Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doji

Dlaczego nie lubimy Jarosława Kaczyńskigo?

Polecane posty

Gość Limonka2345
Nawet dla takiego, który wiecznie manawruje hasłami patriotycznymi? To co dla niego znaczy patriota? Skoro naród to dla niego dziady i małpy?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
życie po życiu mylisz sie , czytałam komentarze na angielskojezycznych forach i swiat ma z nas ubaw, zwłaszcza w kwestii tego ze znowu moze rzadzic klon Kaczyński jak go za granica nazywaja

Co za teorie tutaj wysnuwacie.poprzedni był UBEZWŁASNOWOLNIONY przez swego brata.A co to było po wygranium stołka prezydeckiego przez lecha: . PANIE PREZESIE MELDUJE WYKONANIA ZADANIA. Co to jest pytam się .Cyrk?

------> Limonka2345 Argument na poziomie przedszkola. Poczytaj jakich słów używał Piułsudzki. A przecież nikt mu patriotyzmu nie kwestionuje :)

Gość Limonka2345
życie po życiu (43jasiek@poczta.wprost.pl) - właśnie na aglojęzycznych forach skupia się cały świat ... Panie bogaty!

Gość Limonka2345
Nie porównuj tej szumowiny do Piłsudskiego... Tamten walczył o przyszłość! A nie babrał się w gnoju, aby ośmieszyć Polaka znanego na świecie .. za wszelką cenę ...

Bedący w US od niepamiętnych czasów podzieli Polonie tacy cwaniacy byli.Niedlugo Moskal umarł jak taki cios dostał.Nawet Komuna nie zrobiła tego tylko parszywce oba.

Gość MegaMen69
Każdy wie, że większość ludzi to bezmyślna masa. Dlaczego nie lubi sie Kaczyńskiego? Przynajmniej z trzech powodów. 1. Po pierwsze i chyba najważniejsze, przekaz telewizyjny. Media wykreowały hamulcowego a po śmierci bohatera. Znalazły sie i zdjęcia i materiały filmowe które pokazują prezydenta od drugiej strony. Wojciech Smuliński (który załatwił gangstera Masę, rozpracował Auganowa, WSI nie przeskoczył) dziennikarz śledczy, przy rozpracowywaniu WSI sam stwierdził, ze Polska mafia to dawni agenci którzy po 89 wcale nie poszli sobie na emeryturę. Zakładali firmy, przejmowali strategiczne gałęzie gospodarki w tym media. 2. Dla sporej części ludzi nie ważne kto jest prezydentem, ważne jest aby się pokazać, zwiększyć czyimś kosztem własne ego. jak myślicie, na ile procent głosów mógłby liczyć najprzystojniejszy człowiek w Polsce w drugiej turze wyborów, w starciu z Komorowskim? Czy ktoś by go pytał o poglądy? Ludzie by na Hiltera zagłosowali gdyby wyglądał jak colin farrell i chciał nas reprezentować 3. Cała ta polityka to jedna wielka manipulacja informacjami a ludzie nie potrafią tego dotrzeć bo nie znają się na jej technikach. przykład np. sondaże, dlaczego nie wolno ich robić w czasie ciszy medialnej? sondaż prawdziwy lub nie pokazuje kto jest w głównym mainstermie a kto w mniejszości. Ludzie nie chcą być w mniejszości bo to moglo by oznaczać konfrontacje opinii, idei i głosują za tym kto jest w większości. Sondaże przy ostatnich wyborach pomyliły się nawet o 31% gdzie dopuszczalna granica błędu to 1-3%. GFK twierdził (jeśli przyjąć ze sam nie sfałszował badać) że ludzie kłamali odpowiadając ankieterom. Dlaczego mieli by kłamać? bo chcieli być jak większość

Gość Limonka2345
życie po życiu (43jasiek@poczta.wprost.pl) - to oświeć dzieci neostrady ... Dla nas liczący się "świat" posługuje się angielskim... ale mogę się mylić ... czekam na oświecenie ...

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
życie po życiu większosc świata posługuje sie jezykiem angielskim, na takich forach nie wypowiadaja sie tylko anglicy czy amerykanie, a własnie cały świat. Podałabym Ci link to bys poczytał ale najpierw musiałbyś znać angielski i nie nazywaj mnie dzieckiem neostrady, jestem na to za stara ...

językiem, który należy znać, to język wroga, a więc niemiecki i rosyjski, a po angielsku mówią tylko barbarzyńcy, co juz zauważyli Rzymianie......

Limonko ale Ty używasz argumentu że patriota nie może "się wyrażać" po czym na moją ripostę argumentujesz że jak miał zasługi to może. Pokrętne to Twoje tłumaczenia.

Gość Limonka2345
życie po życiu (43jasiek@poczta.wprost.pl) - dobrze, zgłosimy się do Ciebie na naukę chińskiego, aby poznać cały świat ... A Ciebie pewnie sam Jarosław uczył chińskiego? :D

Większość świata posługuje się angielskim ? Proponuję zajrzeć do rocznika statystycznego. Dla ułatwienia przypomnę że na świecie żyje 6,7 mld ludzi chiny to 1,3 mld Indie 1,1 mld

Limonko poznajesz świat ? I cóż takiego poznałaś w tym świecie. Tylko nie opowiadaj mi proszę gdzie byłaś i co robiłaś tylko co poznałaś?

Gość Limonka2345
życie po życiu (43jasiek@poczta.wprost.pl) - hahaha ... Ty mówisz o ich językach ojczystych... Ale wierz mi, że nie jeden hindus wypowiada się na angielskich forach, a nawet nie jeden chińczyk ... Więc co Ty tam wiesz ... :D

no jeszcze po chińsku dało by się mówić, ale pisać, chyba będzie trzeba,żegnać się z tym światem....

stara patriotyczna pieśń stdencka mówi, niech żyje granica polsko-chińska na Uralu, a że Polska to kraj gdzie spełniają się przepowiednie, niech wspomnę JP2, może jakoś da się wprowadzić alfabet polski do języka chińskiego....

Gość Limonka2345
życie po życiu (43jasiek@poczta.wprost.pl) - bo co? Mam wymieniać co poznałam, abyś mógł się licytować? Mało wiem, mało poznałam itd. ale chociaż wiem, że Jaruś jest nie do przyjęcia jako prezydent ...

Gość Limonka2345
bmblondyn - nie bój żaby .. Skoro życie po życiu tak dobrze zna chiński, to nas nauczy ... Bo jak się dogadamy ze światem? :D

nie może być prezydentem bliźniak jednojajeczny, może być jednojajeczny tylko makaron , i basta....

Gość morsztyn
Witam, chcialbym zwrocic uwage na pewne istotne rzeczy jesli chodzi o pana Jarosława. Otoz jak wiemy amerykanski wrestling polega na tym ze mamy dwoch napakowanych aktorow z ktorych jeden jest dobry i jeden zly, Kibicuje sie zawsze temu dobremu, choc wszystko i tak jest od poczatku do konca wyrezyserowane. Dzisiaj w POlsce scena polityczna to jest taki ring, gdzie mamy pod postaciami Jarosława i Bronisława zawodnikow kreowanych na niezwykle mądrych, przywodcow, mezow stanu itd. choć wiemy o tym jedynie z mediów. Co jest w tym wazne, ze my zachowujemy sie jak ci amerykanscy kibice, Jarosław jest tym złym, bronek dobrym. Do konca niewiadomo ktory wygra, jednak jest to bez roznicy bo cala ta rywalizacja jest ułudą. Nie chcecie ułudy to glosujcie na kogos spoza tego wszystkiego. Mozna nie lubic Jarosława, ale w sytuacji nieprzewidzianej i neizwykle traagicznej, media potrafily w jeden dzien CALKOWICIE zmienic wizerunek śp. Lecha. Pomyslcie jak latwo jest wami manipulowac, jak latwo wam wmowic kto jest dobry a kto zly, zobaczcie ze zachowujecie sie jak glupi kibice wrestlingu, wspierajac jak nie dobrego to zlego. GRATULUJE.

I powiadasz Limonko że ten Chińczyk na anglojęzycznych forach wyśmiewa się z Kaczyńskiego. Dziwne bo Chińczycy to bardzo kulturalni ludzie i raczej złośliwość i wyśmiewanie nie leżą w ich naturze.

Gość co ty wiesz o Chińczykach
:D:D:D to największe chamy w całej Azji i znani sa ze swojej złosliwości i pogardy do innych

Gość argoss
zycie po życiu " ----> argoss Swoje preferencje wyborcze opierasz na głosie jednej osoby na kafeterii." Na głosie ktorej osoby z kafeterii opieram swoje preferencje wyborcze? Powiedz prosze bo nie wiem:)