąży i nie da się powstrzymać tego odruchu. twój facet jest co najmniej bezczelnym gnojem. uwierz że nie ma sensu wiązć się z kimś takim!!!!!!!!