Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz powaznie prosze

co to oznacza gdy chłopak codziennie pisze dzieńdobry albo dobranoc???

Polecane posty

Gość raz powaznie prosze

zależy mu na mnie czy co?? chce mnie tylko poderwac?? udaje zainteresowanego i takie chwyty?? wyjasni mi to ktoś?? rozmawiamy coraz mniej, ale on jakby ciągle pisze aby kontynuować tę znajomość? aby nie utracić kontaktu ze mną? czy dobrze wnioskuje? prosze o rady. p.s ten chlopak wie, że jestem zajęta, wiec ?

ma ograniczony zasób słów :D na urodziny podaruj mu słownik :classic_cool:

Gość ja mam 173 i uważam że
sprawdza czy coś się nie zmieniło w twoim "stanie cywilnym", czy przypadkiem wolna nie zostałaś, czy nie napiszesz czegoś więcej:)

Gość bobeekk
ile masz lat??

Gość raz powaznie prosze
nie , nie . ja go znam, to nie żaden kumpel mojego chłopaka, czasem wydaje mi się że mu tak wygodniej że ze mną poflirtuje, a ja nie bede liczyc na nic więcej bo swojego chlopaka już mam...a może on liczy że jednak jak lepiej go poznam to zostawię mojego?? chodzi mi o to że on jest bardzo miły... podejrzanie miły.

Gość raz powaznie prosze
no nie tylko, możemy dlugo rozmawiac, chociaż ostatnio wydało mi sie że on mnie unika, to zaprzestałam kontaktu i on znow napisał, jakby chciał sie przypomniec...

Gość raz powaznie prosze
najpierw pisalismy sobie długie wiadomosci, pozniej przeszlismy na gg, a teraz głównie sms... brakuje mi dłuższych rozmów ale nie chce sie narzucac...

Gość to mu to powiedz
mnie, jak czegos "brakuje", to mu mowie prosto z mostu :)

najpierw piszesz ze jesteś szczęsliwa z facetem ,teraz tęsknisz za rozmowami z tym drugim hmmmmm szukasz bolca?

Gość Eyjafjallajoekulll
sprawdza twoją cierpliwość

hmmmmm szukasz bolca? nie sądź innych po sobie sami:P

Gość koza do woza
my jesteśmy 4 lata w związku i codziennie piszemy do siebie "dzień dobry" rano. To takie miłe. Dziwne, że Ci Twój facet tak nie piszę tylko obcy. Koleś poporstu chce Ci życzyć miłęgo dnia, a potem dobrej nocy.. i jeżeli to nie jest Twój facet, to nie dobrze :P ja bym na Twoim miescu facetowi swojemu o takim cichym adoratorze powiedziała, niech wie że ma konkurencje

Gość raz powaznie prosze
no własnie...mój chłopak tak mi nie mówi...bylam dla niego oczkiem w głowie przez miesiąc...pozniej koledzy , samochody, wszystko ważniejsze niż ja, nie wyobraź sobie nie chodzi mi o bolca, mój facet nie jest impotentem sami :) ale widzisz nie każdej SAMIcy w życiu chodzi o zaspokojenie popędu i rozpłód :) mi zależy na bodźcach emocjonalnych...też żałuję, że moj chlopak mi nie okazuje milosci, zrobił mi karczermną awanture...

Gość to bardzo źle oznacza
jeśli ten chłopak rzeczywiście jest tylko dla Ciebie kolegą - to ok. ale jeśli choć trochę czujesz (a to się czuje)- że mógłby być kimś więcej, jeśli o nim myślisz inaczej niż tylko o koledze (sama przed sobą możesz sobie na to pytanie odpowiedzieć ) - to SKOŃCZ z tym... czemu tak piszę? z doświadczenia.... zaplątałam się w tak beznadziejną sytuację, że na Twoim miejscu na tym jeszcze etapie nie kontynuowałabym tego... wiem co mówię... ja takiego chłopaka spotkałam.... takiego, który codziennie pisał/pisze/pewnie będzie pisał dzień dobry i dobranoc.. Mam kogoś od kilku dobrych lat, kogoś kogo kocham nad życie! lecz właśnie przez takie emocjonalne pisanie z kimś innym zafundowałam sobie niepotrzebnie wewnętrzne rozterki.. zaczęło się niewinnie.. od smsów, potem maili, potem były i smsy i maile, gadu gadu, pisanie niemal od świtu do nocy.. potem były spacery, trzymanie się za ręce, a teraz... teraz nam to wszystko nie wystarcza. zakochaliśmy się w sobie... każde jest w związku z kimś innym... lepiej więc nie kontynuować takiej znajomości.... bo potem już się nie żaluje tego co się stalo, potem żałować można, że się w ogóle zaczęło czy też, że powinno się zakończyć...

Gość raz powaznie prosze
ale czemu żałujesz??? przecież nic złego się nie stało, jestescie w związkach z kims innym , ale jestescie zakochani w sobie więc nic wbrew naturze, ale Twój stały partner najwyraźniej nie daje Ci czegoś co daje Ci ten drugi... ja mojego chłopaka niby kocham , aczkolwiek etap zakochania dawno minął, bardzo szybko, teraz ciągłe kłótnie, czasem mam go dość, a z drugiej strony czuję z nim jakąś więź że nie mogę się z nim rozstać...mamy wspólne rzeczy np. zwierzęta...to prawie jak dzieci :( a ten drugi spytał mnie czy chłopak nie bedzie sie złoscił , powiedziałam mu że mój chlopak jest toksyczny i że jak nie wystopuje to i tak sie z nim rozstane , czemu tego drugiego to obchodzi ??? boi się że rozstane sie z chłopakiem i bede chciala byc z nim?? a może oczekuje tego?? zasugerowałam mu że jak chce możemy zakonczyć tę znajomosc, a on na to że nie ma mowy :)

Gość raz powaznie prosze
uppppppppppppp