Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doji

Dlaczego nie lubimy Jarosława Kaczyńskigo?

Polecane posty

Gość Limonka2345
wawcia_powraca2 - ja takiego patriotyzmu sobie nie życzę... aby w walce o przeszłość za moje pieniądze wydawano książki o tym, że Wałęsa siedział na płocie z piwem ... kiedy świat uznał go za nasz symbol narodowy i przyznał mu nagrodę Nobla ... To Polskę ośmiesza tylko! I patriotyzm to myślenie o tym, co dobre dla Polski! A nie wymuszanie szacunku, bo tego się nie da zrobić! Tylko Ci, którzy są silni mają szacunek ... Czyli dbając o naszą siłę, szacunek sam przyjdzie ... I co Lech wymusił gdzieś ten szacunek? Fochami? Nie zauważyłam ...

wawcia_powraca2 - ja takiego patriotyzmu sobie nie życzę... aby w walce o przeszłość za moje pieniądze wydawano książki o tym, że Wałęsa siedział na płocie z piwem ... kiedy świat uznał go za nasz symbol narodowy i przyznał mu nagrodę Nobla ... To Polskę ośmiesza tylko! a co ty wiesz o jakims innym kraju ze wierzysz w to co swiat o nas mowi ?? powiedz jakbym cie zapytal o premiera albo ustroj jakiegokolwiek kraju to bys tutaj nabrala wody w usta i czym predzej do google popedzila. koles ktory po wygraniu wyborow mowi zdrowie wasze w gardla nasze to jest jakis skandal..... jakby tak kaczynski powiedzial to byscie narobili z furii w galoty.

Gość Limonka2345
życie po życiu (43jasiek@poczta.wprost.pl) - przecież to co wymieniłeś jest wkładem w przyszłość... Wiadomo, że krok po kroczku ... ale do przodu ... Bo cofanie się jeszcze nikogo nie rozwinęło ..

I co Lech wymusił gdzieś ten szacunek? Fochami? Nie zauważyłam ... dobra przełacz kanał bo ciezko sie z toba dyskutuje.....

Prezydentem powinien być człowiek pełen miłości do bliźniego, uczciwy, kochający dzieci i zwierzęta, nie pijący i nie palący o narkotykach nie wspomnę, spolegliwy i ciepły. Tylko że tacy ludzie to siedzą w domach w ciepłych kapciach obok swoich żon. Wymaganie od polityka żeby prezentował w/w cechy jest zwykłą infantylnością. To trochę tak jakby żądać od lwa żeby zaprzestał jedzenia mięsa i przeszedł na marchewką.

CZY BĘDZIE TRANSMISJA NA ŻYWO, Z UROCZYSTEGO CAŁOWANIA BUTÓW przez nowego Namiestnika, swym rosyjskim mocodawcom ? ahahah swietny koment w sprawie wizyty NOWEGO PREZYDENTA

Gość taka prawda.......
gadka szmatka o WSI, frazesy o patriotyzmie a nawet St. Tymiński sie przyplątał:D realny wybór to stan obecny jesli wygra Jarosław czyli "kontynuacja misji Lecha" czyli wetowanie wszystkiego co niepisowskie i kłótnie o to gdzie kto ma pojechać itp z kolei jesli wygra Komorowski to mozemy spodziewac sie bezdyskusyjnego popierania wszystkich pomyslów PO Ale super wybór, nie?:o Szkoda ze zadna inna osoba nie ma obecnie realnych szans..

----->Limonka2345 "Bo cofanie się jeszcze nikogo nie rozwinęło .. " Nie masz racji. Jeżeli szło się złą drogą trzeba się cofnąć. Bo brnięcie dalej nie rozwija. Popatrz z eksperymentem socjalistycznym w Polsce. Gdzie byśmy byli gdyby brnąć z tym socjalizmem dalej a nie zawrócić i spróbować jednak gospodarki rynkowej. Co prawda zamiast gospodarki rynkowej wyszedł system oligarchiczny ale i tak lepsze to niż socjalizm.

18 ustaw zawetowal S.P. prezdynet...... na ok 1000 albo ponad 1000 faktycznie wszystkie ustawy wetowal :) wielce mnie poraza wasza wiedza

Gość argoss
dlatego nigdy nie zaglosuje na PiS:o zamiast sensownej dyskusji cieszenie sie z glupot w stylu "jezyk radziecki w szkołach".. pieprzenie nierealnych farmazonów krótko mówiac, taki jest Jarosław, taka jest cala ta partia, strach sie bać

dlatego nigdy nie zaglosuje na PiS zamiast sensownej dyskusji cieszenie sie z glupot w stylu "jezyk radziecki w szkołach".. wiesz wzruszyla nas twoja historia.

Gość Limonka2345
Przecież dla świata Wałęsa jest symbolem... Z Polaków znali/ją tylko Jana Pawła II i Wałęsę. Jest on dla nich symbolem obalenia komunizmu w Europie ... Nagrody Nobla byle kto nie dostaje.... A te łachudry za naszą kasę wypisują te bzdury pod hasłem prawdy ... :O Jak świat zaczął o tym mówić, to parę telefonów dostałam od znajomych ze świata, z pytaniem: "Co Wy wyprawiacie w tej Polsce?" Na świecie bronią swoich ... a u nas, nawet jak świat doceni, to i tak mu swój oko wykole ...

pieprzenie nierealnych farmazonów krótko mówiac, taki jest Jarosław, taka jest cala ta partia, strach sie bać wiec radze szykuj zapasy bo nadciaga krwiozerczy pis i bedzie zagrozona demokracja.

może znajdzie się jakiś procent ludzi, którzy zaintresują się programami kandydatów, ale w ostatecznym rozrachunku wygra ten co będzie miał "telewizyjną prezencję", i więcej kasiory na bilbordy i pchanie się w oczy na każdym kroku.......jak mawiał jeden wredny Polak, jedne złodzieje pójdą, drugie przyjdą ...Amen, aleluja i do przodu....

jesli walesa jest takim wspanialym bohaterem to czemu dostal w wyborach 1 %??? pomysl najpierw zanim cos palniesz

Gość Limonka2345
życie po życiu (43jasiek@poczta.wprost.pl) - nieprawda ... Kiedy jesteś na złej drodze, musisz wybrać inną ... Czasu nie cofniesz ... więc nawet niby cofając się już ta droga staje się inną drogą ... "Nie da się wejść do tej samej rzeki dwa razy" i fajnie jakby to w końcu odkryli ...

Gość argoss
a gdzie ja powiedzialem ze bedzie zagrozona demokracja? niedawno sam sie oburzales że ci wmawiali cos czego nie napisales;) jak wygra Jarosław to nic sie nie stanie:o dosłownie NIC, bedzie tak jak przez ostatnie lata, jak komus to odpowiada to prosze bardzo, mnie nie odpowiada🖐️

To prawda że J. Kaczyński nie jest wymarzonym prezydentem dla Polski. Ale który jest. Trzeba wybierać z tego co się ma. Myślicie że oddanie całej władzy w ręce PO- bo przecież nie ma cienia wątpliwości że pan Komorowski bedzie reprezentantem PO będzie posunięciem dobrym? Że PO przeprowadzi wtedy sprawnie reformy państwa i będzie się żyło lepiej? Wątpię. Po trzech latach rządów nie pokazali właściwie żadnych ciekawych pomysłów. Ciągle takie dreptanie w miejscu i propaganda.

Gość Limonka2345
"koles ktory po wygraniu wyborow mowi zdrowie wasze w gardla nasze to jest jakis skandal..... jakby tak kaczynski powiedzial to byscie narobili z furii w galoty." Heh ... Kaczyński gorsze rzeczy mówił ... Taki patriota kochający bliźniego, który rzuca do bliźniego swego: "Spieprzaj dziadu!" albo "małpa w czerwonym" ... Miłość aż kipiała do narodu ...

jak wygra Jarosław to nic sie nie stanie dosłownie NIC, bedzie tak jak przez ostatnie lata, jak komus to odpowiada to prosze bardzo, mnie nie odpowiada przynajmniej veto bubla bedzie :) a co bedzie jesli wygra bronislaw k.?? alleluja i do przodu rozwoj spokoj w koncu odetchnac bedzie mozna?? cos mi te haselka nie podchodza w ogole....

dopisz jeszcze jestem za a nawet przeciw:D:D dobra musze isc pozdrawiam fajny temat i fajna dyskusja..... trzymajcie sie

----> argoss Swoje preferencje wyborcze opierasz na głosie jednej osoby na kafeterii. No brawo. Gratuluję. Chcesz porozmawiać merytorycznie? Zapraszam.

----->Limonka2345 Czepiasz się kobieto. Politycy robili gorsze rzeczy od mówienia spieprzaj dziadu. Poza tym powiedział to śp. Lech Kaczyński więc zupełnie nie rozumiem czemu czepiasz się Jarosława.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
TAK wole zeby wygrał Komorowski i niech PO rzadzi, zawsze byłam za nimi, Pis jest jak sekta, kazdy kto jest po ich stronie pieprzy bzdety jakby miał pranie mózgu.. Poza tym jak wygra Kaczyński cały świat bedzie miał z nas ubaw :o

Mam dla Ciebie przykrą wiadomość. Czy wygra Kaczyński czy Komorowski czy też Michał Wiśniewski świat ma nas głęboko w dupie i nikogo to nie interesuje.

Gość Limonka2345
życie po życiu (43jasiek@poczta.wprost.pl) - skoro Jarosław to gorsza kopia Lecha ... to miłość do bliźniego swego będzie także na wyższym poziomie .... :O