Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaaaawidze jeeeeeej

Moja koleżanka (sz*ata) proboje uwiesc mojego faceta

Polecane posty

"moja rada taka" połączenie tych dwóch opcji, bardzo dobre ;] daj znać autorko, jak tam, bo czytam i czekam, na Twoje posunięcie. :) Koleś jest zafascynowany, a Ciebie zna. I jestem pewna, że bedzie przepraszał, ale wyprowadz sie, pokaż na co Cię stać. Ale najpierw dowal "przyjaciółce"...;)

Moim zdaniem powinnas zostac ,zaprosic jakiegos kolege, kupic winko usiasc obok niego ,robic slodkie oczka i milo sie usmiechac .;) oczywiscie nie zapomnij o sportowym staniku i krotkich spodenkach zobaczymy co ten Kubus wtedy zrobi

Gość moja rada taka
Zła i Wredna - zemsta słodka :):):) tylko takie zachowanie obawiam sie ze spowoduje tylko awanture. Kumpela bedzie gadala do Kubusia ze autorka jest taka siaka i owaka zbierajac u niego dodatkowe punkty... Chociaz prawda jest tez to ze minke to mialby bezcenna :)

madrze prawisz tak zle i tak nie dobrze. Autoko wybieraj ale w sumie ten jej cały kubus tez takim aniolkiem nie ejst patrzec na wyginajaca sie kolezanke swojej wlasnej dziewczyny w dodatku przy niej to jest poprostu brak kultury i zasad naprawde

ja bym w sumie zaprosiła chyba jakiegoś zaufanego kumpla, i uprzedziła co i jak. ubrałabym się sexi, a gdy chłopak wejdzie do domu, to czerwone winko z kumplem, on: Co Ty robisz? To mu wyjaśnij, że kolega pomaga Ci się pakować... bo skoro nie chce zeby ona się wyprowadziła to wyprowadzasz się Ty... :)

jestem... rzeczy mam spakowane, mam gdzie sie wyprowadzic proawdopodobnie zrobie to jeszcze dzis... ale chodzi mi o to ze ja go kocham, trudno jest tak po prostu przekreslic czlowieka, z ktorym przezylam wspaniały rok... no ale raczej miejsca na sentymenty tu nie ma wiem ze jestem winna, ze ja sprowadziłam ufałam jej @drzewiecki nie bedzie mnie przesladowal ich smiech, wiem ze sku*rwiel bedzie zalowal i skomlał o wybaczenie śmiałam im przeszkodzic po raz drugi, powiedziałam im co mysle o nich i ze do jutra prawdopodobnie mnie nie bedzie , moje kochanie Kubuś zszokował sie i zaczal mi sie tlumaczyc, przyjaciółka Olga zamkneła sie w pokoju a ten sk*rwiel siedzi na fotelu i patrzy sie na mnie, jak narazie go ignoruje :)

haha i bardzo dobrze! ignoruj go, tak jak on ignorował Ciebie jak sobie szeptali do uszka z tą szm.atą ;)

nie bede posuwala sie do takiego kroku, pojde o krok dalej... narazie obojętność co do urody Oleńki, naprawde nie jest rewelacyjna, uwazam sie za atrakcyjniejsza od niej, ale wiecie faceci lubia taki ku*rewski charakterek jaki ona ma taki wyuzdany :)

Autorko zostan ta jedna noc jeszcze.wynies sie z waszej sypialni jesli masz zaufanego kumpla zadzwon zobaczysz odrazu nastroj Ci sie poprawi. Kubus bedzie zazdrosny i moze sam wyrzuci ta su*e ;)

Gość kasia27041989
widzisz juz przyszedl do ciebie a teraz poprostu wyjdz z domu...poleci za toba

Gość kasia27041989
racja zadzwon po jakiegos kolege zeby przyjechal po ciebie...poczuje to co ty czulas

Gość a jak to robi dokladnie?
bo ja probuje uwiesc kolege z pracy (zonaty) i niezle mi to wychodzi, flirtujemy calymi dniami, z tym ze ja tez nie jestem wolna i nie wiem jak mu dac do zrozumienia ze mam ochote na cos wiecej niz trzymanie sie za raczki...

Sorry, kochanie, ale z punktu widzenia osoby postronnej wyglada na to, ze Twoj facet sie w niej zakochal lub zauroczyl i tylko czeka az sama nie wytrzymasz i odejdziesz, wyprowadzisz sie, bo nie chce Ci tego proponowac, poniewaz jest tchorzem. Juz bym nawet nie chciala z takim byc nawet gdyby to kolezanka sie wyprowadzila. :o Przykre.

napisałaś ,że masz 4 sypialnie... wynieś się na noc do jednej z nich, albo karz jemy iść żebyście razem nie spali. Chociaż jeżeli Twój plan obejmuje obojętność to po prostu idź do innej sypialni , bez słowa, a rano zniknij :)

Gość barabarabab
olej gnoja, ja bym mu jeszcze w ryj dala. burak z niego jak jasna cholera... a to dziwke to bym wytargala za klaki i przypierd..la jej twarza ze 3 razy o sciane... i najlepiej nic sie nie odzywaj juz do niego. na koniec tylko powiedz ze juz wybral. ze tez takie ch..e sie pałętają po swiecie.

Gość kasia27041989
ma isc do innej sypialni?? a co jak pojdzie do tej szmaty??dziewczyna jeszcze bardziej sie zalamie!! ma wyjssc z dmu na jego oczach!! on ma ją zatrzymac i ponizac sie a ty mu wtedy powiesz ze wybral, jesli powie ze ci kocha to karz mu ja wygonic

hmmm.... szczerze Ci wspolczuje.... jednak nie wiem czy Twoja wyprowadzka nie bedzie ucieczka w oczach tej soooki. To ona powinna wypierd.alac. Nie daj jej zatryumfowac. Najpierw wywal ją a pozniej sama odejdz.

No wlasnie, tez tak mysle. Najpierw powinnas upokorzyc i wywalic ja, a potem juz gdy nie bedzie miala okazji Cie widziec, odejsc od niego. Jej nalezy sie wieksza nauczka, bo wiedziala, ze masz faceta, wykorzystala Wasza chec pomocy, byla przyjaciolka, a okazala sie zwykla, falszywa szmata.

pokaze klase, nie chce sie ponizac pakuje laptopa i opuszczam gołąbków, ból kiedys przejdzie, mam nadzieje ze sumienie nie da im spokoju, odezwe sie jak bede w sowim mieszkaniu... dzieki za wsparcie ;)

Gość kasia27041989
czekamy

Gość nvnvbnvhng
heh nie dziwię się tej twojej koleżance z opisu facet dobrze ustawiony (swoje własne mieszkanie itd . )wiadomo że kobiety będą na niego leciały . Nie radzę tak otwarcie prezentować swojego niezadowolenia Kubuś czuje że ma cię w garści bo jesteś o niego zajebiście zazdrosna ona czuje się od ciebie lepsza i jej samoocena sięgnęła zenitu ;) nie należy tak otwarcie prezentować swojej zazdrosci (chociaż wiem że to trudne ;) ) a przy najmniej nie przy niej a po 2 walcz o faceta bo ona ci go odbije ;)

Gość qwer
tez nakichala bym, na kube widac on na nia leci moze byl by tylko jeden numerek ale... jak ja popiera stoi bacznie za nia to juz klapa