Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta inna

Mieszkam z biedna wspollokatorka i mam jej dosc

Polecane posty

Gość kornelia makuszynska
bambushoko jaki zamek autorka nie chce latac z zelem pod prysznic z pokoju do alzienki i am do tego prawo i am prawo zeby ktos respektowal jej wlasnosc ja bym sobei darpowala te drzmi zbedny wydatek!!!!!!!

:) Dobrze by było abyś mocno wstrząsnęła tę "miksturę" gdy Twoja "urocza" koleżanka będzie wybierać się pod prysznic :) Normalnie prawdziwe SPA będzie miała :)

nalej domestosa do kremu do twarzy!!!!!!!!!!!!!!!!

korneali ja wiem, ale autorka jakoś się nie kwapi rozwiązać tą sprawę i nie chce wywalić dziewuchy, to niech sobie lata z pokoju do łazienki, ja bym ją wywaliła. A z tym zamieniem to pewnie i tak będzie udawała, że nic się nie stało i będzie tylko uważniejsza.

Gość mimi89
Laski maja racje, dosyp jej tego chili i dolej oleju hehe, bedziesz miala niezly ubaw! Nie odpuszczaj jej, niech ma za swoje. Wydajesz fortune na kosmeyki a ona zwyczajnie Ci je kradnie! Bo to kradziez zwykla!

najpierw niech porozmawia ostatni raz, jak nie poskutkuje to wykonac zemste ktora bedzie dowodem i nastepnie wywalic!jak ja kocham takie akcje juz autorce zazdroszcze bo jak zrobi tak jak tu napisali to bedzie ubaw po pachy i dzika satysfakcja!!!!!hahahaha

ja tez na pewno bedzie zajebiscie jak bedzie 3 dni z osmolonym lbem lazila hahahah:classic_cool:

a jakby ktos mial watpliwosci ze to chamstwo itd to co kurwa moja sprawa co sobie w pojemniczkach chowam:classic_cool:

Gość ta inna
dam znac o ile bede o tym wiedziala, bo moze byc tak ze ona do niczego sie nie przyzna

Więc musi to być coś co będzie widać i czego tak łatwo niedomyje, jakieś pomysły ktoś ma?

a moze jesli jest brunetka to utleniacz np do odzywki:P???hahahah to powinno byc widac:classic_cool:

Gość ta inna
obawiam sie ze nawet jak bedzie widac to ja nie zobacze:( ona studiuje dziennie a ja pracuje juz i czesto mnie nie ma w domu. Za to ona moze w tym czasie doprowadzic sie do porzadku

Njalepiej to mieszkac samemu...mieszkalam w tylu miejscach,i z takimi ludzmi,ze chyba jakbym chciala to tu opisac,to normalnie do wieczora bym od kompa nie odeszla...Niewazne,czy czlowiek bogaty,czy biedny,jak jest swinia,to i tak bedzie ruszal nieswoje rzeczy. Przezylam juz pozyczanie ubran bez mojej wiedzy,uzywanie kosmetykow,a nawet obcinaczek do paznokci,mieszkalam tez z kolesiem,ktory przez 3 lata nie przywiozl sobie z domu garczka czy patelni,moja patelnie teflonowa zniszczyl myjac ja druciakiem,wyzeral wszystko,nawet zamkniete sloiki sobie otwieral bez pytania,kawe pil-ale nigdy nie kupil swojej.

Gość Co u Ciebie Autorko ?

Gość fghtrg5ty
Gdy moja wspollokatorka Marzenka (z Zamościa) podkradała mi kosmetyki, to ja jej nasikałam do jedzenia.

według mnie to ona ci poprostu zazdrosci:) moze masz fajnego chlopaka a ona chce sie spodobac. postaraj się po prostu pochwalic ja jak cudnie wyglada w tych swoich kosmetykach albo podstaw kolege, ktory np. opwie, ze wyglada starsznie umalowana twoimi kosmetykami:):) wszytsko da sie zrobic:)

Gość i jak idzie wyplewianie
złodziejstwa? :)

Gość dobry topic
metoda jest jedna zamieszkaj sama

Gość zajebisty topik :D
podoba m isie to ze jak zaczely sie propozycje zemsty to kazda kolejna byla coraz bardziej drastyczna :D oh wy sadysci :P ale co racja to racja, nalezy jej sie.

Gość troche kasy troche bajeru
Ja bym wydala pare zlotych na prezent dla niej i wreczajac jej poprosilabym, aby juz moich nie uzywala, bo pluje do kosmetykow, mam zajady, zimno na warach, syfki, oczy zaropiale, wrzody na dziaslach; do tego prowadze niehigieniczny tryb zycia i jeszcze cos ode mnie podlapie......