Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość rwbb
kazdy ma swoje anioly i demony

Gość Tomek Kowal 24 lata
Oto, co myślę o Hannie Cyrus Montanie!

rwbb - dałaś zdjęcie z Woodstocku :) Jest tak takie "stowarzyszenie" Kryszny i ludzie z przystanku Jezus ( :D) biegną na Woodstock, żeby głosić wiarę i odpędzać te "mary nieczyste" :D

Gość rwbb
tak wiem ja dobrze znam to ,,stowarzyszenie ,, ;-)

Gość rwbb
specjalnie dalam w Woodstocku, wiem ze lubisz :-)

Gość rwbb
bylam, pewnie bede :-) i dobrze mi z tym

Gość Tomek Kowal 24 lata
A ja nigdy nie byłem na Woodstocku :( Ostatnio widziałem tylko Strachy na Lachy.

Gość Tomek Kowal 24 lata
Za co? Poza tym mam dużo roboty na wakacje, serio. A wino kupię jutro, obiecuję.

Ty masz duzo roboty? :D Na woodstock nie potrzeba wcale duzo kasy, wystarczy tam dojechać i zainwestować trochę w szampany za 5,50 a potem to dopiero wolność... :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
Mam robotę, mam - buduję willę :) Jestem wykorzystywany jako darmowa siła robocza:) Wznosimy nasz pałac pod miastem już 5 rok, ta epopeja nie ma końca.

Gość Tomek Kowal 24 lata
Dobra, może przesadziłem, nie willę, coś w stylu dużego klocka pod balchodachówką :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
Na razie- duchy tam straszą:) Rodziciele moi na starość, plus moja skromna osoba, nierobna. Nauczyłem się jednego- po całym dniu pracy kilka piw potrafi o wiele bardziej rozkołysać człowieka, niż gdy się siedziw bloku 24 godziny i nudzi. Niech żyje picie na czczo! (wtedy szybciej ,,bierze"- oszczędność alkoholu i oszczędność kasy).

Gość Tomek Kowal 24 lata
A po co mi ktoś? Śmieszy mnie, gdy ktoś twierdzi, że picie samemu to upadek- mnie wręcz krępuje, gdy ktoś patrzy, jak spożywam alkohol. To taka intymna czynność, jak defekacja :) Wychylę coś pisząc wierszydła, oglądając coś, słuchajc muzy- ewentualnie z kimś w barze. Nie potzrebuję stu kompanów, choć nie piję do lustra.

Gość Tomek Kowal 24 lata
Gdybym miał DRUGĄ POŁÓWKĘ JABŁUSZKA to może myąlałbym tak samo?

Gość O tej zalezności pisałam
nie możesz jechać na woodstock bo nie masz za co, nie mozesz sie napić jak masz ochotę bo nie masz za co, musisz się słuchać rodziców bo oni Cie utrzymują...Smutne. Dla mnie "męski facet" to facet niezależny, wie co chce od życia, jest kowalem własnego losu, ma w dupie co myślą inni, nie wstydzi sie swoich upodobań i pasji, nosi długie baty i słucha heavy-metalu :D ty chcesz tak całe życie być ZALEŻNYM? i odpowiedz czy dostajesz w wieku 24 lat kieszonkowe?